GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Night RP kapanış :(

Başlatan Hata, 24 Haziran 2020, 17:15:52

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sulozzy

Yok azure yok çalıntı screen shoot bu adam gitse parayla Domain-Vds filan alsa yine kudurup sunucuya çamur atıcaksınız yine DDoS atmaya çalışıcaksınız, Türk Milleti değil mi kardeşim kıskanç,Dedikodu'cu,çekememezlik herşey var türk halkında daha önce yüksek olan sunucular direk 500-1000 kişi mi gördü onlarda ilk başta 0'dan başladı onlarda ilk başta belki oyuncu eksikliği yaşadı buraya gelip tanıtıma neden çemkiriyorsunuz ayıp değil mi?
Son düzenlenme: 29 Haziran 2020, 20:45:24 Sypnosis. Sebep: Aşağılayıcı kısımlar düzenlenmiştir.

Wreed

Alıntı yapılan: SuloBey - 28 Haziran 2020, 22:11:57
Yok azure yok çalıntı screen shoot bu adam gitse parayla Domain-Vds filan alsa yine kudurup sunucuya çamur atıcaksınız yine DDoS atmaya çalışıcaksınız, Türk Milleti değil mi kardeşim kıskanç,Dedikodu'cu,çekememezlik herşey var türk halkında daha önce yüksek olan sunucular direk 500-1000 kişi mi gördü onlarda ilk başta 0'dan başladı onlarda ilk başta belki oyuncu eksikliği yaşadı buraya gelip tanıtıma neden çemkiriyorsunuz ayıp değil mi?
Çünkü çalıntı screenshot bilader.
Son düzenlenme: 29 Haziran 2020, 20:45:37 Sypnosis. Sebep: Düzenlenmiş ileti alıntılandığı için ilgili kısım düzenlenmiştir.

Hata

Alıntı yapılan: Wreed - 29 Haziran 2020, 02:59:38
Çünkü çalıntı screenshot bilader.
O çalıntı olmasa başka birşeye laf atacaksınız olay burda screenshot değil bence.
Son düzenlenme: 29 Haziran 2020, 20:45:51 Sypnosis. Sebep: Düzenlenmiş ileti alıntılandığı için ilgili kısım düzenlenmiştir.

Krater

Bunun çamur atmayla bir ilgisi yok aslında. Bu çamur ve karalama olaylarını kendisi yaptığı için insanlarda aynı tepkiyi veriyor. Satın alıp paylaştığım moda çamur atan insanın açtığı konuya ne tür yorumlar beklerdin? '' Ovvh çık ıyı ahbap, kisin gilcim suncuya '' tarzı iletiler mi bekliyordun? Sağdan soldan birkaç sistemi çalıp içerisinde 3-5 değişiklik yapıp ben yaptım diye gezen bir insan yaptığı tanıtımda ne bekliyorsun acaba? Yaptığı değişiklik bile beş para etmeyip yaptığı sistem hata veriyor.

Konu tasarımı zaten vasat eğer bu tür projeler ile çıkıcaksa meydana önce apsürt ortamlardan uzakdurup insanların emeklerine saygı duyulmasını öğrensin.

Ne ekersen onu biçersin, insanların emeklerine linç iletiler atarak yaklaşırsa insanlarda bu şekilde yaklaşır. Proje açıyor lakin free vds alıyor ne tür yorumlar bekliyordun gerçekten çok merak ediyorum.
Son düzenlenme: 29 Haziran 2020, 20:46:08 Sypnosis. Sebep: Düzenlenmiş ileti alıntılandığı için ilgili kısım düzenlenmiştir.

NikolaiS

Red County RP'den alınmış SS'ler ile adamlar sunucu açıyor. Çıldıracağım asdıpouqwewq
@SuloBey boş yapmana gerek yok, Türk milleti çamur atar diyorsun ama çalmak veya klonlamak daha kötü değil mi? Azıcık mantığını geliştir be hocam.
Son düzenlenme: 29 Haziran 2020, 10:26:27 RuamleS

maXpoWer

Serhan Buz (maXpoWer)
Since 2009

Hata

Alıntı yapılan: xSodyum - 26 Haziran 2020, 14:42:49
Alıntı yapılan: Hypher - 26 Haziran 2020, 12:57:50
arkadaşlar size ne bedava mı almış beleşe mi almış ? ss'ler çalıntı,sunucu büyük ihtimalle 1 haftaya kapanır ama siz neden böyle her şeyi boklama çabasındasınız ? biri gidiyor adamı ifşalıyor redc'den aldı ss'leri diye,lan zaten yukarıda yazmışlar neden boş yere vaktini harcayıp bu adamla uğraşıyorsun ? eline en geçiyor ? egonuzundan geçilmiyor yemin ederim.

Arkadaşım, REDC sunucusunun emeğine yazık oluyor ozamanda. Sen bir sunucu yapsan, senin sunucunda roller yapılsa o rol "SS"'lerinide alıp yayınlasan ve sevinsen güzel olur değil mi? Çünkü sunucumda rol çıkıyor, sunucum güzele gidiyor dersin. Ama olmayan bir sunucunun "SS"'ini çalarak kendi sunucularıymış gibi gösteriyorlar. Bu düpedüz emek hırsızlığı. Koydukları SSlerde REDC'nin yaptığı etkinlikler ve bazı mapler gözüküyor. Adamların emeğini çalmış oluyorlar yani uzun lafın kısası. Ve neden görüntüleri aldınız dediğimizde arkadaş "Patenti alınmış mı? " diyor. Burada siz birşey icat etmiyorsunuz, sadece SA:MP platformunu oynayıp bir sunucu açıyorsunuz. Bunu yapan adamlar belliz zaten, telif hakkınada sahipler. Arkadaşımız daha Patent ile telif hakkını karıştırdığından sunucu -1 yedi, diğer -1'i ise REDC'nin sslerini çalması. Etti -2. Şimdi sen diyorsunki bedavaya aldılarsa size ne diyorsun değil mi? Şimdi yaklaşık galiba 14 yıldır ayakta duran "Vendetta RPG" şuan rakam sallayacağım tam bilmiyorum ama belki 10.000 TL makine parası (?) ödedi bugüne kadar. Bu adamlar 0 TL ödeyip belki ileride Venettayı geçecek. Tabii buna inanmıyorum ama geçse bile adamların hakkına girecek şimdi bir tarafta sunucusu için 10.000 TL ödeyen bir adam var, diğer tarafta ise 0 TL öden bir adam var. Arkadaşım silah dayatmıyorlarki size sunucu açın diye. Paranız yoksa açmayın sunucu şu pandemi döneminde birsürü sunucu türedi. Dediğim gibi paran yoksa açma sunucu git başka sunucularda player niyetine oyna veya yetkili ol. Bu şekilde biryerlere geleceklerini düşünmüyorum.
Aynen çok haklısın, para versemde başka birşey bulacaksınız ben bu sunucuyu eğlence amaçlı acıyorum gelen gelir, boş yapan gider. Burda vendettayı veya rinayı geçmek gibi bir niyetimiz yok 10 kişi olsakda bu benim için bir başarıdır. Diyelim para verdim ve sunucuya kimse girmedi o para boşa gidecek, belki durumum yok? Buna sen karışamazsın evet sunucudaki herşey bedava, bedavaya yaptım herşeyi ne yapacaksın? Gelip bEdAvA lEn mQ diyip gideceksin, yada gitmeyip boş yapmaya devam edeceksin. Dediğim gibi bu sunucuyu öylesine eglence amaçlı açıyorum eğer tutarsa para verip birşeyler yaparım. Şuan DDOS koruması yok fakat çok fazla saldırı olursa DDOS koruması yaptırıcam. SSler yakın zamanda değişecek. Burda "Bu adamlar 0 TL ödeyip belki ileride Venettayı geçecek. Tabii buna inanmıyorum ama geçse bile adamların hakkına girecek" demişsin öyle bir şey yok ozaman onlarda para vermeseymiş. Şimdi burda sen çalışıp bir sınavdan yüksek alırsın ama başkası çalışmadan senden daha yüksek alır, senin hakkına girmiş mi oluyor? Ne aptal insanlarsınız işiniz gücünüz internette önünüze gelene laf atmak. Sabahtan akşama kadar PC başında insanlara laf atacağına oku ülkeye bir faydan olsun.

S W E S T

Alıntı yapılan: Hata - 02 Temmuz 2020, 09:22:16
Alıntı yapılan: xSodyum - 26 Haziran 2020, 14:42:49
Alıntı yapılan: Hypher - 26 Haziran 2020, 12:57:50
arkadaşlar size ne bedava mı almış beleşe mi almış ? ss'ler çalıntı,sunucu büyük ihtimalle 1 haftaya kapanır ama siz neden böyle her şeyi boklama çabasındasınız ? biri gidiyor adamı ifşalıyor redc'den aldı ss'leri diye,lan zaten yukarıda yazmışlar neden boş yere vaktini harcayıp bu adamla uğraşıyorsun ? eline en geçiyor ? egonuzundan geçilmiyor yemin ederim.

Arkadaşım, REDC sunucusunun emeğine yazık oluyor ozamanda. Sen bir sunucu yapsan, senin sunucunda roller yapılsa o rol "SS"'lerinide alıp yayınlasan ve sevinsen güzel olur değil mi? Çünkü sunucumda rol çıkıyor, sunucum güzele gidiyor dersin. Ama olmayan bir sunucunun "SS"'ini çalarak kendi sunucularıymış gibi gösteriyorlar. Bu düpedüz emek hırsızlığı. Koydukları SSlerde REDC'nin yaptığı etkinlikler ve bazı mapler gözüküyor. Adamların emeğini çalmış oluyorlar yani uzun lafın kısası. Ve neden görüntüleri aldınız dediğimizde arkadaş "Patenti alınmış mı? " diyor. Burada siz birşey icat etmiyorsunuz, sadece SA:MP platformunu oynayıp bir sunucu açıyorsunuz. Bunu yapan adamlar belliz zaten, telif hakkınada sahipler. Arkadaşımız daha Patent ile telif hakkını karıştırdığından sunucu -1 yedi, diğer -1'i ise REDC'nin sslerini çalması. Etti -2. Şimdi sen diyorsunki bedavaya aldılarsa size ne diyorsun değil mi? Şimdi yaklaşık galiba 14 yıldır ayakta duran "Vendetta RPG" şuan rakam sallayacağım tam bilmiyorum ama belki 10.000 TL makine parası (?) ödedi bugüne kadar. Bu adamlar 0 TL ödeyip belki ileride Venettayı geçecek. Tabii buna inanmıyorum ama geçse bile adamların hakkına girecek şimdi bir tarafta sunucusu için 10.000 TL ödeyen bir adam var, diğer tarafta ise 0 TL öden bir adam var. Arkadaşım silah dayatmıyorlarki size sunucu açın diye. Paranız yoksa açmayın sunucu şu pandemi döneminde birsürü sunucu türedi. Dediğim gibi paran yoksa açma sunucu git başka sunucularda player niyetine oyna veya yetkili ol. Bu şekilde biryerlere geleceklerini düşünmüyorum.
Aynen çok haklısın, para versemde başka birşey bulacaksınız ben bu sunucuyu eğlence amaçlı acıyorum gelen gelir, boş yapan gider. Burda vendettayı veya rinayı geçmek gibi bir niyetimiz yok 10 kişi olsakda bu benim için bir başarıdır. Diyelim para verdim ve sunucuya kimse girmedi o para boşa gidecek, belki durumum yok? Buna sen karışamazsın evet sunucudaki herşey bedava, bedavaya yaptım herşeyi ne yapacaksın? Gelip bEdAvA lEn mQ diyip gideceksin, yada gitmeyip boş yapmaya devam edeceksin. Dediğim gibi bu sunucuyu öylesine eglence amaçlı açıyorum eğer tutarsa para verip birşeyler yaparım. Şuan DDOS koruması yok fakat çok fazla saldırı olursa DDOS koruması yaptırıcam. SSler yakın zamanda değişecek. Burda "Bu adamlar 0 TL ödeyip belki ileride Venettayı geçecek. Tabii buna inanmıyorum ama geçse bile adamların hakkına girecek" demişsin öyle bir şey yok ozaman onlarda para vermeseymiş. Şimdi burda sen çalışıp bir sınavdan yüksek alırsın ama başkası çalışmadan senden daha yüksek alır, senin hakkına girmiş mi oluyor? Ne aptal insanlarsınız işiniz gücünüz internette önünüze gelene laf atmak. Sabahtan akşama kadar PC başında insanlara laf atacağına oku ülkeye bir faydan olsun.
Azure'den makina alıp sunucu açmak komik.Millet ping ile oynayacağını biliyoruz gidip 15-20Tl verip bir oyun sunucusu al onu kullan.Hadi bütçen yok diyelim hiç sunucu açma. Azure makinaların amacı ders gibi şeylerde kullanmak.Oyun sunucusu olarak kullanmak değil.Sürekli yardım taleplerinde konusu olan birinin sunucu açması ayrı konu.Neyse tutmaz başarılar

Moonquad

Banim açıldığına göre yorumumu yapayım, daha bir mod bile editleyemiyor/fix yapamıyorsun. Bence bu işleri bırak.

Venüs RP  MOD:%90 Client:%20 Website:%20

Hata

Alıntı yapılan: Moonquad - 03 Temmuz 2020, 01:33:41
Banim açıldığına göre yorumumu yapayım, daha bir mod bile editleyemiyor/fix yapamıyorsun. Bence bu işleri bırak.
aynn

Moonquad

Alıntı yapılan: Hata - 03 Temmuz 2020, 03:09:22
aynn
Noldu açamadın

Hata

Alıntı yapılan: Moonquad - 03 Temmuz 2020, 05:07:37
aynn
Noldu açamadın
Açıcam

Moonquad

Alıntı yapılan: Hata - 03 Temmuz 2020, 10:35:24
Alıntı yapılan: Moonquad - 03 Temmuz 2020, 05:07:37
aynn
Noldu açamadın
Açıcam
Aynen yardım talebi açmışsın yine moon RP icin Vine RP için ne lazımsa şöyle zaten mod herşeyi çalıntı 😂

Rodeiun

chatt

Komiksin hata kardeşim senin ki şey gibi hastalığım var doktara gidip tedavi olabilirim ama aman boşver yine hasta olurum zaten mantığı, eğlence için açıyorum diyorsun iyi de bu freeroam değil hırsız polis değil roleplay adam sunucuda emek vericek sen ise tek vuruşta gidiceksin adamın emekleri heba olucak gel vazgeç şu sevdadan veya adam akıllı yap şu işi.