GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
03 Şubat 2026, 13:01:43

Kapandi

Başlatan Merts, 21 Mart 2020, 11:21:49

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AlpAkabey

Bir anlık hevesle açılan bir sunucu. 1 haftaya almaz hevesinizi alır kapatırsınız genede başarılar

Akabey

Gaviria

Başarılar dilerim Kardeşim tanıtımı biraz daha iyi yaparsan daha güzel olur. Uğrayacağım sunucuya ^o^

Merts

Alıntı yapılan: AlpAkabey - 21 Mart 2020, 13:57:58
Bir anlık hevesle açılan bir sunucu. 1 haftaya almaz hevesinizi alır kapatırsınız genede başarılar
Teşşekürler

Merts

Paket komple değiştirdik hasan bey yardim etti ve şuanda eksik vs bug ları kapadık

Sawyer

Tutacağına inanmıyorum düzgün bir proje yapmalısınz bu şekil değil ha yenisin fazla bilgin var yada yok fakat kendi sistemlerinizi yapmaya çalışın diyeceğim ama bu zamanda pawno öğrenmeye çalışmak *******.
Son düzenlenme: 21 Mart 2020, 23:15:35 Levi Sebep: hakaret içerikli yazı
Artık bu kardeşiniz RageMP de daha mutlu SA:MP ile ilgilenmiyor.

Levi

Konu tasarımı yetersiz olmuş, tasarıma biraz daha önem vermelisiniz. 24 saat içerisinde konuyu düzenleyin lütfen, aksi taktirde konunuz kilitlenecektir.

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

kelly

Tanıtım çoğunluk olarak görsel ve videolardan oluşuyor, birazcık yazılara dökerseniz hoş gözükecek gibi.
Arkaya beyaz divbox ekleyebilirsiniz, güzel gözükür.

I want everything

Merts

Efendim Gunaydın Suan Calısmalara Basladık Gelıstırmeye Konuyu

Merts

Alıntı yapılan: Sawyer - 21 Mart 2020, 22:50:27
Tutacağına inanmıyorum düzgün bir proje yapmalısınz bu şekil değil ha yenisin fazla bilgin var yada yok fakat kendi sistemlerinizi yapmaya çalışın diyeceğim ama bu zamanda pawno öğrenmeye çalışmak *******.
Abi ben zaten pawno bılgısı olan bırı cok degılın yanımda 1 abi var sagolsun o yardım etmekte ilk zaten

Merts

Alıntı yapılan: Levi - 21 Mart 2020, 23:14:48
Konu tasarımı yetersiz olmuş, tasarıma biraz daha önem vermelisiniz. 24 saat içerisinde konuyu düzenleyin lütfen, aksi taktirde konunuz kilitlenecektir.
Yapmaya Başladık Efendim

Merts

Alıntı yapılan: Levi - 21 Mart 2020, 23:14:48
Düzenledik Efendim

Merts

ilteti kasmıyorum sadece yaptıgmı orda bellırtım

Vesa

Alıntı yapılan: abatay1991 - 22 Mart 2020, 12:06:55
@Levi Tek tek cevaplayıp ileti kasıyor
Merts
O'Neil Brothers

GTAMulti.com

????????

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

kumite

Öncelik ile başarılar dilerim arkadaşlar,eğer SA-MP mecrasında yeni iseniz discord atın geleyim bir kaç şey görüşelim,ilk olarak. Kullandığınız ABS modu ve diğer uy****rucu kaçakçılığı mesleğinin alıntı olduğunu belirtseydiniz daha hoş olurdu ki kullandığınız mod zaten South Central RPG alt yapılı olarak geliştirilmiş Nemesis RPG modu.
Alıntı olduğunu belirtseydiniz daha hoş olurdu,bir ortama girip orada iyi bir sistemi alıp direk kendi sisteminiz gibi tanıtmanız hoş değil.

Dur dur server sahibi sonradan gördüm,Ahmet Kurt mu? Kendisine 2m para verip elegy ile gezen Idlewood'da mafya toplantısı yapan çocuk mu? :D Yok abi yok size kolay gelsin.
Daha rcon login yapmayı bilmiyorsunuz,/admins yapıyoruz hepsinde Yok yazıyor. :D

Alıntı yapılan: İPŞİR - 21 Mart 2020, 12:40:33
Alıntı yapılan: Merts - 21 Mart 2020, 11:46:09
Ben Profosyenelım Demedım BUG Ları Kapadık Ben SAMP Ailesine MTA Dan Gelmekteyim MTA Da Gunde 30 Kişi Çeken Sunucum Vardı İlk Deneyimim
30 kişilik ekiple gidip birlik kur, parana yazık etme kardeşim. O sayıyla ancak birlik kurulur.
Hacı daha /rcon login yapmayı bilmeyip,admin isimlerini ayarlamıyorsunuz. Acaba hangi bugu kapattınız? Servera girdim A3 verdiniz,bütün komutları bana soruyorsunuz. O çok bilgili Mert daha ev interioru değiştiremiyor,adama interiorları gösteriyorum beni banlıyor garipsiniz :D
Serverin ilk gününden altınıza Elegy,Infernus,Gateli evler 2m paralar çekiyordunuz,LSPD'ye aldığınız adam PD rolünü bilmiyor LSPD aracın almış daha callsign yazmadan dışarı çıkıyor uyarınca da DC'de ağlıyordu,en son Ahmet gidip çocuğu teselli ediyordu. Tutacağını sanmıyorum.
Son düzenlenme: 24 Mart 2020, 13:43:56 lacosapalm

lacosapalm

Konuya atılan ard arda(SPAM) iletiler silinmiş tek bir ileti altında toplanmıştır. Lütfen forum ve bölüm kurallarımıza uygun iletiler yollayım,aksi takdirde yaptırımlar uygulanabilir. Anlayışınız için teşekkürler. İyi forumlar dilerim. :polis:

- S O N