GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[KAPANIŞ] Novelty Roleplay | noveltyroleplay.com

Başlatan Bitroast, 04 Temmuz 2018, 03:28:03

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

oguzhan545419

Genel olarak sunucu eleştirisinde bulunacak olursam güzel tecrübelerim oldu başlarda az ve öz olmak üzere gayet güzeldi fakat özel hayatım gereği bir takım bırakmak zorunda kaldım geri döndüğümde ise yönetimde yetkili olarak burAK47'i görmem açıkçası yetti gerek sizin, gerek başka platformlardan insanların annesine söven ve sürekli kışkırtacak cümleler kuran bir insanı bünyenizde barındırmanız size yakışmadı.

umarım en yakın zamanda böyle insanlardan arınırsınız


Son düzenlenme: 27 Şubat 2019, 20:05:51 oguzhan545419

CoddyCat

Alıntı yapılan: oguzhan545419 - 27 Şubat 2019, 20:00:48

Genel olarak sunucu eleştirisinde bulunacak olursam güzel tecrübelerim oldu başlarda az ve öz olmak üzere gayet güzeldi fakat özel hayatım gereği bir takım bırakmak zorunda kaldım geri döndüğümde ise yönetimde yetkili olarak burAK47'i görmem açıkçası yetti başka platformlardan insanların annesine söven ve sürekli kışkırtacak cümeleler kuran bir insanı bünyenizde barındırmanız size yakışmadı umarım en yakın zamanda böyle insanlardan arınırsınız.




Kesinlikle katılıyorum. Bu sunucuyu keyifle oynuyordum taa ki sırf şu burak47 adlı sağda solda milletin ailevi değerlerine küfür eden çocuğun yetkili olduğunu görene kadar. Bu tarz insanları değil platformda insanlık içinde bile barındırmamak gerekli.

Ailevi değerler onurdur namustur. 15 yaşında bir çocuğun gelip istediği gibi sayıp sövememesi gerekli.
Son düzenlenme: 27 Şubat 2019, 20:06:17 CoddyCat

Leeroy

iyi de suncuda burak47 diye bi admin yok ki



Leeroy

Alıntı yapılan: oguzhan545419 - 27 Şubat 2019, 20:14:03

Alıntı yapılan: Ahmet - 27 Şubat 2019, 20:06:21

iyi de suncuda burak47 diye bi admin yok ki




?

bu konu güncel değil, burak47 diye bir admin şu an ekipte yok. inanmıyorsanız foruma veya discorda bakabilirsiniz


balvenie

Yönetim ekibi bölümü güncel değil, "burAK47" emekli yetkilidir. Şuan için, Novelty platformu ile bir alakası bulunmuyor. En kısa süreçte konuyu güncelleyeceğiz.


Bitroast


kutsi


wowglarfist


Novley

HASTAMIZ ÇOK SANADA SIRA GELİR ELBET!

Dyternal


wowglarfist

Alıntı yapılan: Dyternal - 28 Şubat 2019, 17:46:03

Konu tanıtımı baya güzel...

Başarılar :helal:.


Alıntı yapılan: DJDIKKAT - 28 Şubat 2019, 17:35:09

BÖYLE BİR TANITIM BEKLEMİYORDUM HER DAİM NOVELTY <3


Teşekkür ederiz, biz her daim buradayız.
Son düzenlenme: 28 Şubat 2019, 18:11:33 wowglarfist

tommythayer


wowglarfist


canzzers

Alaattin çakıcıya yanlış yapılır.