GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

New World Order Roleplay - www.nworoleplay.com

Başlatan nworoleplay, 23 Aralık 2017, 12:46:03

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nworoleplay

Alıntı yapılan: WizCarl - 24 Aralık 2017, 22:44:54

Tanıtımınız çok hoş olmuş,düzenli bir ekip çalışması görüyorum. :)

Başarılar. :helal:

Teşekkür ederiz. Elimizden geldiğince senkronize halde çalışıyoruz.

akaRetro

Trucker sistemi çok hoşuma gitti, başarılar dilerim.

Myalis

Konu oyuncuya hitap ediyor, güzel gözüktü. Başarılar =}

wentrool

Alıntı yapılan: Retro - 25 Aralık 2017, 21:11:51

Trucker sistemi çok hoşuma gitti, başarılar dilerim.
Teşekkür ederiz aramızda görmekten onur duyarız.

Alıntı yapılan: Myalis - 25 Aralık 2017, 22:02:10

Konu oyuncuya hitap ediyor, güzel gözüktü. Başarılar =}
Bi' farkımız olması gerektiğini düşünürek çalışıyoruz. Teşekkür ederiz.

WantedAlone

Grafiklerle konuyu süsleyebilirdiniz, konuya emek verirseniz işiniz daha da kolaylaşacaktır,

Başarılar dilerim!

Hayat kime gülerse kendini şanslı hisseder ama şunu unutma ki her gülüşün bir de ağlayışı vardır.

nworoleplay

Alıntı yapılan: WantedAlone - 25 Aralık 2017, 22:42:26

Grafiklerle konuyu süsleyebilirdiniz, konuya emek verirseniz işiniz daha da kolaylaşacaktır,

Başarılar dilerim!

Bulunduğumuz konuyla oyuncularımızın gözlerini boyamak yerine yaptıklarımızla oyuncuları kendimize çekmeyi yeğlemişizdir her zaman. Bu daima böyle devam edecek, oyuncuya sunduğumuz hizmet politikası da bu olacaktır. Sade bir konu olduğunu düşünüyoruz, belki ileride değişime gidebiliriz. Yorum için teşekkürler.

RedStar

Konuyu ve tanıtılan sistemi detaylı bir şekilde inceledim. Kategoride bulunan en bilinçli ve deneyimli ekibe sahip sunucu olduğunuzu düşünüyorum. Tanıttığınız mesleğin ekran görüntüleri çok hoşuma gitti, sunucuda oynamayı teşvik edecek türden. Forumun açılışıyla aklımdaki bir çok soruyu da gidereceğimden eminim. Umarım yönetim kadrosunda artık platformun sürekli sunucu açmayı deneyip başarısız olduğu isimleri görmeyiz ve platformun aradığı kan olabilecek bir projeyi canlandırabilirsiniz. Heyecanla bekliyorum, güzel şeyler çıkacak gibi.

nworoleplay

Alıntı yapılan: RedStar - 25 Aralık 2017, 22:56:34

Konuyu ve tanıtılan sistemi detaylı bir şekilde inceledim. Kategoride bulunan en bilinçli ve deneyimli ekibe sahip sunucu olduğunuzu düşünüyorum. Tanıttığınız mesleğin ekran görüntüleri çok hoşuma gitti, sunucuda oynamayı teşvik edecek türden. Forumun açılışıyla aklımdaki bir çok soruyu da gidereceğimden eminim. Umarım yönetim kadrosunda artık platformun sürekli sunucu açmayı deneyip başarısız olduğu isimleri görmeyiz ve platformun aradığı kan olabilecek bir projeyi canlandırabilirsiniz. Heyecanla bekliyorum, güzel şeyler çıkacak gibi.

Bu değerli ve anlayışlı yorumunuz için teşekkür ederiz. Şunu söylemeleyim ki bu sunucunun belki de gerektiği popülariteye sahip olamaması platformu eriten klon sunuculardır. Biz diğer klon sunucular aksine, kendi oyun modumuzu, kendi politikamızı ve kendi tasarılarımızı konuşturuyoruz. Yani sunucumuzu iki güne kapatmak için, 5 aydır oyun modunu kodlayacak halimiz mantıken yok. Onun dışında, gereken ilgiyi görmek için elimizden geldiğince çabalıyor ve oyuncuya hitap etmeye çalışıyoruz.

Ne yazık ki daha Türkçe imla kurallarını bilmeyen insanlar sunucu açar ve kitleyi böler olmuş, konuyu açtığımızdan beri söylüyoruz ve her zaman söyleyeceğiz. Biz put haline gelmiş bu saltanatı yıkıp, ağırlıklı rol yöntemini günümüz rol platformuna aşılamaya çalışıyoruz. Tekrardan yorumunuz için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.

Ek olarak;

Oyun modu üzerinde çalışmalarımız hızla devam ediyor. Sunucu üzerinde bulunan temel meslek olan Trucker sistemini sona erdirdik. İleride Trucker sistemini detaylandırmayı düşünüyoruz, bu tarz tasarılar tabii ki yapılmadan önce oyuncularımıza sunulacak ve fikirleri alınacaktır.

"Rol platformunda kuralları yöneticiler, kaliteyi oyuncular belirler." - wentrool
Son düzenlenme: 25 Aralık 2017, 23:06:15 nworoleplay

Saruman a.k.a Burak

Konu sade ve hoş tanıtım olmuş ve bize yapamayıcağınız şeyleri vaad etmiyorsunuz kanısına vardım yani galiba açılışında uğrayacağım sunucular listesine ekleyeceğim forum açılınca daha detaylı ve uzun bir yorum yaparım onun dışında şimdilik ciddi ve güzel bir ekip çalışması görüyorum, trucker sistemi güzel gözüküyor.

nworoleplay

Alıntı yapılan: Saruman a.k.a Burak - 26 Aralık 2017, 17:18:32

Konu sade ve hoş tanıtım olmuş ve bize yapamayıcağınız şeyleri vaad etmiyorsunuz kanısına vardım yani galiba açılışında uğrayacağım sunucular listesine ekleyeceğim forum açılınca daha detaylı ve uzun bir yorum yaparım onun dışında şimdilik ciddi ve güzel bir ekip çalışması görüyorum, trucker sistemi güzel gözüküyor.

Yorumunuz için teşekkür ederiz. Oyun modumuzun temelini sağlam atmayı ve daha sonrasında detaylandırarak ilerlemeyi hedefliyoruz. Önümüzde yapılacak çok sistem, alınacak çok yol var.

nworoleplay

* Yaptığımız güncellemeleri ve çalışmaları bu platform üzerinden de bildirmeye karar verdik. Dünün tamamlanan Güncelleme LOG'u aşağıda verilmiştir. Bugünün ve diğer günlerin günlükleri zaman geçtikçe paylaşılacaktır.

24.12.2017 - Güncellemeler

Alıntı
- Speedmoter eklendi ve düzenlendi.

- Trucker sistemi kodlanmaya devam edildi.

- Kutu sistemi tamamlandı ve  trucker sistemi ile bağdaştırıldı.

- Kutular artık oyuncuya değil araca kayıtlı olacak ve kutular için veritabanı oluşturuldu.

- Araç listesi çıkarıldı ve slotlara göre kutu pos'ları (yerleri) ayarlandı.

- Gözden kaçan imla hataları düzeltilmeye başlandı.

- Ev, işyeri, fabrika iconları değiştirildi ve uzaklığı ayarlandı.

- Renklerde düzenlemeye gidildi.

- Kayıt gerektiren komutlar (/silahlarim, /karakter,/araclarim,/evlerim,/isyerlerim)'a tarih ve saat eklendi ve oyun dışı saatlere uyarlandı.

- Spawn seçim komutu eklendi.

- Yöneticiler için zaman ve hava durumu ayarlama komutu eklendi.

- Daha önceden kodlanan anahtar sistemi kaldırıldı ve klasik araç sistemine çevirildi.

- İnterior'dan çıkışlarda oluşan dünyanın dışına atma sorunu giderildi.

//Gece Güncellemesi

- Koliyi araçtan alma ve yere bırakma eklendi.

- Kolilerin elde fabrikalara satılma olayı eklendi.

- Koliler artık başkaları tarafından alınabilecek.

24.12.2017 - Harita Bazlı Güncellemeler

Alıntı
- (Alıntı) Yangın & Medikal Departman istasyonları ve polis departmanı doğu ve batı istasyonları eklendi.

- PD ve çevresine düzenlemeler yapıldı.

- Gişe mapleri eklendi.

Paradox

nworoleplay

26.12.2017 - Güncellemeler

Alıntı
- Kutuların üzerine kutunun ne kutusu olduğuna dair bilgi texti eklendi.

- 2 kutu yan yana olunca silinme sorunu giderildi.

- Aracı algılamada ki problem giderildi.

- Zırh & Can verme komutundaki hata giderildi.

- Silahlar maxskill'e çekildi.

- Kutuların yere gömülme bugu giderildi.

- Kutuların aracın veritabanından çıkmama sorunu düzenlendi.

- Ocean Docks'a teslim yeri eklendi ve harita ile zenginleştirildi.

- Telefon sistemi ve 911 için geliştirilmelere başlandı.