GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[AKTIF] Northland DayZ - the world is yours videosu yayında!

Başlatan Belkide Gameover, 05 Nisan 2021, 20:20:13

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DeadStriker

2 gün sonra kapanır Nineteen Roleplay'in sistemleri çalınmış bir sunucudan ne bekleyebilirsiniz?

Belkide Gameover

Alıntı yapılan: DeadStriker - 24 Nisan 2021, 22:19:02
2 gün sonra kapanır Nineteen Roleplay'in sistemleri çalınmış bir sunucudan ne bekleyebilirsiniz?

Sunucumuz 4 gündür açık olup yaklaşık 50-60 sabah-öğlen-akşam-gece oyuncu kitlemiz mevcut, Yönetim ekibimiz ve oyuncularımızın çok emeği var kapatmayı düşünmüyoruz, ayrıca sunucu sistemlerini başka yerden özenip yapmıyoruz kendi düşündüğümüz sistemler oluyor.

bloodsucker

AdemTR

Sunucu da Clientden daha iyi hile sistemi getirilecek bu sayede ban yiyen tekrar girdiği gibi banlanacak.

Marcy

Telegram : @HenizDev
Discord : Heinz#9999
Full Stack Developer & Sys Admin and IT Manager.
Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır

AdemTR

sharax

Alıntı yapılan: AdemTR - 25 Nisan 2021, 01:03:20
Sunucu da Clientden daha iyi hile sistemi getirilecek bu sayede ban yiyen tekrar girdiği gibi banlanacak.
Gül-güldüm sadece

Efsun

Alıntı yapılan: sixred - 25 Nisan 2021, 11:21:49
Alıntı yapılan: AdemTR - 25 Nisan 2021, 01:03:20
Gül-güldüm sadece

sharax

Efsun

Alıntı yapılan: sixred - 25 Nisan 2021, 15:55:41
discordunuz allaha kavuştu hahahahahaaaaa
G.O
Son düzenlenme: 25 Nisan 2021, 16:00:09 Efsun

Efsun

Ben kendisine demiştim uwernz benberk ile iş yapılmaz onlar dmcilerin teki diye ama kime ne diyorsun ki

Hata

Başarılar.
Son düzenlenme: 26 Nisan 2021, 11:40:20 Hata

NorthWay

Yönetim olarak herkesi eleştiriyorsunuz, biz ufak bir öneri sununca küfür yiyoruz ilginç.
Bizimle samimiyetin olmamasına rağmen yardım ettik, admin chatten utanmadan makine için para istedin bu sabah da gelmiş ailevi değerlerimize küfür ediyorsun. Modunun yedeği vardır sende, bizim yaptıklarımızın olmadığı versiyonunu açarsın.

Marcy

Telegram : @HenizDev
Discord : Heinz#9999
Full Stack Developer & Sys Admin and IT Manager.
Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır

Thetnos