GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[KAPANIŞ] Novelty Roleplay | noveltyroleplay.com

Başlatan Bitroast, 04 Temmuz 2018, 03:28:03

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bitroast

Bitroast

Krychowiak

Öncelikle başarılar dilerim, mod konusu vb ilginiz yüksek fakat oyuncu sayınız bayağı düştü. bunun sebebi ise bundan yaklaşık 1 ay önce hile korumanız yoktu herhalde çok hile yapan oluyordu düşüşü bunun oldugunu düşünüyorum inşallah yükselirsiniz başarılar dilerim. ;)

Bitroast

Alıntı yapılan: Krychowiak - 20 Mayıs 2019, 03:35:59

Öncelikle başarılar dilerim, mod konusu vb ilginiz yüksek fakat oyuncu sayınız bayağı düştü. bunun sebebi ise bundan yaklaşık 1 ay önce hile korumanız yoktu herhalde çok hile yapan oluyordu düşüşü bunun oldugunu düşünüyorum inşallah yükselirsiniz başarılar dilerim. ;)
:kalp:

Jarveus

Yakında sunucu hakkında ne olacak merak ediyorum. Yaza nasıl giriş yapacaklar acaba?

Bitroast

Alıntı yapılan: Jarveus - 21 Mayıs 2019, 01:30:40

Yakında sunucu hakkında ne olacak merak ediyorum. Yaza nasıl giriş yapacaklar acaba?
Sizce?  :oku2:

balvenie

Hep beraber iyi ilerlemeler kaydettik fakat, masadan kalkma zamanı. :P Emekliye ayrılıyorum, tüm yönetim ekibine ve oyunculara iyi eğlenceler.

Shestyorka

Alıntı yapılan: balvenie link=topic=5802.msg105598#msg105598 dte=1558647526

Hep beraber iyi ilerlemeler kaydettik fakat, masadan kalkma zamanı. :P Emekliye ayrılıyorum, tüm yönetim ekibine ve oyunculara iyi eğlenceler.
Sunucuya girmeyeli çook uzun zaman oluyor. Ama seviliyorsun Balvenie  :kalp: Hayatında başarılar.

Bitroast

Her güzel şeyin sonu vardır elbet, SAMP ortamından tamamen çekileceğim için Novelty Roleplay projeside burada sona eriyor. Bi yandan ise SAMP mecrasının emeğe saygı duymadığını yeteri kadar gördüm ve anladım. Sizi kandıran, sizi enayi yerine koyan sunucu sahiplerinin sunucusunda oynamaya devam edin o halde diyebilecek sözüm yok bundan sonra. İyi bakın kendinize, selametle! Son olarak 24.05.2019 19:00 tarihinde Discord sunucumuzda kapanış konuşması gerçekleşecektir.

Discord: https://discord.gg/hk7sRVv

Jarveus

Acısıyla tatlısıyla bir hikaye biriktirdin. Yolun açık olsun :)

DracDonix

Çoğu güzel şeyi bizlere bırakarak gidiyorsun.
Hayatında başarılar.  :helal:

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

ayazcik

Shestyorka

Üzüldüm, SA-MP bir Bitroast, bir Novelty daha görmez. Hayatında başarılar...

pAwnstein

Geçmiş olsun. Yine de tebrik ederim, iyi projeydi.

Docendo discimus.

Vesa

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa