GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Laves Roleplay - Gelecek Seninle! - Cooming Soon

Başlatan Laves, 03 Ağustos 2019, 22:00:42

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Laves

Merhaba sevgili forum kullanıcıları, Laves Roleplay'ın tanıtım konusu ile karşınızdayız. İlk öncelikle projemiz 01.07.2019 tarihinde atılmış olması, ve önümüzdeki günlerde açılmasını planlamaktayız.

Her sunucu gibi bizimde sunucumuzda çeşitli roller dönecektir. Yakın zamanda LSFD rollerimiz, kaçakçılık rollerimiz başlıyacaktır. Bunlara ortaklık edecek siz, değerli oyuncularımızdır. Planlarımıza destek olmayı unutmayınız!

Sunucu modumuz "South Central" üzerine kurulacaktır.
Meslekler hakkında biraz bilgi verirsek, Sunucumuzda Legal olarak Taşımacılık, Balıkçılık üzerine oynanacaktır. Fakat, İl-legal olarak Kumarhane, Silah Satılıcılığı, uy****rucu Satıcılığı olarak'ta para kazanabilirsiniz. Çeşitli oluşumlardan'da Saatlik gelir elde edebilirsiniz.

Taşımacılık
Balıkçılık
Temizlik Şöförü
Kumarhane
Silah Satıcılığı
uy****rucu Satıcılığı
Tamirhane
Ve Benzeri.

Managament - Laves
Developer - Cengo
Lead Admin - Stroke

Server Adres:Bakım
Discord Adres:https://discord.gg/8fDB32g[Aktif]
Website:Bakım
Son düzenlenme: 03 Ağustos 2019, 22:21:43 Laves
since 2012
Gökay's

Laves

Grafik konusunda acemiyim yaptığım bunlar, kendimi geliştirip logo vb. değiştireceğim şuanlık böyle idare etmekteyiz.

since 2012
Gökay's

Eldrithc

Sistemlerde pek bir fark göremiyorum klasik roleplay sistemleri, mod zaten south central. Ekibe baktığım zaman pek bir tecrübe göremiyorum, bir kaç gün 20/30 arası bir online oyuncunuz olur ileri ki zamanlarda ise düşüş yaşayıp sunucuyu kapatırsınız diye düşünüyorum. Yinede beni yanıltmanız dileğiyle başarılar dilerim.

Sanal Role Play ~ www.sanal-roleplay.com / www.sanalgaming.com | S-RP Sosyal Medya
Dystopian - NietszcheTR - Friedrich - Beastly © 2010-2019 - Tüm hakları mahfuzdur, mahfuz acı verir.

Myalis

ya paintle de yapmazsın be kanka, hakkını helal et girdiğim gibi gülmeye başladım

kolay gelsin ne diyelim, iyi günler

Laves

Alıntı yapılan: Myalis - 03 Ağustos 2019, 22:26:02
ya paintle de yapmazsın be kanka, hakkını helal et girdiğim gibi gülmeye başladım

kolay gelsin ne diyelim, iyi günler

elimizden gelen bu :D

since 2012
Gökay's

Laves

Alıntı yapılan: Eldrithc - 03 Ağustos 2019, 22:09:44
Sistemlerde pek bir fark göremiyorum klasik roleplay sistemleri, mod zaten south central. Ekibe baktığım zaman pek bir tecrübe göremiyorum, bir kaç gün 20/30 arası bir online oyuncunuz olur ileri ki zamanlarda ise düşüş yaşayıp sunucuyu kapatırsınız diye düşünüyorum. Yinede beni yanıltmanız dileğiyle başarılar dilerim.

Dikkate alıcağız. Teşekkürler.

since 2012
Gökay's

nikobernoo

Grafikler berbat, grafiker tutmanız iyi olur ve ekibinizdekileri ilk kez görüyorum sağlam bir ekip olabiliceğinizi sanmıyorum. Bir sunucunun sistemleri önemli değildir rol ortamı önemlidir bunuda unutmayın. Başarılar.

Zeta

Alıntı
Tasarımı olmayan, düzensiz, çalıntı içerikten oluşan, logosu bulunmayan, sosyal medya ağı(website veya herhangi bir sayfa) bulunmayan sunucu tanıtım konuları direk olarak kilitlenecek ve Kilitli Konular bölümüne taşınacaktır.

Kilit.