GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Los Angeles Roleplay - wake up!

Başlatan sharax, 18 Mayıs 2021, 19:40:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sharax

Alıntı yapılan: alberto.exe - 19 Mayıs 2021, 13:28:46
Ekibine özen göstermeye çalış, umarım eski sunucundaki gibi ekibine silah basıp DM atmazsınız. Başarılar.
Bunu yaptığım dönem blackside dönemi üstünden yaklaşık 3 ay geçti, teşekkürler.

M4A4

sharax

Herkese selamlar!
Oyun servislerimiz 23.05.2021 20.30 saatinde aktif edilecektir.Los Angelese hoş geldin!

Forum istemcisi gün içerisinde aktifleşecektir. Şikayet ve talepleriniz için lütfen discord Ö.Myi kullanmayın, forum üzerinden ilerleyin.

sharax

-
Son düzenlenme: 16 Ağustos 2021, 17:04:32 sharax

Efsun

Yav goat temasını kaça aldınız ucuzsa bi 10 tane alam seçmece varsa daha ii olr
Son düzenlenme: 24 Mayıs 2021, 22:23:14 Efsun

sharax

Efsun

Vengeance

GOAT'ın beta sürümü için yaptığım forum temasının CSS, JS dosyalarını ve Ska'nın grafiklerini ne hakla kullanıyorsunuz, yönetimimizden izin aldınız mı? Özgün olmayıp sağdan soldan bir şeyler arakladıkça bu piyasadan sıyrılamaz, bir yere gelemezsiniz.

sharax

Alıntı yapılan: Vengeance - 25 Mayıs 2021, 02:31:29
GOAT'ın beta sürümü için yaptığım forum temasının CSS, JS dosyalarını ve Ska'nın grafiklerini ne hakla kullanıyorsunuz, yönetimimizden izin aldınız mı? Özgün olmayıp sağdan soldan bir şeyler arakladıkça bu piyasadan sıyrılamaz, bir yere gelemezsiniz.
Öncelikle selam bu tema bize söylenene göre merddz tarafından sunshine Police pursuit için sağlanmıştır ve kodların kendisine ait olduğu söylendi.Temanın sizinle bir alakası olduğunu bilmediğim için herhangi bir şey yapmıyordum eğer ki discord sunucuma gelip veya çınar#5866 mesaj atarsanız bu olayı çözebiliriz.

Sulozzy

Alıntı yapılan: sixred - 25 Mayıs 2021, 07:39:00
Öncelikle selam bu tema bize söylenene göre merddz tarafından sunshine Police pursuit için sağlanmıştır ve kodların kendisine ait olduğu söylendi.Temanın sizinle bir alakası olduğunu bilmediğim için herhangi bir şey yapmıyordum eğer ki discord sunucuma gelip veya çınar#5866 mesaj atarsanız bu olayı çözebiliriz.
Bir kez daha anlamış oldun kardeşim benim aldığın yada paylaşılmış olan bir temayı araştırmadan kurar iseniz helede sahibi tarafından izinsiz paylaşılırsa bunlar başınıza gelir,  Birde zaten forum temasında fotoğraflardan GOAT sunucusuna ait olduğunu anlıyacak kadar beyninizin var olduğunu sayıyoruz birde kutay uyarmasa temayı hala kullanmaya devam ediceksiniz. :)

!Uzi

ddaha fazla kendimi yormak istemiyorum.
Son düzenlenme: 25 Mayıs 2021, 13:58:38 !Uzi Sebep: ağır oldu.

Vengeance

Projenin topluluk lideri bana ulaştı, seviyeli şekilde sohbet ettik ve durumu bana izah etti. Kendisinin de tasarımın alıntı olduğundan haberi yokmuş, gerekli düzenlemeleri yapacak.

Projenizde başarılar dilerim, umarım hedeflediğiniz yerlere ulaşırsınız.

sharax

Forum tasarımlarımız tarafımızca tekrardan yapıldı, yaşananlar için üzgünüz.

alberto.exe

!Uzi

Güncelleme! * - Yeni index sayfamız!

Son düzenlenme: 27 Mayıs 2021, 17:33:19 !Uzi