GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3DL] TITAN Roleplay - Powered by Juggernaut!

Başlatan Juggernaut, 06 Ocak 2020, 18:50:23

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Juggernaut

Merhabalar, fazla uzatmadan konuya geçmek istiyorum.

TITAN Roleplay nedir?

TITAN Roleplay projesi 12.04.2018'de çalışmalar başlamıştı, yapılan modları yabancı forum sitelerinde paylaşmaya başladığımız zaman 13.05.2018 yılında Latin biri olan Juan bizimle iletişime geçmişti. Kendileri TITAN Roleplay ismini kullanmak için izin istemişlerdi ve 15.05.2018 yılında ise TITAN Roleplay Latin ve TR olarak ikiye bölünerek sunucuları açacaktık. TITAN RPG:TR projesi durdurulup Latin üzerinden ilerlenmeye karar vermiştik, her şey güzel gidiyordu fakat 2019 Ağustos ayında Juan'ın sorunları yüzünden sunucu kapatılmak zorunda kalmıştı, kapatıldıktan sonra TITAN RPG:TR projesi iptal edilip South Central RP alt tabanını kullanarak baştan kodlanmaya başlandı. Gündemde olan sunuculara bakılarak ortak bir karara varıp herkese hitap edecek sistemler üzerinde geliştirilmeye karar verildi, bu geliştirme sırasında birçok arkadaşımın yardımı dokundu modlar hakkında. (İsmini vermek istemiyorum ismi karalanmış durumda) Sonrasında South Central RP modun alt tabanı kullanarak bu mod oluşturuldu.
[/color]

Sistemler birçok Roleplay modunda bulunan klasik sistemleri tek tek buraya yazıp sayfayı uzatmak istemiyorum, onun yerine videoları bırakacağım. (Yeni videolar gelmeye devam edecektir)
[/color]
[

[/color]

Discord: https://discord.gg/WkzpeEj
Forum: YAKINDA

"Sunucu tanıtım konusunda "Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."
[/color][/color]
Son düzenlenme: 06 Ocak 2020, 22:29:13 lacosapalm Sebep: Konu ön eki eklendi.

Vanity

tutup tutmayacağından değil, boşa uğraşıyorsunuz.

Amper

"Powered by Juggernaut!" mesela bunun ne gibi bir artısı var anlatır mısın dinlemeyi severim

Simit

pekii... SA-MP platformunda artık hard olmayan sunucu sunucu sayılmıyor.
Düzgünce eleştireceğim.
Niyeyse tüm SA-MP alemindeki sunucular "2018" yılında ortaya atılmıştır, bunun bir yalan olduğunu düşünmeye başladım. Düzgün anlatamamışsın düzgün değil konun. Sistemleri yazman gerekirdi videosunu ayrı atarsın. Map'ler bence kötü, hoş değil. Yani güzel değil kısacası tutmayacak gibi boşa uğraşma uğraşacak isen düzgün bir ortam kuracaksın her şeye az kalmışken pawnodan konusunu açacaksın.

lacosapalm

Konu kilitlenip,kilitli konular bölümüne taşınmıştır.

- S O N