GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[KAPANIŞ] Novelty Roleplay | noveltyroleplay.com

Başlatan Bitroast, 04 Temmuz 2018, 03:28:03

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bitroast

Yeni sistem videomuz yayında!
Son düzenlenme: 22 Temmuz 2018, 22:32:08 Somepawn

RyzeeN

başarılı ilerliyor açılışta da umarım çok iyi çekip emeğinin karşılığını tekrardan alır

Bitroast

Novelty Roleplay Sunucu açılış tarihi ve saati 30.07.2018 19:00 olarak belirlenmiştir. Bakımdan bu güne kadar bizi anlayışla,sabırla bekleyen oyunculara teşekkürü borç biliriz. Açılışta x2 payday olduğunu da hatırlatalım.
Site: https://www.novelty-roleplay.com
Oyun: samp.novelty-roleplay.com
Karakter Başvurusu: basvuru.novelty-roleplay.com
Discord: https://discord.gg/AJVshMZ

gadreeltr

Bitroast

Adolphe

«      miss out on fun  »

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Bitroast

Zeta

Vay be trailerda dublajcı bile var uğramalıyım.

Tunahan

Alıntı yapılan: Somepawn - 29 Temmuz 2018, 22:34:16

Yeni sunucu tanıtımı yayında!

Aslında kız şunları söylemeliydi:

Selaaaam. Ben Bitroast. Sunucuyu 1-2 ay açık tutacağım ve sizler büyük emekler vereceksiniz. Sonra oyuncu sayım düştüğünde sunucuya restart atıp birdaha açacağım. Yada bu sefer benden köklü olarak kurtulacaksınız. Umarım gelir emeklerinizi esirgemezsiniz. Bağışlarınız ile beni destekleyin!!

kaannos

Ulan adamlar emek verip sistwm yapıyorlar, tanıtım çekiyor şu gelen yorumlara bak. Başarılar

DJ ERCİK KRAL ERCİK

Alıntı yapılan: Tunahan - 30 Temmuz 2018, 11:11:24

Selaaaam. Ben Bitroast. Sunucuyu 1-2 ay açık tutacağım ve sizler büyük emekler vereceksiniz. Sonra oyuncu sayım düştüğünde sunucuya restart atıp birdaha açacağım. Yada bu sefer benden köklü olarak kurtulacaksınız. Umarım gelir emeklerinizi esirgemezsiniz. Bağışlarınız ile beni destekleyin!!

Jarveus

Cidden emeğe saygı bitmiş beyler. Breeze , Rina gibi sunuculara da yapıldı. Büyük , küçük sunucu ayrımı yapıp isim ve şahısları değerlendirmek marifet değildir. Kim olursa olsun emeğe saygı duyun. Ama cidden bazı gereksiz insanlar var onları linç edebilirsiniz. Sebebi ise öğrenmeden işin kralı biziz havalarında takılmaları...iyi forumlar.

kelly

Bir kız sesi kullanmak aklımda vardı traillerde vs, bunu beğendim. Bitroast sana tavsiyem enter tuşuna yavaş basmandır, biraz daha sistem videolarında klavyene abanmazsan sevinirim sağlıcakla kalın.

I want everything

Bitroast

Alıntı yapılan: DracDonix - 28 Temmuz 2018, 11:51:07

Başarılar.
Alıntı yapılan: Zeta - 30 Temmuz 2018, 10:52:35

Vay be trailerda dublajcı bile var uğramalıyım.

Alıntı yapılan: DJ ERCİK KRAL ERCİK - 30 Temmuz 2018, 12:49:23

Alıntı yapılan: Jarveus - 30 Temmuz 2018, 13:35:27

Cidden emeğe saygı bitmiş beyler. Breeze , Rina gibi sunuculara da yapıldı. Büyük , küçük sunucu ayrımı yapıp isim ve şahısları değerlendirmek marifet değildir. Kim olursa olsun emeğe saygı duyun. Ama cidden bazı gereksiz insanlar var onları linç edebilirsiniz. Sebebi ise öğrenmeden işin kralı biziz havalarında takılmaları...iyi forumlar.
Alıntı yapılan: kelly - 30 Temmuz 2018, 13:36:54

Bir kız sesi kullanmak aklımda vardı traillerde vs, bunu beğendim. Bitroast sana tavsiyem enter tuşuna yavaş basmandır, biraz daha sistem videolarında klavyene abanmazsan sevinirim sağlıcakla kalın.
Alıntı yapılan: Adolphe - 28 Temmuz 2018, 11:40:23

Basarilar Dilerim  :evet:
Tüm değerli yorumlar & eleştiriler için herkese teşekkürü borç biliriz. Geçmiş geçmişte kaldı, geleceğe odaklanıp yorum atarsanız sevinirim dostlarım.  :helal: