GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[KAPANIŞ] Novelty Roleplay | noveltyroleplay.com

Başlatan Bitroast, 04 Temmuz 2018, 03:28:03

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bitroast

NikolaiS

Trailer daha çok düzenlenebilir. Logo ile yazı başlangıcı arası çok fazla bana göre.
Başarılar dilerim.

Marvellous

Alıntı
V1 // Novelty RP %77.5

+/soyun komutuna kadın cinsiyeti için yeni skinler eklendi.
+Artık karakter başvurusu ile sunucuya giriş yapılabilecek.
+/renkler kodlandı. (AR-GE)
+/yetkili devre dışı bırakıldı.
+Reklam yazıları değiştirildi.
+/fotografmod kodlandı.
+Bir silah ile ateş ettikten sonra /q atıp girdiğinizde mermi eski halini alıyordu, fixlendi.
+Çimento yükleme yazısı eklendi.
+Artık sadece tek karakter oluşturulabilecek, diğer 2 karakter premium slot işlevini görecek.
+Discord sunucusu detaylandırıldı.
+C-BUG tamamen engellendi.
+Yeni haritalar eklendi, interiorlar ve exteriorlar dahil.
+*Artık dosyalar çoklu indirilecek. Ve hızlı indirme sunucusu üzerinden indirme gerçekleşecek.
+Sunucu performansı arttırıldı.
+Adminlerin duyuru yapma komutu düzenlendi.
+Bilgi,ipucu,hata,admin bilgilendirme yazıları değiştirildi,düzenlendi.
+Bir oyuncu giriş yaptığında, 30 metre yakınına "Jack_Brown(örnek) adlı oyuncu sunucuya giris yapti." yazısı gönderilecek. (Diğer oyuncular görebilecek.)
+Artık oyun içinden reklam verdiğinizde discord üzerinden de görülebilecek. (türkçe karakter kullanmamanız gerekir.)
+Radyo bilgilendirme yazısı eklendi. (slot sistemi ALPHA'da.)
+Alt karakterler artık birliğe dahil olamayacak.
+Shotgun ile kafadan tek atma sistemi kodlandı.
+/karakter'e SQLID kodlandı, veritabanı işlemleri SQLID üzerinden gerçekleşecek.
+Komut kullanımı 2 saniyeye düşürüldü.
+Baygınken yazı yazamıyordunuz, düzeltildi.
+/tamir artık 1000 dolar karşılığında olacak.
+/ayarlar'da şifre değişimi hatalıydı, düzeltildi.
+/modifiye kaldırıldı. (Gerekçe: Artık sadece onaylı tamirhane birliğinde üye olan şahıslar modifiye işlemleri yapabilecek.)
+Düzkontak sistemi kodlandı. (/duzkontak)
+Kilit kırma sistemi kodlandı. (/kilitkir)
+Araç parçalatma sistemi kodlandı. (/aracparcalat)
+/aracyukselt kodlandı. (/duzkontak, ve /kilitkir komutlarına karşı önlem alabilirsiniz.)
+/pm düzenlendi.
+İşyerine ortak sistemi kodlandı.
+/destek komutunu kullandıktan sonra artık Destek ID'de gözükecek.

Daha fazlasını görüntülemek için tıkla!

Alıntı

Yeni forum temasını görmek için tıkla!

Forum adresine kayıt olmak için tıkla!

Web sitesi güncellemelerini görmek için tıkla!

Güncelleme Notlarına ulaşmak için tıkla!

killa.armija

Başarılar diliyorum Emircan kolay gelsin, sen yaparsın.

Jarveus

Emircan kardeşime başarılar ekibinin güncellendiğini duydum.
Başarısı yakındır.

syn0t

J0K3R

Öncelikle yorumlarıma başlamadan şöyle birşey söylemek istiyorum. Bir insan&ekip neden tutturamayınca milletin emeğini hiçe sayıp yeni projelere atlayıp aynısını yapmaya kalkışır ki. Öncelikle konu tasarımı kötü ve grafik yönünden fakir kalmış. Sunucunuzun hemen hemen herşeyi ekip v.b "Lips" roleplay. Lips e ne olduğunu az çok herkes biliyor. Novelty için de aynı şeyler geçerli, şuan da sıfırlıyomuşsunuz sanırım. Tekrar tekrar herkesin emeğini hiçe sayabiliyorsunuz. Bence buna nasıl diyeyim yürek ister. Adam gelicek gecesini gündüzüne katıcak para kasıp ev v.b alıcak, siz gözünüzü kırpmadan ya sıfırlayacaksınız ya da başka server açacaksınız. Tebrik ediyorum bunu herkes yapamaz. 1 Hafta gibi bir süre önce bir teori koymuştum ortaya, sanırsam o teorim de hafiften tutmaya başladı. Balık oranını arttırıp, isim v.b değişerek milletin gözünü boyamaktan vazgeçin. Olmuyorsa olmuyordur, kendinizi geliştirip başka bir tarihte, başka projelerde görelim sizleri. Bu aralar da hakkınızda çıkan fotoğraflar pek de iç açıcı değil. Daha fazla rezil olmadan tavsiyeme kulak verin  :helal: Nacizane kendi görüşüm, kendinizi geliştirmeniz doğrultusunda ve eksiklerinizi&hatalarınızı belirtiyorum umarım yanlış anlamazsınız.
Saygılarımla.

Tunahan

Alıntı yapılan: J0K3R - 18 Temmuz 2018, 16:38:11

Öncelikle yorumlarıma başlamadan şöyle birşey söylemek istiyorum. Bir insan&ekip neden tutturamayınca milletin emeğini hiçe sayıp yeni projelere atlayıp aynısını yapmaya kalkışır ki. Öncelikle konu tasarımı kötü ve grafik yönünden fakir kalmış. Sunucunuzun hemen hemen herşeyi ekip v.b "Lips" roleplay. Lips e ne olduğunu az çok herkes biliyor. Novelty için de aynı şeyler geçerli, şuan da sıfırlıyomuşsunuz sanırım. Tekrar tekrar herkesin emeğini hiçe sayabiliyorsunuz. Bence buna nasıl diyeyim yürek ister. Adam gelicek gecesini gündüzüne katıcak para kasıp ev v.b alıcak, siz gözünüzü kırpmadan ya sıfırlayacaksınız ya da başka server açacaksınız. Tebrik ediyorum bunu herkes yapamaz. 1 Hafta gibi bir süre önce bir teori koymuştum ortaya, sanırsam o teorim de hafiften tutmaya başladı. Balık oranını arttırıp, isim v.b değişerek milletin gözünü boyamaktan vazgeçin. Olmuyorsa olmuyordur, kendinizi geliştirip başka bir tarihte, başka projelerde görelim sizleri. Bu aralar da hakkınızda çıkan fotoğraflar pek de iç açıcı değil. Daha fazla rezil olmadan tavsiyeme kulak verin  :helal: Nacizane kendi görüşüm, kendinizi geliştirmeniz doğrultusunda ve eksiklerinizi&hatalarınızı belirtiyorum umarım yanlış anlamazsınız.
Saygılarımla.

Buna aşırı derecede katılıyorum.

Bitroast

Alıntı yapılan: J0K3R - 18 Temmuz 2018, 16:38:11

Saygılarımla.

Eleştiri için teşekkürler. Geçmiş geçmişte kaldı, geleceğe odaklanmalıyız.  :helal:

Bitroast

Toplam karakter başvurusu 180'e ulaştı. Herkese teşekkürü borç biliriz.  :helal: :helal: :helal:

Neon

Bitroast

Tüm karakter başvuruları gözlemlenip onaylanmıştır, herkese teşekkürler!
:helal: :helal: :helal:

Bitroast

Bliss

Sağ alttaki yere Rinadan aldık yazsanız daha iyi olurdu.

Bitroast