GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3DL]Las Vegas Community

Başlatan FalafelÇorba, 04 Haziran 2020, 15:22:57

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dyternal

Alıntı yapılan: UZAYLI - 06 Temmuz 2020, 13:53:23
Alıntı yapılan: Radless - 15 Haziran 2020, 20:10:58
Oyun modumuz tarafımızca 0'dan yazılıp, amacımız sizlere gerçek bir CnR tadı vermektir. Bu hedefimizi kısa sürede üyelerimize sunmaya çalışacağız.
o tad kaçalı çok oldu be sistemleriniz anadolu hp ile nerdeyse aynı bence onun üzerinden ilerleyin

Neden anlamak istemiyorsunuz o şahsın eski (sözde) developer olduğunu. Ondan sonra mod sıfırdan tarafımca kodlanmaya başlandı. Yalan yok tamamı sıfırdan değil ama tek alıntı kısım /evmenu üzerindeki mobilyalar gerisi kendi algoritmam kendi kodum kendi emeğim. O mobilyalar kısmı içinde rootcause'ye teşekkürler.

Vupsen

Konudan bağımsız ve kavga içerikli iletiler silinmiştir.

Alp.

Merhaba, söz konusu SA:MP sunucunuz için tekrar aktivite sağlayacağınız vakit haber verin, konuyu geri canlıya alalım. Şu anlık kilitlendi ve arşive taşındı.

Mellifluous

Konu, sahibinin isteği üzerine tekrar aktif edilmiştir.

FalafelÇorba

Las Vegas, uzun süre  üzerinde çalışan bir projedir. Oyunculara daha dinamik ve canlı bir hırsız polis deneyimi sunmak üzerine ilerleyiş gösteren bir sunucudur. Proje bir kaç sefer iptal olmasına rağmen tekrardan uzun süreli açma kararı aldık. Siz değerli oyuncularımıza gerçek bir özdeşlemiş sunucu açmak istedik. Bu projeyi gerçekleştirmek için elimizden geleni yapıp çalışmalarımıza devam ediyoruz.

FalafelÇorba

TAKTAK26

Değişik fikirleri destekliyorum, başarılar.

Platformda Sevdiğim İnsanlar Bu Alttakiler Adamın Dibi!

Enkei ❤️( Senin Yerin Hep Ayrı Merak Etme :DD )

Backup ❤️( Adamın Löpçüğü )

Radless ❤️( Kral Ya )

Code ❤️( Old Friend )

AssayerHero ❤️( Dinozor Devrinden Kalma Dostum )

FalafelÇorba

Alıntı yapılan: TAKTAK26 - 05 Mayıs 2021, 04:20:57
Değişik fikirleri destekliyorum, başarılar.

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim, amacım klasik hırsız polisten uzaklaşıp, özdeşleşmiş bir proje yaratmaktı. Yanımda olan herkes'e sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Ve bunu başarmak için de elimden geleni yapacağım.

Holmes

Kardeşim Başarılar dilerim inşallah Güzel yerlere gelirsiniz Umarim :) tekrardan Başarılar.

GTA-TR.net | #2026

FalafelÇorba

Alıntı yapılan: Fester.27 - 05 Mayıs 2021, 20:59:08
Kardeşim Başarılar dilerim inşallah Güzel yerlere gelirsiniz Umarim :) tekrardan Başarılar.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.

FalafelÇorba

Las Vegas (yeni scirpt);

Silah sipariş sistemi eklendi.
Banka kartı sistemi eklendi.
Yeni birlik türü güncellemesi geldi.
Aracı kilometresine göre çalıştırma sistemi eklendi.
Discord ile sunucu optimizasyonu sağlandı.
Dükkan sistemi eklendi.

Dipnot; Discord adresimize gelerek sistemlerin fotoğraflarını görebilirsiniz.

HELLBOY

böyle devam inanıyorum sana

FalafelÇorba

Tektabanca

başarılı olmasını istediğim bir konsept umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız

《Hırsız~Polis》《2015&2021》

FalafelÇorba

Alıntı yapılan: Tektabanca - 09 Mayıs 2021, 22:42:11
başarılı olmasını istediğim bir konsept umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.