GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Nemesis Roleplay - #yeniden

Başlatan kumite, 01 Nisan 2020, 19:25:22

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kumite

Discord Adresi:https://discord.gg/SXugRZ            SA-MP 03 DL: 51.144.142.62:7777

Nemesis Roleplay
Nemesis,2019 yılında RulinG,Serocan ve RazoR tarafından açılmış olup,benimde onlara ortak olduğum ve severek oynayıp,yönettiğim bir sunucuydu. Zamanında yönetim içindeki gerek kavgalar,gerek maddi durumlar sebebiyle sunucu kapanma noktasına gelmişti,sonrasında başka bir ekip modu ve serveri satın alıp yönettiler,2 ay sonra Nemesis komple kapandı ve ekipler dağıldı...

#yeniden ?
Evet,#yeniden. Bu hashtagi son zamanlarda çok duymaya başlasak da,gerçekten #yeniden!
Nemesis tarafımca çok sevilen bir projeydi,bu projenin modları geçtiğimiz haftalarda RulinG tarafından tekrar paylaşıldı,isteyen kullanabilir fakat biz yinede Nemesisi gerçek adıyla eskisi gibi açmaya karar verdik. Yönetiminde benim ve Hata'nın bulunduğu Nemesis,her ne kadar eskisi kadar dikkatinizi çekmesede,0 AP ile #yeniden hayata geçiyor.

Ekonomi
Server ekonomimiz orta seviyede olacaktır.Parayı kazanmanız kolay,ama kazanırken eğlenmeniz de kolay, parayı kazandıktan sonra elinizde tutmak ise zor,her insanda olduğu gibi harcayışınız geliyor,ev,araba,silah vesaire... Parayı kazanmak kolay ama elde tutmak size bağlı.

Sistemler
Sistemlerimizin hepsi buraya sığmayacaktır,diğer serverlarda ki sistemlerle aynı mı? Kısmen. Aynı sistemler var fakat gelişmiş,ek sistemlerimiz de var.
-Dinamik ve Türkçeleştirilmiş admin komutları
-Yeni uy****rucu sistemi
-Yeni tohum sistemi
-Yeni uy****rucu mesleği (düzenlendi)
-Gelişmiş LSPD sistemleri...

Senaryo
Açıkcası senaryo bize karşı çok saçma bir gereksinim ama,senaryomuz şu şekilde.
Yıl 2020,Amerika süper güç olarak dünyayı yönetmeye devam ediyor,Santos şehrinde il legal oranı artmış,polislerin hepsi rüşvet ve kötü polis olaylarına girişiyor. Devlet yönetimi buna engel olmuyor,halk kendi adaletini kendisi sağlıyor...

Ekip
Yönetici ekibimizde,Dreamer ve Hata bulunuyor.
Genel Yetkili kadromuzda şu anlık,Dayrex,Adanalı,Void ve Hyper bulunmakta.

Youtube Videoları

Discord Adresi:https://discord.gg/SXugRZ            SA-MP 03 DL: 51.144.142.62:7777

Tanıtım kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Son düzenlenme: 02 Nisan 2020, 00:53:41 Levi Sebep: Konu ön eki eklenmiştir.

#Codec

Başarılar, tanıtım konusu geliştirilmeli, Oyun modunda değişiklik göremiyorum.

"Hayat zordu ama güzeldi"

Rodeiun

çok yerde paylaşıldı tutarmı bilmem.

Hata

Eamon

Logo bir yerden tanıdık geldi sanki.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

kelly

Logo için çok uğraşmış olmalısınız.

I want everything

Rivera

Alıntı yapılan: Metafor - 01 Nisan 2020, 19:56:09

Evet Ferman bey. Sizin sunucu ne zaman açılıyor?

kumite

Alıntı yapılan: AloneWarrioR - 01 Nisan 2020, 19:41:16
çok yerde paylaşıldı tutarmı bilmem.
Çok yerde paylaşıldı dediklerinin hepsi yan serverlar,alakamız olmayanlar. Gerçek Nemesisi açıyoruz tek sıkıntımız eski kitleye tekrar hitap edebilmek.
Alıntı yapılan: #Codec - 01 Nisan 2020, 19:40:30
Başarılar, tanıtım konusu geliştirilmeli, Oyun modunda değişiklik göremiyorum.
Tanıtım olarak zayıf ama oyun modu iyi değişiklik var.

kumite

Alıntı yapılan: kelly - 01 Nisan 2020, 20:00:23
Logo için çok uğraşmış olmalısınız.
Ben Nemesis deyken  bu logo kullanılıyordu,oradan kayıtlı.Alıntı yapılan: Metafor - 01 Nisan 2020, 19:56:09
Ben Nemesis deyken  bu logo kullanılıyordu,oradan kayıtlı.

ayazcik

Sunucunun giriş müziğini sad yaparsınız artık

RaideNN

S W E S T

gercekleracidir

Uzun soluklu olacağını düşünmüyorum, başarılar.

Kendi dünyamın tanrısıyım.

Enkei

Alıntı yapılan:  Bölüm kuralları
Konu düzenli olmalıdır. Düzenli olmayan konular kesinlikle bölümde tutulmayacaktır.

Konunuzu 24 saat içerisinde daha düzgün bir hale getiriniz. Aksi taktirde konu kilitlenip arşive taşınacaktır.

kumite

Alıntı yapılan: Enkei - 01 Nisan 2020, 21:10:51
Alıntı yapılan:  Bölüm kuralları
Konu düzenli olmalıdır. Düzenli olmayan konular kesinlikle bölümde tutulmayacaktır.

Konunuzu 24 saat içerisinde daha düzgün bir hale getiriniz. Aksi taktirde konu kilitlenip arşive taşınacaktır.
Konuyu daha iyi nasıl düzeltebilirim? Söylersen yapayım,forumda o kadar fazla knou açmadık. Gördüğümüz kadarıyla onlar gibi yapmaya çalışıyoruz. Bu kadar kaba olmanın sebebi nedir? Bu da olabildiğince düzgün durumda.