GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3DL -R1] Mora Roleplay [13/03/2019] | 20.30'da | *-come BACK!

Başlatan AttentıonRoleplay, 11 Mart 2019, 18:43:20

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Zoxy

Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
  • Tasarımı olmayan, düzensiz, çalıntı içerikten oluşan, logosu bulunmayan, sosyal medya ağı(website veya herhangi bir sayfa) bulunmayan sunucu tanıtım konuları direk olarak kilitlenecek ve Kilitli Konular bölümüne taşınacaktır.

24 saat içerisinde konuya logo ekleyiniz.

AttentıonRoleplay

Alıntı yapılan: Focus - 12 Mart 2019, 20:53:53

Alıntı yapılan: AttentıonRoleplay - 12 Mart 2019, 19:22:48

Alıntı yapılan: Scoiattolo - 12 Mart 2019, 00:10:10

Bu tasarımla, sunucu discordlarında reklam yaparak biyere gelemzsiniz, 100 değil 10 görseniz iyi.

Benim oyuncularım habersiz girmiş! Özürümü diledim.

Yalan söylemeyin discord sunucunuza geldim özür dilediniz hata yaptık dediniz, üsteki konuşmalarınızıda gördük, reklamı şahsen siz yaptınız.

Tamam sen haklısın

AttentıonRoleplay

Alıntı yapılan: Zoxy - 12 Mart 2019, 21:01:44

Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
  • Tasarımı olmayan, düzensiz, çalıntı içerikten oluşan, logosu bulunmayan, sosyal medya ağı(website veya herhangi bir sayfa) bulunmayan sunucu tanıtım konuları direk olarak kilitlenecek ve Kilitli Konular bölümüne taşınacaktır.

24 saat içerisinde konuya logo ekleyiniz.

EKLİ

AttentıonRoleplay

Yeni makinaya geçildi kurulum yapıldı, new ip ; 54.38.164.122  :rockstar:

Joker

Alıntı yapılan: Kurallar
Eleştiri amaçlı olumlu/olumsuz tartışmak serbesttir. Kötüleme, aşağılama ve karalama kampanyası başlatacak türden iletiler yasaktır.

Lütfen ileti göndermeden önce kuralları okuyunuz. İhlal edecek türden iletiler silinmiştir.

open.mp Turkey Department Manager

İPŞİR

Geçenlerde de viyana roleplay vardı. Ya MB Warband modlarından esinleniyorsunuz ya da lisede tarih dersini dinliyorsunuz.

Focus

Alıntı yapılan: İPŞİR - 12 Mart 2019, 23:25:09

Geçenlerde de viyana roleplay vardı. Ya MB Warband modlarından esinleniyorsunuz ya da lisede tarih dersini dinliyorsunuz.

Aynen, bugün tarih dersinde duydum Morayı :D

Şeytana Şükür!

cyclops

Bakalım, yarın 100 olucakmısınız, ama 10 olsanız yeter bence başarılar. :helal:

İletişim Adreslerim
Discord: cyclops#3983

DoğruIuk sonsuzIuğun güneşidir. NasıI oIsa doğar.

AlpAkabey

Sunucuma gelip kendi sunucunuzun reklamını yapıyorsunuz. Bu şekilde oyuncu çekeceğinizi düşünüyorsanız gerçekten size acıyorum. Umarım sunucunuz tutmaz ve kapanmak zorunda kalır. İyi günler

Akabey

wildclaWZ

Alıntı
Sunucunuzu aktif tutmanız gerekmektedir. Eğer konunuzu açtıktan sonra konuda sunucunuzun durumunu bildirmeden sunucunuz 1 hafta kapalı kalırsa konunuz kilitli konular bölümüne taşınır. Konu sahibi bölüm yöneticisiyle iletişime geçtiği taktirde konu tekrar kilitsiz bir şekilde SA-MP Sunucuları bölümüne taşınabilir.

Kilitli konular bölümüne taşınmıştır..

Ücretli grafik tasarım
İletişim için; wildclawz#8853
https://www.behance.net/semhbkn