GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Magia Roleplay - www.magia-roleplay.com

Başlatan psirograpth, 24 Mayıs 2020, 20:40:56

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kracauer

Alıntı yapılan: Roulette. - 26 Haziran 2020, 18:39:41
Başarılı Olmuş Emeğinize sağlık server açıldığı gibi serverinizde oynamaya başlıcam iyi forumlar.
Alıntı yapılan: Osmanlı Roleplay - 27 Haziran 2020, 01:14:27
Kaliteeee
Alıntı yapılan: Salvatore - 03 Temmuz 2020, 00:58:48
Sayılı gün çabuk geçer. Az kaldı

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar, açılışa sayılı günler kaldı :)

Magia Roleplay

Moonquad

Alıntı yapılan: kracauer - 03 Temmuz 2020, 12:07:42
Alıntı yapılan: Roulette. - 26 Haziran 2020, 18:39:41
Başarılı Olmuş Emeğinize sağlık server açıldığı gibi serverinizde oynamaya başlıcam iyi forumlar.
Alıntı yapılan: Osmanlı Roleplay - 27 Haziran 2020, 01:14:27
Kaliteeee
Alıntı yapılan: Salvatore - 03 Temmuz 2020, 00:58:48
Sayılı gün çabuk geçer. Az kaldı

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar, açılışa sayılı günler kaldı :)
Umarım verdiğiniz emeklerin karşılığını alırsınız. Bu samp platformunun bence klasikleşen sunucularda oynama fikrinin değişmesi gerekli.

Venüs RP  MOD:%90 Client:%20 Website:%20

kracauer

Alıntı
Umarım verdiğiniz emeklerin karşılığını alırsınız. Bu samp platformunun bence klasikleşen sunucularda oynama fikrinin değişmesi gerekli.

Umarım alırız dostum. En başta da dediğim gibi çok yoğun bir kitleye gerekte yok içeride gerçekten rol yapmayı sevenler olursa biz amacımıza ulaşmış oluruz.

Magia Roleplay

Moonquad

Alıntı yapılan: kracauer - 03 Temmuz 2020, 19:07:35
Alıntı

Umarım alırız dostum. En başta da dediğim gibi çok yoğun bir kitleye gerekte yok içeride gerçekten rol yapmayı sevenler olursa biz amacımıza ulaşmış oluruz.
Ya şöyle diyeyim sana Rina ve Safari'nin oyuncuları gelecek senin sunucunda hile açıp trollemeye çalışacak, dm atmaya çalışacak. Orada yapıyorlar yetmiyor bide yeni açılan sunucularda yapıyorlar ya üzülüyorum cidden onlara. Kitle az olsun rol dönsün de olmuyor artık insanlar da sıkılıyor 3-5 kişi ile rol yapmaktan. 50-60 kişi çekerse sunucu kendi kendine gelişir zaten.

Venüs RP  MOD:%90 Client:%20 Website:%20

kracauer

Alıntı yapılan: Moonquad - 03 Temmuz 2020, 19:10:38
Alıntı

Ya şöyle diyeyim sana Rina ve Safari'nin oyuncuları gelecek senin sunucunda hile açıp trollemeye çalışacak, dm atmaya çalışacak. Orada yapıyorlar yetmiyor bide yeni açılan sunucularda yapıyorlar ya üzülüyorum cidden onlara. Kitle az olsun rol dönsün de olmuyor artık insanlar da sıkılıyor 3-5 kişi ile rol yapmaktan. 50-60 kişi çekerse sunucu kendi kendine gelişir zaten.

Sunucuda kolay kolay hile göremeyeceğinizin garantisini verebilirim. Titiz başvuru kontrollerine ve anti cheate dayanarak söylüyorum.

Magia Roleplay

Drakath

Alıntı

Alıntı

Whitelist olan bir serverde DM atmak o kadar da kolay değil.
Son düzenlenme: 03 Temmuz 2020, 20:45:00 Drakath

Henkai

Ve işte o büyük gün geldi. Evet, evet yanlış duymadınız Magia Roleplay karakter başvuruları an itibariyle aktif! Başvuru atmayan kalmasın o hâlde? Magia Roleplay bomba gibi haftaya sizlerle! Başvurular AKTİF.

Panel: https://magia-roleplay.com/panel/giris.php

Wreed

Samp bataklığındaki nadir, kaliteli sunuculardan. Buralar değerlenir.!

N3ROMTY

Burası değerlenecek arkalardan #Rez :)

fahrenheit

Zeta

Başarılar dilerim arkadaşlar.

kracauer

Alıntı yapılan: Wreed - 04 Temmuz 2020, 12:40:54
Samp bataklığındaki nadir, kaliteli sunuculardan. Buralar değerlenir.!

Alıntı yapılan: N3ROMTY - 04 Temmuz 2020, 20:07:34
Burası değerlenecek arkalardan #Rez :)
Alıntı yapılan: fahrenheit - 05 Temmuz 2020, 16:28:40
make sa-mp great again.
Alıntı yapılan: Zeta - 05 Temmuz 2020, 18:28:56
Başarılar dilerim arkadaşlar.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Karakter başvurularımızı açtık aşağıda verdiğim adreslerden bizimle ilgili bilgi alıp, karakter başvurusu yapabilirsiniz.

Forum: https://www.magia-roleplay.com/forum/

Discord: https://discord.gg/hhCywjQ

Magia Roleplay

Riki

Şampiyonlar ligi gibi kadronuz var, çok fazla güvendiğim insanlarla dolu. Güzel işler başarabileceğize canı gönülden inanıyorum. Yolunuz açık olsun.

deviantburada

Epey gelişmiş. İstediğiniz yerde olacaksınız buna eminim.

justice rains from above

Henkai

Alıntı yapılan: Riki - 06 Temmuz 2020, 11:44:12
Şampiyonlar ligi gibi kadronuz var, çok fazla güvendiğim insanlarla dolu. Güzel işler başarabileceğize canı gönülden inanıyorum. Yolunuz açık olsun.
Alıntı yapılan: deviantburada - 06 Temmuz 2020, 16:54:44
Epey gelişmiş. İstediğiniz yerde olacaksınız buna eminim.

Güzel dileklerinizden ötürü ekip adına şükranlarımı iletir, hep birlikte bu başarıyı elde etmemizi temenni ederim.  :helal:
Açılışa sayılı günler kala, uzun zamandır beklediğiniz Helper Başvuruları an itibariyle aktif! Başvurmayan kalmasın, Magia seni bekliyor.

Başvuru için: https://magia-roleplay.com/forum/index.php?topic=311.0