GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Novelty Roleplay - www.noveltyroleplay.com

Başlatan WizcârL, 25 Aralık 2019, 17:38:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rodriquez

Alıntı yapılan: Goddew - 28 Aralık 2019, 17:48:43
Konuşmaları atman kanıt değil sen projeyi satın almamışsın, ismini satın almışsın. O modun copyright'ı geliştirmesi bitroasta ait GTAMULTİ'den senin tanıtımını istese kaldırttırır ki zaten bildiğim kadarıyla sen bu modu almamışsın almazsında eğer bir şey yapıyorsanız adam akıllı yapın.

Güzel kardeşim zaten biz modu istemedik kişi tamam dedi biz sadece isim haklarını aldık istesek noveltygaming.com olarak alırdık fakat danışmak istedik niye sonuçta adamın eski kullandığı bir isimdi ayıp olmasın diye yazdık ve ödemesini yaptık yani modunu kullanmıyacağız fakat arkadaş aradan 2 3 gün geçiyor moduda keklemeye çalışıyor biz modu almadık isim haklarını aldık bunu kendiside biliyor ve aldıktan sonradan kendi tarafımca bu noveltygaming.com alan adınıda aldık istesek bu alan adını önceden alırdık ondan projeyide almazdık niye ayıp olmasın diye aldık.

Son düzenlenme: 28 Aralık 2019, 17:52:35 Rodriquez

Rodriquez

Alıntı yapılan: Goddew - 28 Aralık 2019, 17:53:17
Novelty modunu kullanmadığın sürece neyle açıyorsan aç zaten gelecek kişiler sayılıdır bot atmadığın sürece 10+ üstüne çıkamazsınız bunu sende biliyorsun.

Aynen kardeşim bu bizlik olan birşey, kolay gelsin "novelty" ismi bize aittir bukadar net anlayan anladı, anlamayan neyse.

Rodriquez

Alıntı yapılan: Prank - 28 Aralık 2019, 18:00:11

Yönetim kadrosunda bulunan bir kişinin tartışma çıkaracak tavırından dolayı tanıtımın kilitlenip arşivlenmesini talep ediyorum. @lacosapalm

Tartışmamı, tartışmayı başlatan ilk taraf bitroast kardeşim

WizcârL

Yetkili kadrosuna zaten tartışmayı başlatırken karşı taraf gerekli iletileri attım, fakat bakılmadı. Tartışmayı biz başlatmıyoruz. Karşı taraf iftira atıyor bizde kendimizi savunuyoruz. Olay bundan ibaret...

- Coming Soon
■■■■■■■■■■■■■■■ %54

santiagocss

Alıntı yapılan: Rodriquez - 28 Aralık 2019, 18:01:23
Alıntı yapılan: Prank - 28 Aralık 2019, 18:00:11

Yönetim kadrosunda bulunan bir kişinin tartışma çıkaracak tavırından dolayı tanıtımın kilitlenip arşivlenmesini talep ediyorum. @lacosapalm

Tartışmamı, tartışmayı başlatan ilk taraf bitroast kardeşim

Hakaret eden taraf siz oluyorsunuz, Bitroast sadece bir konu üzerinde konuşmuş. Siz "haysiyetsiz şerefsiz" kelimelerini kullanarak karşı tarafı rencide etmeyi amaçladınız.

Sunucunun üst yönetiminde bulunan bir kişinin bu ciddiyeti kavramış olması gerekiyor. Gerekli işlemin uygulanmasını talep ediyorum. @lacosapalm

santiagocss

Alıntı yapılan: Despierto - 28 Aralık 2019, 18:02:53
Yetkili kadrosuna zaten tartışmayı başlatırken karşı taraf gerekli iletileri attım, fakat bakılmadı. Tartışmayı biz başlatmıyoruz. Karşı taraf iftira atıyor bizde kendimizi savunuyoruz. Olay bundan ibaret...

İftira atıyorsa karşılık olarak "haysiyetsiz şerefsiz" kelimelerini kullanmanız sizi suçlu konumuna düşürüyor.

Rodriquez

Alıntı yapılan: Prank - 28 Aralık 2019, 18:03:31
Alıntı yapılan: Despierto - 28 Aralık 2019, 18:02:53

İftira atıyorsa karşılık olarak "haysiyetsiz şerefsiz" kelimelerini kullanmanız sizi suçlu konumuna düşürüyor.

Peki, güzel kardeşim bizim yerimize geçmeyi denedinmi hiç düşündünmü iyice okurmusun.

WizcârL

"Sunucu ismi çalmalıyım, şöyle yapmalıyım şunu kadrodan atıp makineyi alan adını alim" diye cümleler kuran kişimi bunu söylüyor? Güldürmeyin beni gidin aynanın karşısına kendinize bakın sonra insanları yargılayın.

- Coming Soon
■■■■■■■■■■■■■■■ %54

Rodriquez

Alıntı yapılan: Despierto - 28 Aralık 2019, 18:06:10
"Sunucu ismi çalmalıyım, şöyle yapmalıyım şunu kadrodan atıp makineyi alan adını alim" diye cümleler kuran kişimi bunu söylüyor? Güldürmeyin beni gidin aynanın karşısına kendinize bakın sonra insanları yargılayın.

Katılıyorum.

santiagocss

Alıntı yapılan: Rodriquez - 28 Aralık 2019, 18:06:57
Alıntı yapılan: Despierto - 28 Aralık 2019, 18:06:10

Katılıyorum.

Konuyu çarpıtarak yapmaya çalıştığınız şeyler sizi daha aşağıya düşürüyor. Herkes neyin peşinde olduğunuzu biliyor fakat konumuz şu an o değil. Hayatımda hiç sunucu kurmamış birisi olarak ne zaman sunucu ismi çaldığımı merak ediyorum. Benimle olan tartışmanızı özele taşıyabilirsiniz.

İşlemin uygulanması bekleniyor. @lacosapalm @Vengeance
Son düzenlenme: 28 Aralık 2019, 18:14:20 Prank

Lé Spîke

Sizi şahsen tanımıyorum. Modu çalmışsınız veya çalmamışsınız onunla da ilgilenmiyorum. Eğer eminseniz başarılar dilemekten başka bir şey yapamam. Ancak "olağanüstü rol imkanı sağlayan" ve "roleplay'ı bir üst seviyeye taşıyıp" gibi sözcükler kullandığınız için eleştirmek istiyorum.

Bu ortamda oyun modları hemen hemen birbirine benziyor. Hatta hemen hemen değil benzemeyen çok az mod var. Eğer siz de bu ortamda paylaşılmış bir modu kullanıyorsanız ve kendiniz yazmamışsanız, geliştirecek kapasiteniz, vaktiniz yoksa bu tarz iddialarda bulunmamanızı tavsiye ederim. Ben şahsen birçok moda imza attım. Modları paylaşmadım. Bazıları nasip olmadı bazıları ise tamamen benim isteğimle paylaşılmadı. Ama Ben bile piyasadaki modlardan daha detaylı ve daha gerçekçi modlarım ile "olağanüstü rol ortamı" iddiasında bulunamam, bulunmam. Çünkü bu öznel bir yargıdır. Sizin de bu hususa dikkat etmenizi tavsiye eder, başarılar dilerim.

Ayrıca SA:GO modu ile ilgili gelişmeleri sene sonunda paylaşabilirim. Buradan da oyun modunu bekleyenlere duyuyorum.
Son düzenlenme: 28 Aralık 2019, 18:25:05 Spike

WizcârL

Alıntı yapılan: Spike - 28 Aralık 2019, 18:23:57
Sizi şahsen tanımıyorum. Modu çalmışsınız veya çalmamışsınız onunla da ilgilenmiyorum. Eğer eminseniz başarılar dilemekten başka bir şey yapamam. Ancak "olağanüstü rol imkanı sağlayan" ve "roleplay'ı bir üst seviyeye taşıyıp" gibi sözcükler kullandığınız için eleştirmek istiyorum.

Bu ortamda oyun modları hemen hemen birbirine benziyor. Hatta hemen hemen değil benzemeyen çok az mod var. Eğer siz de bu ortamda paylaşılmış bir modu kullanıyorsanız ve kendiniz yazmamışsanız, geliştirecek kapasiteniz, vaktiniz yoksa bu tarz iddialarda bulunmamanızı tavsiye ederim. Ben şahsen birçok moda imza attım. Modları paylaşmadım. Bazıları nasip olmadı bazıları ise tamamen benim isteğimle paylaşılmadı. Ama Ben bile piyasadaki modlardan daha detaylı ve daha gerçekçi modlarım ile "olağanüstü rol ortamı" iddiasında bulunamam, bulunmam. Çünkü bu öznel bir yargıdır. Sizin de bu hususa dikkat etmenizi tavsiye eder, başarılar dilerim.

Ayrıca SA:GO modu ile ilgili gelişmeleri sene sonunda paylaşabilirim. Buradan da oyun modunu bekleyenlere duyuyorum.
Değerli yorumunuz, eleştiriniz, öneriniz için teşekkürler. Modu geliştirecek bir pawn coderimiz bulunmaktadır. Ayrıca rol ortamlarını arttırmak için harita çalışmalarına ve sistemlerede önem vermekteyiz. Oyun modumuz paylaşılmış bir moddur. Zamanla geliştirip sağlam bir şey yapmak istiyoruz. Tekrardan teşekkürler.

- Coming Soon
■■■■■■■■■■■■■■■ %54

WizcârL

Son yaşanan tatsız olaylar nedeniyle "Haksız" olduğum yerler var ise kusura bakmayın. Projenin isim hakları bize aittir, alan adları vs. alınmıştır. Projemize Novelty adıyla devam edeceğiz. Tekrardan kusura bakmayın, ilgi ve alakası nedeniyle GTAMULTİ ekibine teşekkür ederim.

- Coming Soon
■■■■■■■■■■■■■■■ %54

Rodriquez

Alıntı yapılan: Despierto - 28 Aralık 2019, 18:52:53
Son yaşanan tatsız olaylar nedeniyle "Haksız" olduğum yerler var ise kusura bakmayın. Projenin isim hakları bize aittir, alan adları vs. alınmıştır. Projemize Novelty adıyla devam edeceğiz. Tekrardan kusura bakmayın, ilgi ve alakası nedeniyle GTAMULTİ ekibine teşekkür ederim.

Katılıyorum ve proje isim haklarıyla sadece satın alındı ve sadece bize aittir. Sunucuyu salı günü açmayı planlıyoruz.

Teamspeak : ts3.noveltygaming.com & ts3.noveltyroleplay.com
Son düzenlenme: 28 Aralık 2019, 18:59:09 Rodriquez