GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Night RP kapanış :(

Başlatan Hata, 24 Haziran 2020, 17:15:52

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

CastieLL

Adminler dik başlı ne desek atarlanıyorlar :)

ÖmerCN

Tutmaz, geliştirici desen geliştirici değil, konu desen red county roleplay resimlerini almış izinsiz, deneyim desen yok. Azure hesabı ile ücretsiz vds alıp sunucu açma çabası desen ayrı bi olay, platform nereye gidiyor.

Alıntı yapılan: xSodyum - 26 Haziran 2020, 14:42:49
Alıntı yapılan: Hypher - 26 Haziran 2020, 12:57:50
arkadaşlar size ne bedava mı almış beleşe mi almış ? ss'ler çalıntı,sunucu büyük ihtimalle 1 haftaya kapanır ama siz neden böyle her şeyi boklama çabasındasınız ? biri gidiyor adamı ifşalıyor redc'den aldı ss'leri diye,lan zaten yukarıda yazmışlar neden boş yere vaktini harcayıp bu adamla uğraşıyorsun ? eline en geçiyor ? egonuzundan geçilmiyor yemin ederim.

Arkadaşım, REDC sunucusunun emeğine yazık oluyor ozamanda. Sen bir sunucu yapsan, senin sunucunda roller yapılsa o rol "SS"'lerinide alıp yayınlasan ve sevinsen güzel olur değil mi? Çünkü sunucumda rol çıkıyor, sunucum güzele gidiyor dersin. Ama olmayan bir sunucunun "SS"'ini çalarak kendi sunucularıymış gibi gösteriyorlar. Bu düpedüz emek hırsızlığı. Koydukları SSlerde REDC'nin yaptığı etkinlikler ve bazı mapler gözüküyor. Adamların emeğini çalmış oluyorlar yani uzun lafın kısası. Ve neden görüntüleri aldınız dediğimizde arkadaş "Patenti alınmış mı? " diyor. Burada siz birşey icat etmiyorsunuz, sadece SA:MP platformunu oynayıp bir sunucu açıyorsunuz. Bunu yapan adamlar belliz zaten, telif hakkınada sahipler. Arkadaşımız daha Patent ile telif hakkını karıştırdığından sunucu -1 yedi, diğer -1'i ise REDC'nin sslerini çalması. Etti -2. Şimdi sen diyorsunki bedavaya aldılarsa size ne diyorsun değil mi? Şimdi yaklaşık galiba 14 yıldır ayakta duran "Vendetta RPG" şuan rakam sallayacağım tam bilmiyorum ama belki 10.000 TL makine parası (?) ödedi bugüne kadar. Bu adamlar 0 TL ödeyip belki ileride Venettayı geçecek. Tabii buna inanmıyorum ama geçse bile adamların hakkına girecek şimdi bir tarafta sunucusu için 10.000 TL ödeyen bir adam var, diğer tarafta ise 0 TL öden bir adam var. Arkadaşım silah dayatmıyorlarki size sunucu açın diye. Paranız yoksa açmayın sunucu şu pandemi döneminde birsürü sunucu türedi. Dediğim gibi paran yoksa açma sunucu git başka sunucularda player niyetine oyna veya yetkili ol. Bu şekilde biryerlere geleceklerini düşünmüyorum.

TommyB ile bizzat görüşüyorum ve geliştiricileri ile :D Onlar umursamıyor. 2014 yılında oyun modları çalındı ve Tommy nin tepkisi yapabiliyorlarsa daha iyisini yapsınlar :D Yani sizin bu adamları umursadığınız kadar adam kendisi umursamıyor, çok germeye gerek yok.
Son düzenlenme: 26 Haziran 2020, 15:43:38 Sypnosis. Sebep: Flood ileti yasaktır.
Red County Roleplay Turkey - Project Developer & Management
Güzel günler eskide kaldı...

Eamon

Gecen senede açılmıştı sanırım hatırlıyorum bu sunucu ismini.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Oner

Microsoft Azure'yle MTA veya SAMP sunucusu açarak arkadaşlarınızla gönlünüzce eğlenebilirsiniz. Para vermekte gerekmez.
Ama public bir sunucuyu Azure'yle açmanın pcni dedicated server olarak kullanmaktan hiçbir farkı yok.

Discord: Ascendency#7970

Hata

Alıntı yapılan: Metafor - 26 Haziran 2020, 16:10:00
Yaklaşık 1 ay önce açmaya çalışmıştım ve bazı aksaklıklar sonucunda kapatmaya karar verdim ve tekrar açıyoruz.

Gavirilia

Alıntı yapılan: Hata - 26 Haziran 2020, 17:03:23
Yaklaşık 1 ay önce açmaya çalışmıştım ve bazı aksaklıklar sonucunda kapatmaya karar verdim ve tekrar açıyoruz.
hatavesti, tutmaz.

Hata

Alıntı yapılan: Bitro - 26 Haziran 2020, 17:59:00
hatavesti, tutmaz.
Tutmazsa tuttururuz

nikobernoo

cudless.

Gavirilia

Alıntı yapılan: Hata - 26 Haziran 2020, 18:42:55
Alıntı yapılan: Bitro - 26 Haziran 2020, 17:59:00
hatavesti, tutmaz.
Tutmazsa tuttururuz
/giveweapon komutunu nerden alıyoruz?

deust

oyuncak ettiniz @Hata kankam sana söylüyorum oyuncak gibi al şunu ver bunu bu ne olm tutarsa haberdar etde gelk dm atak hadi eyw

dad

ayazcik

Cowingwa

Başarılar dilerim, benim düşüncem tutmaz.

Sawyer

@Hata kardeşim yardım konularında sürünerek sunucu açmaya kalkışma paran yoksa da kalkışma boşuna zamanından parandan emeğinden olursun bilmediğin iş 2-3 kat daha zordur tutmayacağını tüm dünya biliyor zaten bırak bu işleri.

Artık bu kardeşiniz RageMP de daha mutlu SA:MP ile ilgilenmiyor.