GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Novelty Roleplay - samp.novelty-roleplay.com - Siz hala katılmadınız mı?

Başlatan Necip, 21 Mayıs 2018, 15:20:41

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Necip

Anti hile güncellendi, /birlikkur komutunda ki gereksinimler düşürüldü, sürekli köpeğiniz ölüyor yazıyordu düzeltildi, pizzacının arkasına map yapıldı.

Hestia Role Play

Güzel sunucu biraz oynadım mod karma ama güzel olmuş başarılar.

Necip

Forum üzerinde UCP kodlandı, geliştirmeler devam ediyor forumu oyuna bağladıktan sonra UCP tamamen aktif olacaktır. Herşey sizler için! :helal:

Guaqar

Kraus

Başarılar. Bu arada sosyal medya sayfanızdaki keywords kısmına anlam veremedim.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Christian

Tell your men they work for me now, this is my city!

Dogukan

Forumumuza mysql bağlantısı yapılmıştır. Forum ile oyun hesabınızı bağlatmak için forumdan ticket atmanız gerekiyor. Tickete /karakter yazıp çıkan yazının SS'ini atmalısınız. Hergün 00:00'da forum mysql bağlantıları güncellenecektir. Özel skinler forumda hatalı gözükebilir. Gün içerisinde düzeltilecektir.

MyRondo

Sunucuda modelleri indirmede sorun yaşıyorum. Upload edip atma imkanınız var mı acaba?

Necip

Necip

Yeni Güncelleme geldi!

r5 - 26 Mayıs 2018

*Hediye ağacı eklendi. /hediyeal /hediyesure (Tamamlandı.)
Alıntı

*Nargile objesi eklendi. (Tamamlandı.)
-7/24'den alabilirsiniz.
-/nargile koy,al,ic
Alıntı

*Otobüs mesleği eklendi. (Tamamlandı.)

*/soyun ve /penis komutu eklendi. (Tamamlandı.)

*Bilinen hatalar giderildi. (Tamamlandı.)
Son düzenlenme: 26 Mayıs 2018, 12:17:15 Necip

Hestia Role Play

Nargile sistemini denedim dumanlı falan daha gerçekci olmuş. Ellerinize sağlık. Kesinlikle daha fazla oyuncuyu hakeden bir sunucu

Necip

Alıntı yapılan: Hestia Role Play - 26 Mayıs 2018, 18:22:03

Nargile sistemini denedim dumanlı falan daha gerçekci olmuş. Ellerinize sağlık. Kesinlikle daha fazla oyuncuyu hakeden bir sunucu
Zaman herşeyin ilacıdır diyelim, değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.  :helal:

Necip

UCP güncellendi, artık oyuna girince direk /forumbagla yazarak oyun karakterinizi tak diye foruma bağlayabileceksiniz. Onun dışında ise, /ustunuara komutu diyalogtan çıkarıldı artık şahısın eşyaları chatte gözüküyor.

Leture

tanıtımın görselliği pek hoşuma gitmedi, biraz düzenleyebilirsiniz. Onun dışında Bitroast yılmayan bir yönetici, umarım başarılı olursunuz (:

kelly

pet sistemini oyunculara vermeniz çok hoşma gitti, başarılar

I want everything