GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

««• Lodos Gaming Hırsız Polis V4.0 #Yeniden •»»

Başlatan TURK1Y3, 04 Mayıs 2019, 21:15:28

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HeartS

Alıntı yapılan: Mustafa. - 08 Mayıs 2019, 19:22:47

Bende biliyorum, az yalvarmadı. Özel mesajların ScreenShot'unu atmak yasak olmasa atardım, Ömer abi.

;)

Medcezir

Alıntı yapılan: heartizm - 08 Mayıs 2019, 19:14:55

Oof Mehmet oof. .pwn için yalvardığın günleri unutma. Kanıtlar hala var ;)
Ben hiçbir şeyi unutmam. "Yalvarmak" Ben sana şeçenek sundum cs serverimiz için "Hayır" dedin olay kapandı.  Bir konuyu  ek laflar ile anlatmak nasıl bir duydu anlamıyorum desem yalan olur kendinizi belli ediyorsunuz zaten kasmayalım kendimizi.

TURK1Y3

Asıl konuyu dağıttınız gidin özelde ediniz kavganızı.
Ferhat sana gelince Rpg için Mapper olarak çağırmış olabilirim bu bir şey değil. Hırsız Polis olarak Benim Adımla açıp paralı kişileri bulup para at seni kurucu yapacağız ilerde kazancın olur diyip para alman? Bu parayı da Lodos Gaming adıyla almak? Asıl Hırsızlık burada başlar. Ben sadece Sunucumun güvenliğini sağlarım kusura bakma herkese öyle herkesin Şifre bilgisini dağıtacak değilim.

HeartS

Alıntı yapılan: Medcezir - 08 Mayıs 2019, 19:56:50

Alıntı yapılan: heartizm - 08 Mayıs 2019, 19:14:55

Oof Mehmet oof. .pwn için yalvardığın günleri unutma. Kanıtlar hala var ;)
Ben hiçbir şeyi unutmam. "Yalvarmak" Ben sana şeçenek sundum cs serverimiz için "Hayır" dedin olay kapandı.  Bir konuyu  ek laflar ile anlatmak nasıl bir duydu anlamıyorum desem yalan olur kendinizi belli ediyorsunuz zaten kasmayalım kendimizi.

Kendin teklif ediyorsun, bir de racon kesmeye çalışıyorsun. Amacın ne ki senin?

Flash2024

Alıntı yapılan: TURK1Y3 - 08 Mayıs 2019, 20:04:59

Asıl konuyu dağıttınız gidin özelde ediniz kavganızı.
Ferhat sana gelince Rpg için Mapper olarak çağırmış olabilirim bu bir şey değil. Hırsız Polis olarak Benim Adımla açıp paralı kişileri bulup para at seni kurucu yapacağız ilerde kazancın olur diyip para alman? Bu parayı da Lodos Gaming adıyla almak? Asıl Hırsızlık burada başlar. Ben sadece Sunucumun güvenliğini sağlarım kusura bakma herkese öyle herkesin Şifre bilgisini dağıtacak değilim.

:D Aynen sonra Senin Gidip O Makina bilgilerini hbaersizce çalmak gibi ve adamında Bundan rahatsız olma gibi Ve Yine adamın benim tarafımda durması gibi :D Emir şöyle böyle diyen bir adam Efeyede söyle yani pesimiste Saldırıcaksa Saldırsın Daha bir işlevini kimse göremedi sanada bir kazık soksunda aklın başına gelsin :D emir Efendiii :D Güleceğim o günler. Umuta Diyordumda Umut senden yine azıcık iyi.

TURK1Y3

Hangi yalanlarınla kandırdın yine söyle de bilelim?

Yakında Bir ifşa seni bekliyor Flash cım gülen kim olacak göreceğiz.

TURK1Y3

PawnoTurk Yetkilileri artık şu konuyu düzeltin 4 saat ten fazladır bekliyorum.