GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Northland Roleplay - northland-roleplay.com

Başlatan Belkide Gameover, 11 Temmuz 2021, 17:48:11

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hasan Sangrento

her ne kadar kavgalıda olsak başarılar paşam

Trigger

SAMP'ın yüz karası, artık bir şey demek istemiyorum çünkü her hafta geldiğimde bir konun aktif oluyor sonraki hafta arşivde diğer hafta tekrardan açılıyor bırak bu işleri hiçbir zaman tutunamayacaksın.

Belkide Gameover

:D Dediğim gibi zamanla göreceksiniz. iddalı konuşuyorum.

bloodsucker

sharax

babasının bağkur maaşıyla mod yaptıran montana olur gibi

boş yere zamanını buralarda harcama inşaat hocan kızacak sonra ;)

Belkide Gameover

Konuyu boş yere kirletme. ban yedin gtamulti'den sen ne oldu moderatörlere mi açtırdın banını? halen ban mı yemek istiyorsun?

bloodsucker

jaweed

Karahanlı

Belkide Gameover

bloodsucker

Sulozzy

Kardeşim çek git artık şu platformdan aç kapat aç kapat yalama yaptın be sunucuyu ayakta tutamıyorsun daha iddaalıyım diyorsun komik. :)

☆☬κɪɴɢ☬☆

pixlr bg result (2)" border="0
SA-MP Başlangiç: 2020 Türk Ibiza

SA-MP daki nicklerim: bet, BeT.BeY, Sirhan,

Samp Hayatim Bitti

Ben onun gülüşüne öldüm o benim ölüşüme güldü...🥀

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir...

Belkide Gameover

Hahaha, çoğunlukla gülünç olan yorumları atan kişiler. SA:MP aleminde hileyle takılan kişiler, ya da dini küfürleri ailevi küfürleri millete söyleyen kişiler. önce kendi kişiliğinizi düzeltin ondan sonra eleştirinizi yapın ancak sizin yaptığınız eleştiri dahi değil. bizzat kötülemek karalamak.

bloodsucker

Efsun

Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 13 Temmuz 2021, 21:26:03
Hahaha, çoğunlukla gülünç olan yorumları atan kişiler. SA:MP aleminde hileyle takılan kişiler, ya da dini küfürleri ailevi küfürleri millete söyleyen kişiler. önce kendi kişiliğinizi düzeltin ondan sonra eleştirinizi yapın ancak sizin yaptığınız eleştiri dahi değil. bizzat kötülemek karalamak.
Seninde Allah'a sovmen?

Belkide Gameover

bloodsucker

sharax

bunu diyip grupta allaha sövmen çok komik be yiğidim

sen git babanın bağkur maaşıyla mod yaptır