GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
16 Kasım 2025, 15:23:18

kilit

Başlatan alberto.exe, 28 Temmuz 2021, 15:07:43

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fuity

Web siteniz çok güzel olmuş. Çok güzel işler başaracağınıza inanıyorum. Discord linkinizi güncellerseniz de sevinirim.

☆☬κɪɴɢ☬☆

pixlr bg result (2)" border="0
SA-MP Başlangiç: 2020 Türk Ibiza

SA-MP daki nicklerim: bet, BeT.BeY, Sirhan,

Samp Hayatim Bitti

Ben onun gülüşüne öldüm o benim ölüşüme güldü...🥀

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir...

feickthelord

Alıntı yapılan: Fuity - 09 Ağustos 2021, 15:35:48
Web siteniz çok güzel olmuş. Çok güzel işler başaracağınıza inanıyorum. Discord linkinizi güncellerseniz de sevinirim.
Magia RP'nin indexi ama sen bilirsin bro.

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

kyegun8774

Bana yalanan adamlar şimdi millete yalanmayın diyor. D-dostum bu tarz insanları seviyorum.
@CanerKILICASLAN Kim olduğunu, ne olduğunu bilmiyorum ama haklılık payın olduğunu biliyorum.

IC yazılı paranın hiç bir şekilde proje bitene kadar çekilemeyeceğine dair ortak senet imzalandı ve finansal işe girildi. Bir süre sonra OOC kavga başlattılar. Parayı vermediğimde DM atmaya başladılar. :( Rol bilmeyen bir insanın ve özellikle Rina oynayan bir insanın sunucu açmasını doğru bulmuyorum.

Birliğimde biliyorum sayısız kere Mixing MG hakkında uyarıda bulundum. Aynı şekilde IC çatışma rolüne gittiğimizde RK olmasın diye /q atan ufak bir topluluk. Helper alımında tüm soruları bana soran kişi son olarak şikayet savunmalarını benden isteyen kişi.

Ekstra olarak size map vermediğim için boş boş triplere girmenize de gerek yok. Bu oyunu 3 yıldır ciddiye almadığımı anlayan anlıyor ve bilen biliyor.

Küçük insanları konuşmayı bırakın.

İyi forumlar dilerim.

-