GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Novelty Roleplay - Is Back!

Başlatan com21ws21, 16 Aralık 2019, 19:27:21

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Caner K.

Alıntı yapılan: UZAYLI - 17 Aralık 2019, 11:02:46
Saçma sapan rp serverleri

Nedense dikkatimi çektide neredeyse tüm sunucuları kötülemeye çalışıyorsun, sen açta bir sunucu oynıyalım hadi yada şöyle diyeyim açtığın sunucuyu tutturabilecek arkan ve bilgin varmı? Daha sa:mp'a dair ZERRE bilgisi olmayanlar girmesin şu platformlara sinir bozucu tiplersiniz sadece.

S W E S T

Güzel olabilir ama yönetim kadrosu sağlam olması lazım başarılar diliyorum

Krater

Hiçbir şeye yaramayan kişilerin konuya baltalayıcı yorum yapması gayet normal. Zamanında çok büyük yerlere gelen '' Novelty '' tekrar efsanevi bir geri dönüş yaparken bazılarının karalam yapması gayet normal, yarası olan gocunur. Başarılar dilerim

Stoppers

Novalty modumu yoksa sıfırdanmı kodluyorsunuz?

com21ws21

Alıntı yapılan: Caner K. - 18 Aralık 2019, 05:08:38
Alıntı yapılan: UZAYLI - 17 Aralık 2019, 11:02:46
Saçma sapan rp serverleri

Nedense dikkatimi çektide neredeyse tüm sunucuları kötülemeye çalışıyorsun, sen açta bir sunucu oynıyalım hadi yada şöyle diyeyim açtığın sunucuyu tutturabilecek arkan ve bilgin varmı? Daha sa:mp'a dair ZERRE bilgisi olmayanlar girmesin şu platformlara sinir bozucu tiplersiniz sadece.

Alıntı yapılan: Ska - 17 Aralık 2019, 19:28:44
Başarılar umarım güzel anıları canlandırırsınız.
Alıntı yapılan: abatay1991 - 18 Aralık 2019, 07:34:25
Güzel olabilir ama yönetim kadrosu sağlam olması lazım başarılar diliyorum
Alıntı yapılan: AlqoliK - 18 Aralık 2019, 16:43:02
Hiçbir şeye yaramayan kişilerin konuya baltalayıcı yorum yapması gayet normal. Zamanında çok büyük yerlere gelen '' Novelty '' tekrar efsanevi bir geri dönüş yaparken bazılarının karalam yapması gayet normal, yarası olan gocunur. Başarılar dilerim
Alıntı yapılan: Stoppers - 18 Aralık 2019, 17:00:44
Novalty modumu yoksa sıfırdanmı kodluyorsunuz?

Caner K Yorumun için teşekkür ederim.

Ska Umarım dostum yorumun için teşekkür ederim.

Abatay1991 Yönetim kadromuz bana göre sağlam ama size göre değişir bazı insanlara güzel geliriz bazı insanlara kötü yorumuz için teşekkür ederim.

AlqoliK Yorumun için teşekkür ederim.

Stoppers Novelty V4 ün biraz gelişmiş halini kullanacağız bitroasttın desteği ile.

Eamon

Aga be samptan vazgeçemiyoruz işte :D Başarılar :helal:

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Zeta

aMRX

3 kez fikir değiştirip şimdi daha önce açılmış bir sunucuyu açmaya mı karar verdiniz? İlk prison sonra red count şimdi de novent bence öncelikle karar verin ve işinize koyulun başarılar dilerim.

Goddeww

Alıntı yapılan: aMRX - 19 Aralık 2019, 18:58:39
3 kez fikir değiştirip şimdi daha önce açılmış bir sunucuyu açmaya mı karar verdiniz? İlk prison sonra red count şimdi de novent bence öncelikle karar verin ve işinize koyulun başarılar dilerim.

Adam haklı, ama sevinmişsindir aMrx sana rakip kalmadı.
Ama üzülerek söyleyeyim ne kadar güzel açarsan aç maks tutarsa 3 ay +50 kişiyi görürsün sonra sarmayıp +20 kişi görmeye falan başlarsın. Sende çok iyi bir yolda değilsin ama açarsan bende geleceğim. :P Prison Life Roleplay benim roleplay olarak açtığım ilk sunucularımdan.

ByHgGlryz

Novelty role play en sevdiğim sunucu umarım ayakta kalırda rol bilgisi zayıf insanlar ile bir arada olmayız

-
SA-MP:
[MAP]Çete Mekanı (Basit Map) - [ADD]Wasted (Basit Pawn Kod)
-
SA-MP Server IP:   91.121.87.14:2214

Bitroast

Konu sahibi bana Novelty'i geri canlandıracağına dair söz verdi, onu kıracağıma kendimi kırsam bin kat daha iyidi. Geliştiricisi olduğum bir proje olacak, güzel olması dileği ile.

com21ws21

Alıntı yapılan: Ferman - 18 Aralık 2019, 23:25:06
Aga be samptan vazgeçemiyoruz işte :D Başarılar :helal:
Alıntı yapılan: Zeta - 19 Aralık 2019, 00:22:20
Oh shit here we go again..
Alıntı yapılan: Goddew - 19 Aralık 2019, 19:20:51

Adam haklı, ama sevinmişsindir aMrx sana rakip kalmadı.
Ama üzülerek söyleyeyim ne kadar güzel açarsan aç maks tutarsa 3 ay +50 kişiyi görürsün sonra sarmayıp +20 kişi görmeye falan başlarsın. Sende çok iyi bir yolda değilsin ama açarsan bende geleceğim. :P Prison Life Roleplay benim roleplay olarak açtığım ilk sunucularımdan.
Alıntı yapılan: ByHgGlryz - 19 Aralık 2019, 20:28:33
Novelty role play en sevdiğim sunucu umarım ayakta kalırda rol bilgisi zayıf insanlar ile bir arada olmayız
Alıntı yapılan: Bitroast - 19 Aralık 2019, 20:36:14
Konu sahibi bana Novelty'i geri canlandıracağına dair söz verdi, onu kıracağıma kendimi kırsam bin kat daha iyidi. Geliştiricisi olduğum bir proje olacak, güzel olması dileği ile.

Ferman Samp vazgeçilir mi? :D

Zeta Bir CJ klasiği.

aMRX 3 kez fikir değiştirme sebebimiz hem bazı sorunlar ve oyuncularımızın istemediğinden dolayı.

Goddew Geleceği göremeyiz dostum belki 5 6 Ay sabit 50 çeker. :)

ByHgGlryz Sende Novelty Severlerdensen sunucu açılışında bekleriz.

Bitroast Geliştiricimiz sağlam. :)

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Moonquad

Eğer novalty nin modu ile açılırsa gelişemez, tıkanır. Bu da sunucuyu çok geride bırakır ve erken kapanmasına sebep olur. Ayrıca taktiğiniz güzelmiş; novalty adı ile açayım herşey hazır zaten intro, sistem tanıtımları, eski oyuncular falan filan... sizin yaptığınız anladığım kadarıyla beleşe konmak. Neyse hayırlı olsun.

Venüs RP  MOD:%90 Client:%20 Website:%20

tahaonfroy

Specter

Umarın yönetim önceki gibi olmaz, LSPD'nin taktiksel yönetimi devam eder umarım, başarılar.

Saygılarımla Specter...