GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Lips RolePlay [www.lips-roleplay.org] - LRPG:v1.7.r3.alpha

Başlatan Dogukan, 14 Eylül 2017, 17:22:40

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kiproo

Necip

LIPS Roleplay olarak en kısa süreç içerisinde V2 geçeceğiz. Ekonomi raya oturacak onu söyleyeyim şimdiden. ;)

WantedAlone

Rol olmayan sunucuda V2 geçmek mantıklı mı bilmiyorum. User istemedikce siz boşa çabalarsınız. Benden tavsiye, userle ilgili olun ki sizi sevsinler. Başarılı olacağınızı düşünmüyorum.

Hayat kime gülerse kendini şanslı hisseder ama şunu unutma ki her gülüşün bir de ağlayışı vardır.

Necip

Alıntı yapılan: WantedAlone - 30 Kasım 2017, 17:51:03

Rol olmayan sunucuda V2 geçmek mantıklı mı bilmiyorum. User istemedikce siz boşa çabalarsınız. Benden tavsiye, userle ilgili olun ki sizi sevsinler. Başarılı olacağınızı düşünmüyorum.
Sunucuya bir kere bile girmemiş, rol ortamını gözlemlemeyen bir şahısın bu yorumu atması utanç verici. https://prntscr.com/hhcerf

Necip

r101- 30/11/2017 03:33

[~] Sunucu teması tamamen değiştirildi.

[~] Çöpcülük mesleği yeniden düzenlendi.
~ 1 Miktar çöp 10$ verecek.
~ Çöp kamyonu kapasitesi 10 Çöpten 20 Çöpe çıkartıldı.
~ Araç spawn süresi 80 saniyeden 120 saniyeye çıkartıldı.

[~] Otobüs mesleği yeniden düzenlendi.
~ Duraklarda bekleme süresi kısaltıldı.

[~] Kafa üstü yazı sistemi tamamen değiştirildi.

[~] Otopark haritası kaldırıldı.

[~] İhtiyaç Sistemi barları tekrar aktif edildi.

[~] Ciddi performans çalışmaları yapılarak oyun modunda ki hatalı kodların tamamı giderildi.

[~] Birlik araçlarını respawnla çalışmıyordu, fixlendi.

[~] Hız ve benzin göstergeleri değiştirildi.

Necip

Sunucu sürümü 0.3.7 R2'ye alınmıştır. Sürüm yükseltmek için https://sa-mp.com/

Necip

Yazar

İki üç satırı silip yerine kendi adını yazan Gratex ve Cyreex denilen çoluk çocukla ilerleyeceğinizi sanmam. Boşuna para verip, ailenizin verdiği okul harçlığınızı sunuculara harcamayın. Arkadaş kitlesiyle oluşturduğunuz vasat rol ortamınında getirdiği samimiyetsizlikle kesinlikle oynamayı red edeceğim bir sunucu olacak. Bol şans, ihtiyacınız olacak.

Necip

Ek güncelleme üzerine IC hapishane interioru yenilendi.

pag

Olumsuz yorumlara aldirmayin dostlar bence gayet iyi gidiyorsunuz,yakin zamanda herseyiniz duzene binecektir.

bozy

Forum adresiniz lipsroleplay.org olmasına rağmen konuda lips-roleplay.org yazıyor, gözünüzden kaçmış herhalde yanlış yazmışsınız.

Boxing, Weaving, Sneaking, Shooting. The four niggas lived together in harmony until the sneaking nation attack. Only the bozy of all four elements could stop him. Will bozy mark be able to restore balance to the hood?

Maginet

Sunucunuzda uzun zamandir oynamaktayim ve gerçekten güzel roller dönüyor. Umarım sunucunuzun aktif oyuncu sayisi giderek artar ve taninmis bir sunucu haline gelir. BASARILAR.

Necip

Alıntı yapılan: Yazar - 03 Aralık 2017, 21:43:57

İki üç satırı silip yerine kendi adını yazan Gratex ve Cyreex denilen çoluk çocukla ilerleyeceğinizi sanmam. Boşuna para verip, ailenizin verdiği okul harçlığınızı sunuculara harcamayın. Arkadaş kitlesiyle oluşturduğunuz vasat rol ortamınında getirdiği samimiyetsizlikle kesinlikle oynamayı red edeceğim bir sunucu olacak. Bol şans, ihtiyacınız olacak.
Okul harçlığımı sunucuya harcamıyorum, çünkü okula gitmiyorum ve çalışıyorum. Bir iş hayatım var ve buna odaklıyım. Ön yargınızla yeni açılan sunucuları kötülemezseniz çok iyi olacak. Ve yeni açılan sunuculara bir kapı açılacak mod hazır bir mod bu doğru inkar etmeye gerek yok. Fakat moda 3 aydan beri aralıksız emek vermeye devam ediyoruz ve elimizden geldiğince birşeyler katıyoruz. Yorum için teşekkür ederim Cyreex ekibimizden çoktan ayrıldı.  :D

Peres

Nazi birliği açılmasına izin veren, zenci rolünden başka birşey olmayan, şarkıcı Chief Keef'in bile olduğu rollerinin berbat geçtiği sunucu diyebilirim.Bir aralar oynuyordum, balıkçı mesleği sağ olsun çok güzel para kaldırdım. 1 işyeri, 1 ev aldım.Hahaha, mantığa bak ya. :D - Zenciden başka birşey yok bu sunucuda.Büyük ihtimal admin power'da yapılıyordur.

Tyusuf