GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Novelty RolePlay -Yeni Konu Yeni Ekip!

Başlatan Dogukan, 06 Mart 2018, 18:54:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Xchatt

Sa-Mp 2014-2020

pag

Tanıtım konusunu beğendim,başarılar dilerim.

ParsMapping

Kıymetli dostlar biliyorsunuz mayısın 4 ünde birliğime teslim olacağım sunucu bana yetişirmi yetişmezmi bilemiyorum umarım yetişirde yıllar sonrada olsa 3 5 günlüğüne TÜRK konspet oynarım bakalım hayırlısı artık :)

Paradox

Pars varsa ekiple birlikte orada olucaz,başarılar.

Necip

@ParsMapping ile çalışmalara tam gaz devam!  :helal: :helal: :helal:

Necip

@ParsMapping ile tarlabaşını nasıl sampa aktarıyoruz onu öğrendik.  :helal: :helal: :helal:

Jarveus

Fark ettim ki geride kalmış fikirleriniz var birazcık yenilikçi olun.Faekli sistemler yapın. (Bknz ; Rina,YN) Bu sistemlerden iyisini yapamazsınız tutunamazsınız. Yenilikçi politikalar , farklı oluşum dalları ayrıca sağlam rol ekipleri.

pag

Alıntı yapılan: Jarveus - 21 Mart 2018, 09:01:01

Fark ettim ki geride kalmış fikirleriniz var birazcık yenilikçi olun.Faekli sistemler yapın. (Bknz ; Rina,YN) Bu sistemlerden iyisini yapamazsınız tutunamazsınız. Yenilikçi politikalar , farklı oluşum dalları ayrıca sağlam rol ekipleri.

Her konuya çok bilmiş şekilde yorumlar atıyorsun,adamlar emek verip uğraşıyorlar resmen bu yorumlarınla onları aşşağılıyorsun,yakında sizin sunucunuzuda göreceğiz.

ParsMapping

Sistemler konusunda geliştirici ekibe güvencim tamdır. Rol konusuna gelecek olursak sunucunun illegal rol düzenini elimde tutuyorum.Yani günümüz TÜRK konseptleri gibi kimse sırtında M4 ile MP5 ile gezmeyecek,araba kazası yapıldığında kimse sırtından size silah çıkartıp ateş etmeyecek.44 gün daha burdayım daha sonra askere gidicem  umarım sunucu bana yetişir ve uygulamalı olarak göreceğiz.Tarlabaşı fotoğrafı benim ricam üzerine paylaşılmıştır hem harita tasarımı görülsün hemde insanlar böyle şeyleri sevdiği için önden bir spoiler vereyim dedim.Tutupta TÜRK konseptte La casa de papel kuracak halimiz yok.Elbetteki türkiye gündemini meşgul eden factionlar kurulacaktır.En güncel konular ile factionlar ele alınacaktır.

Jarveus

Alıntı yapılan: ReDDooM - 21 Mart 2018, 09:17:54

Alıntı yapılan: Jarveus - 21 Mart 2018, 09:01:01

Her konuya çok bilmiş şekilde yorumlar atıyorsun,adamlar emek verip uğraşıyorlar resmen bu yorumlarınla onları aşşağılıyorsun,yakında sizin sunucunuzuda göreceğiz.

NPW sunucusunda bir iddia ortaya atmadım ben. Açık net sözümü tutmak için kadroda buluyorum başta birlikte olduğum insanları satmamak için yani. Biliyorum ki beni ciddiye alıp , bana teklifler yapıyorlar hala. Zaten şu sıralar sadece rol yapıyorum yöneticilik tekliflerini güzel bir şey olmadığı için red ediyorum. Emeklerini görüyorum ama eksikleri onların canını sıkacak tabikide , bende böyle zamanlardan geçtim sert eleştiri aşağılamaya eşit değildir. Haberin olsun bu konuda.
Son düzenlenme: 21 Mart 2018, 13:29:39 Jarveus

Jarveus

Alıntı yapılan: ParsMapping - 21 Mart 2018, 12:30:24

Sistemler konusunda geliştirici ekibe güvencim tamdır. Rol konusuna gelecek olursak sunucunun illegal rol düzenini elimde tutuyorum.Yani günümüz TÜRK konseptleri gibi kimse sırtında M4 ile MP5 ile gezmeyecek,araba kazası yapıldığında kimse sırtından size silah çıkartıp ateş etmeyecek.44 gün daha burdayım daha sonra askere gidicem  umarım sunucu bana yetişir ve uygulamalı olarak göreceğiz.Tarlabaşı fotoğrafı benim ricam üzerine paylaşılmıştır hem harita tasarımı görülsün hemde insanlar böyle şeyleri sevdiği için önden bir spoiler vereyim dedim.Tutupta TÜRK konseptte La casa de papel kuracak halimiz yok.Elbetteki türkiye gündemini meşgul eden factionlar kurulacaktır.En güncel konular ile factionlar ele alınacaktır.

Güzel bir yorum işte , açıklama yapılırsa böyle Reddom'un dediği gibi sert eleştiriyi geriye alırım. Olur da denilenler ve fikir/politikalar uygulanmazsa o yorumun arkasındayım. Pars benimle uzun süre aynı kadroda görev yaptı beni tanıdığına eminim. Dediklerini yapacağına inanıyorum.. Başarılar.. :) ..

Dogukan

Forum ve social bir süreliğine bakıma girmiştir. En kısa sürede açılacaktır.

Necip

https://www.facebook.com/noveltyrp/ facebook sayfamız aktif! Beğenileriniz bizim için önemlidir dostlarım forum ve socialı tekrardan en kısa sürede aktif edeceğiz.  :helal:

Dogukan

Necip