GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Las Venturas Police Pursuit - discord.gg/lvpp [6X250 SKOR CEKILIS][UCRETSIZ VIP]

Başlatan geowicgang, 04 Aralık 2021, 20:17:15

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

geowicgang

LV:PP?
Tamamen Türk yöneticilerin olduğu copchase sunucusu. Tüm herkesin insan olduğunu ve yöneticilerin sadece düzeni sağlamak için olduğunun farkındayız. Asla P2W olmayacak olan LVPP'de donatorların elde ettiklerinin 2/1'ini emek vererek elde edebileceksiniz.

Sen yöneticisin, bizden farkın olacak mı?
Hayır, bizim sizden kesinlikle farkımız olmayacak. Kadroda ki herkes en az iki sene SA-MP deneyimi yaşamış insanlar, bir oyuncunun ne istediğini ve ne istemediğini bilen insanlar. Kesinlikle yöneticilerin sizlerden ekstra bir yanı yok. Hepimiz buraya eğlenmeye geldik ve eğleneceğiz. Yöneticilerin tek hedefi ve görevi oyuncuların rol zevki için yeterli ortamı oluşturmak ve düzeni sağlamak.

LV:PP'de ne yapabiliriz?
a1. Klan)
Klan adını oluşturdun, arkadaşlarını davet ettin. Klanına özel etiketini de aldın. Harika! İşin cazibesi sadece etiketlerde değil. Klan arkadaşlarının bulunduğu sesli ve yazılı kanallar, klan oluşturulduktan sonra oluşturulacak ve sizlerin kullanımına hazır hâle getirilecek. Klan sistemini başlangıçta bu şekilde ayarladık. Oyun sunucusu geliştirildikçe daha fazla bilgi paylaşacağız ve sizleri haberdar edeceğiz. Beklemede kalın!

a2.) Klan savaşları)
Ee? Sadece yanında ki tag mı? Hayır, değil. Arkadaşların ile savaşa hazırlan ve diğer klan üyeleri ile savaş ve cezbedici ödülleri kazan. Belki ödül, [KRAL]klanismi belki token belki de skor olur. Bilemeyiz.

b1.) Eventler)
Ne oldu? Sıkıldın mı? Daha bitmedi, LVPP'desin. Orman eventine hoş geldin, avcılar olarak birbirinize saldırın. Kazanan takım ekstra skor ve token kazanma şansına erişti. Niye kendini geliştirmiyorsun? Daha iyisini yapabilirsin, #wewillwin.

Orman bana göre değil, ben Tarzan değilim diyorsan... Tamam, buldum! Hadi, banka soyuyoruz. Arkadaşların ile telsizden konuş, paraları çal ve araca yükle. Belirtilen noktaya doğru kaç. Unutma, polisler sana ateş edebilir. Arkadaşlarından birileri belki yol üzerinde pusu kurar.

Las Venturas'a hoş geldin.
SERVER IP: 185.241.10.79:7777
DISCORD: discord.gg/lvpp
Son düzenlenme: 04 Ocak 2022, 01:09:46 geowicgang

geowicgang

geowicgang

Teşekkürler.

Test -- Test süreci bana göre çok eğlenceli geçti. Herkes çok eğlendi, aşırı bir bugla karşılaşmadık. Karşılaştığımız bugları bir sonraki test sürecine kadar çözüp ekstra sistemler eklemeye çalışacağız.
Katıldığınız için teşekkürler.

Saygılar,
LVPP adına @geowic ✨  - #lastdance

haroldjackson

imza kalemle atılır

geowicgang

Test v.02 -- İlk testin üzerinden yaklaşık olarak on altı saat geçti. On altı saatin sekiz saati uyuma, üç saati dizi izleme, bir saati insani ihtiyaçlar gidermek.
Toplam neredeyse(tam olarak değil)dört saattir @Hasan Sangrento bugları fixleyip birkaç sistem şemasını belirleyip, birkaçını da ekledi.

Muhtemelen 20.30'da bir test daha gerçekleştireceğiz. Discord sunucumuza katılarak teste dahil olup oyun oynayabilirsiniz.

kumite

yine milleti dolandırıp toz olmayacaksın, değil mi?

hsangrento kankana basarilar sadece

geowicgang

Alıntı yapılan: kumite - 05 Aralık 2021, 20:17:05
yine milleti dolandırıp toz olmayacaksın, değil mi?

hsangrento kankana basarilar sadece

Ban yedikten sonra bunu yazman komik geldi.

geowicgang

Test -- Test süreci bana göre çok eğlenceli geçti. Herkes çok eğlendi, hiçbir bugla karşılaşmadık. Bu bize ekstra sistem eklemek için şans ve zaman sağlayacak. Diğer teste kadar çok fazla şey yapabilmeyi umut ediyoruz.

for respect @Hasan Sangrento

geowicgang

Test -- Üçüncü test süreci güzel geçmiş galiba. Ben uyuyordum @Hasan Sangrento sağ olsun sunucuyu açmış. Bayıldım gibi bir şey oldu, bugün tam anlamı ile size oyun deneyimi eğer sunamadıysak kendi adıma özür diliyorum ama sanıyorum ki yöneticiler yeterince zevk aldırmıştır.
Yarın uzun zamandır şemasını oluşturduğumuz bir sistemi eklemeye çalışacağız. Yetişirse tekrar test açarız.

geowicgang

-- Sunucu içerisi anti cheat sağlandı, artık hile kullanılamayacak.
-- Anti Cheat sistemi sıfırdan kodlandı, artık sunucu içerisinden yönetilebilecek.
-- OOCMARKET sistemi eklendi. İçerikleri henüz gizli tutuluyor.
-- Lobi seçenekleri eklendi, artık lobi değiştirilebilecek.
-- Özel model sistemi tamamen dinamikleştirildi, artık oyuncu özel modellerini kontrol edebilecek.
-- Silah seçmeyen oyuncular artık oyuna her girişinde silah seçmek zorundalar.
-- Artık oyun içinden yöneticiler whitelist verebilecek. Bu da whitelist atıldığı zaman beklenmeyi en az seviyeye indirecek.
-- İşyeri soygun eklendi. /robbiz
-- /tackle eklendi. Komutu kullanarak, yumruk attığınız suçluyu yere düşürebiliyorsunuz.
-- Sunucu içerisinden 2X açılıp kapatılabilecek.
-- Artık kafaya vurunca, candan gidecek.
-- Markete 2X COIN eklendi.
-- Markete 2X SKOR eklendi.

Krozfayer

geowicgang

Dev note. v0.1 -- Selam dostlar, öncelikle bildiğiniz gibi sunucu yetkili ve geliştirme ekibinin içerisinde bir takım sorunlar olmuştu. Bu sorunlar çözülmekle birlikte tekrardan eskisi gibi geliştirmeye devam edeceğiz. Öncelikle tekrardan bu süreç için özür dileriz. En azından iyi haberlerle birlikte geri geldim.

Sunucu içerisinde artık "Fugitive Change" devreye giriyor. "Fugitive Change nedir?" diye soracak olanlara, sunucu içerisinde(Lobi, DM, Oyun) takıldığınız süreç boyunca ve oyun içerisindeyken(CopChase) kelepçelediğiniz kişilerden ekstradan yüzde şans kazanacaksınız. Bu da sizin şüpheli olma şansınızı arttıracaktır -Tabi siz şüpheli olduktan sonra bu değer sıfırlanıyor.

Oyun içerisinde artık gerçekçi bir hasar sistemi bulunuyor diyebiliriz, bacağınızdan, gövdenizden vurulduğunuzda kafaya göre daha az hasar alacaksınız. Unutmadan söyleyelim, en yakın süreçte iki tip armor olacak. Biri kasklı zırh seti, biri ise kasksız zırh seti. Bunlar ise coin ile satılacak. Yalnız şu anda maalesef kafanızdan bir mermi yediğinizde zırh setinizin size bir faydası olmayacak.

Yarınki güncellemede bir sıkıntı olmaz ise belirli arabaları coin ile alabilmenizi sağlayabilecek bir sistem getirmeyi de planlıyoruz.  Ek olarak eklemek istediğim ar-ge kanalını kesinlikle dikkate alıyoruz. Lütfen orayı lüzumsuz kullanmak yerine gerçekten sunucuya fayda sağlayabilecek sistemler yazarsanız çok seviniriz.

Sunucu içerisinde bir bug ve benzeri gibi bir şey bulursanız lütfen @Hasan Sangrento 'ya ya da @geowicgang 'e bildirmeyi unutmayın. Eğer bildirirseniz ve bu bug önemli bir bug ise @Bug Hunter rolünü almaya hak kazanırsınız. Peki bu rolün amacı ne? Bu rolün amacı bug/bugları tespit etmiş olan kişilerin aldığı ve onlara özel bir kanal açılıp orada fikir alışverişten tutun, eventine kadar bir sürü şeyi planlayacağız. En yakın süreçte görüşmek dileğiyle...

https://discord.gg/ZSYFuYC64r