GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Nerio Role Play - 185.81.155.215:7777

Başlatan PAIN, 02 Ağustos 2018, 18:16:05

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

PAIN

- Nerio Roleplay v1.5 -

- Coming Soon -

Nerio Roleplay 2017 yaz aylarında amatör bir kadro ile SA-MP platformunda kurulmuştu. Eski dönemlerde basit, sıradan sistemler ile sizlerleydik. Fakat bu sefer iddialı bir şekilde tekrar SA-MP platformuna katılıyoruz. Daha özenle tasarlanmış sistemlerle sizlerle olacağız. Sunucumuzu paylaşmadan önce yaptığımız güncelleme notlarına forum adresimizden ulaşabilirsiniz. Şu anlık kesin bir açılış tarihimiz yok ama emin olun çok kısa sürede sizleri eğlendirmek adına tekrar SAMP camiasında gündeme geleceğiz! Bizi takipte kalın.

Nerio Roleplay ekibi olarak amacımız, oyuncularımıza sunucumuzda kaliteli ve eşsiz bir roleplay ortamı yaratmaktır. Bu ortamı yaratırken oyuncularımız arasında dengeli bir durum söz konusu olacaktır. Kimsenin VIP, Helper veya Admin olması göz önünde bulundurulmayacak. Eğer size yapılan bir yanlış varsa, kimin yaptığını göz önüne alınmaksızın SAMP Role Play kurallarına uygun şekilde cezai işleme tabi tutulacak. Admin, helper veya VIP olması ona bir katkı sağlamayacak. Ayrıca eklemek istediğim bir şey de, sunucumuzda AP asla olmayacağı. Genelde bunu herkes söyler fakat hiçbirinde Nerio RP'deki gibi olmayacak. Sunucumuz açıldığında server sahipleriyle birlikte aynı mesleği yapabilecek, balık tutabileceksiniz. :) Fazla uzatmadan, forumumuzun "TK" sitesi olmasının sizin için bir sorun olmasını istemiyorum. Bunun sebebini de çekinmeden söyleyebiliriz, maddi durumumuz dolayısıyla forumumuz "TK" uzantılı bir site. Fakat emin olun OOC marketten elimize bir para geçerse ilk iş sunucumuzdaki sıkıntıları gidermek olacak. Tek çare tabi sizin satın alacağınız şeyler değil, bunun için harcayacağımız bir paramız olduğunda gelişimimizi hepinizin göreceğini garanti ediyorum. Oyuncu sayımıza bağlı olarak eşsiz sistemler ile birlikte sizlerle olacağız. Desteklerinizi bekliyoruz, bizi takipte kalın :)

SA-MP IP: 185.81.155.215:7777
Web Site: www.neriorpg.tk
Forum: forum.neriorpg.tk
(IC Sosyal Medya)iSocial: iSocial - Social Network Platform
Discord Sunucumuz: Nerio Roleplay Discord
(Discord sunucumuza geldiğinizde yetkili kişi aktifse "Kayıt Bekliyorum" odasına geçiniz.)

Pet sistemi

VIP sistemi

Silah satıcısı ve tüccarı

Geliştirilmiş birlik sistemi

Düzenlenip, geliştirilmiş meslekler

Hesap karakter sistemi (Karakter kaybolma durumu için.)

Reklam panosu sistemi

LSPD için CCTV sistemi

Hız radarı sistemi

Araç zırhlatma sistemi

Gelişmiş araç galerisi sistemi

Telefon internet sistemi

uy****rucu sistemi

FPS ve ping göstergesi

Tezgah sistemi

"/kumar" sistemi

Tanıtım Kurallarını Okudum ve Konumun Kurallara Uygun Olduğunu Kabul Ediyorum.
Son düzenlenme: 07 Ağustos 2018, 14:59:59 PAIN

PAIN

Arkadaşlar, bize terbiye sınırları içinde yorumlarınızı yazmaktan çekinmeyin, ayrıca tavsiyeleriniz olursa bizim adımıza paylaşırsanız çok seviniriz. Teşekkürler, iyi forumlar.

Jizzy

FaLQuEN

Başarılar, sunucunuzda daha önceden bulunmuştum. Fakat yönetim hiç tecrübeli değildi. Umarım değişmiştir.

PAIN

PAIN

Alıntı yapılan: FaLQuEN - 02 Ağustos 2018, 18:59:42

Başarılar, sunucunuzda daha önceden bulunmuştum. Fakat yönetim hiç tecrübeli değildi. Umarım değişmiştir.

Evet maalesef en önemli problemimiz buydu ve önüne tamamıyla geçtiğimizi düşünüyoruz. Yorumunuz için teşekkürler :D

Zeta

Anlaşılan tecrübe ve deneyim açısından yetersiz bir kadrosunuz.Site'nin oyun açılmadan önce hazır olması gerekli olduğunu düşünüyorum.Daha sağlam bir şekilde sitenizi dizayn edip domaini temin ederseniz sizin açınızdan daha sağlıklı olacaktır.Kolay gelsin  :helal:

PAIN

Alıntı yapılan: Zeta - 02 Ağustos 2018, 19:47:31

Anlaşılan tecrübe ve deneyim açısından yetersiz bir kadrosunuz.Site'nin oyun açılmadan önce hazır olması gerekli olduğunu düşünüyorum.Daha sağlam bir şekilde sitenizi dizayn edip domaini temin ederseniz sizin açınızdan daha sağlıklı olacaktır.Kolay gelsin  :helal:

Tanıtımı okumadan böyle ofansif bir yorum atmanız hoş değil. Yorumunuz için teşekkürler.
Son düzenlenme: 02 Ağustos 2018, 21:22:00 PAIN

Jarveus

Sade ve gelişime açık mod , güncellemeler belki daha sağlamlaşır ileride. Başarılar çok sağlam rakipleriniz olmasına rağmen..

PAIN

Alıntı yapılan: Jarveus - 02 Ağustos 2018, 20:20:38

Sade ve gelişime açık mod , güncellemeler belki daha sağlamlaşır ileride. Başarılar çok sağlam rakipleriniz olmasına rağmen..

Güncellemerimizin çok daha hızlı ve yüksek oranda sağlamlaşacağından şüpheniz olmasın, çok teşekkür ederim yorumun için.

Thanatos

Serverda zengin olayım diye uğraştım 5 saatte 200k kastım birliğe adam topladım vesaire yine bi 300k lık şey borç girdi bana 2-3 gün sonra Kasadaki 200k param çalındı ve Yöneticiler dedi ki "Birliğine hırsız niye alıyorsun?" ben nerden bilebilirim hırsız olduğunu fakat server güzel tekrardan açılması hoş ama sistemler hiç geliştirilmiyordu bunları geliştirin bu server 20 değil 40'a çıkar ben oynadığımda zaten 25 falan görüyordu şimdi 40'a çıkar sistem falan gelirse belki kalite gözükür..

PAIN

Alıntı yapılan: Thanatos - 02 Ağustos 2018, 20:47:27

Serverda zengin olayım diye uğraştım 5 saatte 200k kastım birliğe adam topladım vesaire yine bi 300k lık şey borç girdi bana 2-3 gün sonra Kasadaki 200k param çalındı ve Yöneticiler dedi ki "Birliğine hırsız niye alıyorsun?" ben nerden bilebilirim hırsız olduğunu fakat server güzel tekrardan açılması hoş ama sistemler hiç geliştirilmiyordu bunları geliştirin bu server 20 değil 40'a çıkar ben oynadığımda zaten 25 falan görüyordu şimdi 40'a çıkar sistem falan gelirse belki kalite gözükür..

Söylenilen gibi zaten admin kadrosu fazla tecrübesizdi ilk deneyimimizdi ve şu an herşey eskisinden çok daha farklı olacak. En geç 15.08.20188'de sunucu açık hale gelecek ve yapılan güncellemeler gerçekten gözle görülür derecede artacak. Yorumun için teşekkürler.

Zett

Başarılar önünüz açık gibi duruyor inşallah tutacak.

Ya av olacaksın ya da avcı. Ama asla avı avcıya götüren köpek olmayacaksın.

PAIN

Alıntı yapılan: Asiimouka - 02 Ağustos 2018, 20:53:27

Başarılar önünüz açık gibi duruyor inşallah tutacak.

Teşekkürler, inşallah..

DJ ERCİK KRAL ERCİK

Başarılar arkadaşlar, açılış günü ekibimle orada olacağım.