GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Los Santos Roleplay [coming in hot baby]

Başlatan cho95, 03 Ocak 2020, 05:39:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

☨Gaviria☨

Alıntı yapılan: Jeva - 09 Şubat 2020, 05:08:11
Alıntı yapılan: RulinG - 04 Şubat 2020, 11:51:26
Öncelikle başarılar. Şimdi "Los Santos Roleplay" bir yabanci sunucusu varmiş girdim baktım forumuna felan bide sizin forumunuza baktım neredeyse *Herşey* aynı hatta tıpa tıp aynisi sadece SAMP İP adresleri değistirilmiş. Oyuna girmedim sistemlerine daha bakmadım ama forumu aynı CTRL C CTRL V gibisinden düşünün ve tanıtımının en üste Los Santos Roleplay ip'si alta bulunuyor o bile alıntı ondada *server.ls-rp.com:* İP'si var nedense  İP'ye sadece *web ve tr* eklenmmiş.Keşke kendinize özgün bir isim ve forum teması bulsaydınız tekrardan başarılar
LS-RP.US var, LS-RP.İO var. Cho95 ise LS-RP.TR açmak istemiş. LSRP zaten uzun süredir var, LSRP yetkilileri ile konuşmuşlar, cho95 ise izin verilmiş. Farkındalık yaratmış ve bu uzun süredir açık olan sunucunun "Türkçe" halini yapmışlar, daha ne istiyorsun? Mis gibi server gir oyna.
Adam haklı.

İbrahim Halil Güler

Mert'in olup da başaramayacağı bir iş yoktur. Dört gözle bekliyoruz dostum. :)

☨Gaviria☨

Alıntı yapılan: İbrahim Halil Güler - 10 Şubat 2020, 18:22:02
Mert'in olup da başaramayacağı bir iş yoktur. Dört gözle bekliyoruz dostum. :)
kanlı mazettedenmi bahsediyorsun?

Enkei

Konu, sahibinin isteği üzerine tekrar aktif hale getirilmiştir.

haroldfinch

#Codec

"Hayat zordu ama güzeldi"

Eamon

Neden açtınız neden kapattınız neden açıyorsunuz..

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

gercekleracidir

Hiçbir sunucuda görmediğim amatörce hatalar, beklentileri karşılayamadınız. Tekrardan çabalamayın olmayınca olmuyor. : )

Kendi dünyamın tanrısıyım.

lacrimae

Başarılar arkadaşlar, umarım hak ettiğiniz yerlere gelirsiniz.

haroldfinch

Gelişmeleri discord adresimizden takip edebilirsiniz: https://discord.gg/KwPupvU

Uraz

Başarılar, umarım öncekiler gibi kapanmaz.

pag

Bu sunucu ilk açıldığında girmiştim ve çok fazla eksiği vardı.Sonra zaten sunucu kapatılmıştı, umarım yine aynı şeyler olmaz başarılar.

kelly

Başarılar arkadaşlar, istediğiniz yerlere...

I want everything

cho95

"One day my mortal body will turn to dust, but the Turkish Republic will stand forever."
"1881-1938"

vsyklws.