GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Los Angeles Roleplay - wake up!

Başlatan sharax, 18 Mayıs 2021, 19:40:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alberto.exe

merddz

birazcik pawn birazcik web iste

alberto.exe

sharax

Captain bu reklamdan önce ekibimizden ayrıldı, uzatmaya gerek yok.

Cowingwa

Los Angeles'a hoş geldiniz yazmışsınız, sunucuya giriş yaptım Los Santos'dan farkınız ne? Bölge isimleri aynı diye biliyorum, neden Los Angeles diyorsunuz o zaman anlamadım. Sunucuyu Los Angeles'a göre yapmak istiyorsanız önce bölge isimlerini değiştireceksiniz sonra bütün mapleri ayrı ayrı değiştirmeye çalışacaksınız öyle açmanız lazım böyle açarsanız tutmaz, Los Santos'dan farkınız yok bana göre. Başarılar.

sharax

Alıntı yapılan: Cowingwa - 28 Mayıs 2021, 14:13:58
Los Angeles'a hoş geldiniz yazmışsınız, sunucuya giriş yaptım Los Santos'dan farkınız ne? Bölge isimleri aynı diye biliyorum, neden Los Angeles diyorsunuz o zaman anlamadım. Sunucuyu Los Angeles'a göre yapmak istiyorsanız önce bölge isimlerini değiştireceksiniz sonra bütün mapleri ayrı ayrı değiştirmeye çalışacaksınız öyle açmanız lazım böyle açarsanız tutmaz, Los Santos'dan farkınız yok bana göre. Başarılar.
Sunucu bu sebeple bakımda.

sharax

-
Son düzenlenme: 15 Ağustos 2021, 20:12:02 sharax

sharax

Karakter başvurusu sistemi getirildi, başvuruları discord üzerinden yapabilirsiniz.

!Uzi

Benim yaptığım indexi gidip kullanmanıza bir şey demiyorum fakat benim emeklerimin üstünde sadece 2-3 resimle oynayıp Developed By SHARAX / Kenzy yazarak olmuyor.
Son düzenlenme: 09 Haziran 2021, 00:33:49 lazlow Sebep: İletideki küfür kaldırıldı.

jaweed

Alıntı yapılan: !Uzi - 07 Haziran 2021, 19:43:31
Benim yaptığım indexi gidip kullanmanıza bir şey demiyorum fakat benim emeklerimin üstünde sadece 2-3 resimle oynayıp Developed By SHARAX / Kenzy yazarak olmuyor.
işte buna katılırım, codur kenzy selam olsun.
Son düzenlenme: 15 Ağustos 2021, 08:51:38 Anestezi Sebep: Hakaret içerikli kısım kaldırıldı.

!Uzi

Alıntı yapılan: jaweed - 07 Haziran 2021, 21:00:30
yani kullanmalarına bir şey demiyorum fakat benim yaptığım halde sadece background imageyi değiştirip Kenzy, Sharax yazmışlar. ulan insan bari profil resimlerini değişir D:
Son düzenlenme: 09 Haziran 2021, 00:33:13 lazlow Sebep: Alıntıdaki küfürlü kısımlar kaldırıldı

baum224

Alıntı yapılan: jaweed - 07 Haziran 2021, 21:00:30
Sunucu ismi çalıp, başka sunucuların temasını kullandıp, sunucuya bir süre ara veriyoruz dedikten sonra gelen jaweed olur gibi.
Son düzenlenme: 09 Haziran 2021, 00:32:26 lazlow Sebep: Alıntıdaki küfürlü kısımlar kaldırıldı
to greatest marina reborn

Radless

"Life's too short to hold grudges."