GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Los Santos Apocalypse Roleplay - Sunucu Aktif!

Başlatan Amper, 16 Nisan 2020, 23:01:42

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Amper

Yönlendirme

Forum | Anasayfa | Twitter | Discord

"İnsanlar değişir, kurallar da..."

LSA, Soru & Cevap

1. Los Santos Apocalypse Roleplay nedir?
  • Los Santos Apocalypse Roleplay SA-MP üzerinde en iyi kullanıcı deneyimini ve alanındaki en iyi politikaları yansıtmak için geliştirilen bir platformdur. Apocalypse konseptini Zombi teması üzerinde yansıtmaktadır.

2. Evreniniz neleri içeriyor?
  • Los Santos Apocalypse Roleplay evrenini Walking Dead Beyond ve Fear The Walking Dead evrenlerinin içeriklerinden faydalanarak yazılan politikalar ve senaryolar ile oluşturmuştur. Oyun ortamına oranla koşulsuz en iyi teknik ve senaryo yapısını oluşturmak için bütün imkanlarımızı kullanıyoruz.

3. Geliştirme süreciniz ne durumda?
  • Discord iletişim kanalımız üzerinden ulaşabileceğiniz birçok görüntü bulunuyor. Şu an oyun modu ve web servisi konusunda çok ileri bir noktadayız.

4. Bağlantılarınıza nereden ulaşabilirim?

5. Ekibe katılım sağlayabilir miyim?
  • Çeşitli zaman dilimlerinde https://lsa-rp.com adresi üzerinden ekip başvurularını aktif ediyoruz. Bu zaman dilimlerini takip etmek için Twitter, Discord veya Forum adreslerimizi takip edebilirsiniz.

Güvenlik
Güvenlik ve performans geliştirici ekibimizin her zaman önceliği olmuştur. Web ve oyun servisimiz güvenlik için her zaman G2FA(google auth) ve e-posta servislerini aktif olarak kullanıyor. Size bu konuda olan önerilerimizi görmek için Discord adresimize giriş yapabilirsiniz.

Gruplar, Oluşumlar hakkında
Selamlar, grupların(oluşumların) işleyişini çözmeniz amacıyla bu kanalda bir yazı paylaşıyorum. Oluşum yönetmeyi düşünen kişiler ve üyelerinin dikkatlice okumasını rica ediyorum. Forum içerisinde daha fazla döküman bulunduğu için eğer bu mesajı okurken forum adresine erişiminiz bulunuyorsa dökümanları inceleyebilirsiniz.

Bir grubunuzun olması için üç veya üstü üyenizin bulunması gerekiyor. Bu oluşum üyelerinin karakterlerinin doğrudan karakteriniz ile mahalle karantinası olayından önce veya sonra bağlantısı olması gerekiyor. Oluşumu kurarken giriş yapacak üyelerinizin karakterleri "neden grubumun liderine güveniyorum?" sorusunu kendi kendilerine yanıtlayabilmesi gerekiyor. Anlamsız bir biçimde birleşip hareket edecek her türlü oluşum kapatılır ve rol planı yapmamış olan kişiler Retarded RP kuralından dolayı cezalandırılır.

Grubunuza sonradan katılacak kişiler ile rol geçmişiniz onların size güvenmesi veya bir vaadiniz olması üzerine kurulmalıdır. Oyuna sonradan kayıt ettiğiniz kullanıcıların karakter açıp oluşumunuza sizi önceden tanıyormuş gibi girmesi tamamen yasaktır(zaten varolan bir karakter planına daha sonradan birini dahil edemezsiniz.)

Oluşumunuz eğer gelişme sürecinde bir bölgeyi sahiplendiyse kuracağınız yapılar da bir o kadar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Ürettiğiniz her eşya roleplay çerçevesine uygun biçimde yerleştirilmeli. Eğer aksine bir durum görülüre oluşum kapatılabilir.

Discord sunucumuzda bulunan #soru-cevap bölümü aktif edildiği dönemlerde gruplar hakkında daha fazla soru sorabiliriniz.

Zombiler
Zombiler evrenimiz için çok önemlidir. Evrenimizin bir başka örnekleri olan sunucular zombileri türlere bölüp güçlerini ön plana koysalar da bizim için her zaman zombiler dramatik yönleriyle ön plana çıkıyor. İşte ses efektleri, saldırı ve oyuncu takip aşamasını gösteren bir test videosu.

LSA, Geliştirici Ekibi
Los Santos Apocalypse Roleplay platformunun geliştirici ekibi SA-MP+ dahilinde çalışan, programlama ve kodlama bilgisi bu platformdan ibaret olmayan, normal yaşamında da bu mesleği sahiplenmiş kişilerden oluşur. Platform içerisinde ve dışında gösterdiği faaliyetler, bu faaliyetleri sonucunda aldıkları feedbackler(geri dönüşler) ile kullanıcı deneyimi konusunda ne kadar tecrübeli olduğunu onaylamaktadır.

Showroom

Son düzenlenme: 25 Ağustos 2020, 01:32:56 Amper

Rubiaceae

Geliştirme kısmında ortalığı yakacağından şüphem yok, kolay gelsin.

arda?

Ranthiel

Copchase gibi boşa sallamazsan, sunucunun şansı olur, başarılar dilerim.

Grand Theft Auto 5 - Fivem
Sanandreas Roleplay - www.sanandreasrpg.com
Founder

savagemode

Her ne kadar sen dilemesende ben başarılar diliyorum, başarılar Gürkan.

PAWN Kodu: Seç
/*
be Reliable ~
    author: Ramy, savagemode, Snake

*/

blaze

Alıntı yapılan: Ranthiel - 16 Nisan 2020, 23:50:59
Copchase gibi boşa sallamazsan, sunucunun şansı olur, başarılar dilerim.
Proje arkaplana atılamayacak kıvama geldi. Ekipçe herkes bir ipin ucundan tutuyor. Bir kişinin ipi kaçırması bizler için anlam ifade etmez. Çalışmalarımız şu anki seyrinde devam ediyor. Yorum için teşekkür ederiz.

Ek olarak; Copchase sunucusu Alpha aşamasında ve kodlanma süreci içerisinde.
Son düzenlenme: 17 Nisan 2020, 00:30:52 blaze
designed by blaze

dreamz

Bizim çocuklara hep destek, tam destek.

Lemon

Güzel şeyler geliyor. Böyle bir sunucu görmek sevindirdi.

savagemode

Oynamak isteyen oynar, sunucu oyuncunun desteği olduğu süreçte ayakta kalır. Aksi bir durumda bu Amper'in ya da diğer yetkililerin suçu değil, emek çalmalık bir durum değil bu.
Son düzenlenme: 17 Nisan 2020, 05:12:24 Levi Sebep: Silinen bir yorumun alıntısı mevcut olduğu için düzenlenmiştir.
PAWN Kodu: Seç
/*
be Reliable ~
    author: Ramy, savagemode, Snake

*/

#Codec

"Hayat zordu ama güzeldi"

Ramy

sövsende destek.
Son düzenlenme: 17 Nisan 2020, 12:37:44 Enkei Sebep: Hakaret içerikli kısım silinmiştir.

Wreed

Bu konsept'de farklı sunucular mevcut farkınız nedir?

Amper

Alıntı yapılan: Wreed - 17 Nisan 2020, 13:38:54
Bu konsept'de farklı sunucular mevcut farkınız nedir?

Politika anlamında platformun bu konsept sunucularındaki işleyişi Apocalypse konseptine uyduğunu düşünmüyorum ve aynı şekilde sistemsel açıdan kullanıcıya verecekleri deneyemin de yeterli olacağını düşünmüyorum. Bu iki şey açısından LSA'nın çok fazla vaadi bulunuyor.

TAKTAK26

@Amper Projelerine Cidden her konuda destek veriyorum, başarılar.

Platformda Sevdiğim İnsanlar Bu Alttakiler Adamın Dibi!

Enkei ❤️( Senin Yerin Hep Ayrı Merak Etme :DD )

Backup ❤️( Adamın Löpçüğü )

Radless ❤️( Kral Ya )

Code ❤️( Old Friend )

AssayerHero ❤️( Dinozor Devrinden Kalma Dostum )

blaze

Yorumlarınız ve desteğiniz için teşekkürler.

designed by blaze