GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
23 Nisan 2026, 14:03:39

Silindi

Başlatan Xray, 08 Temmuz 2018, 22:05:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Xray

Jizzy

Alıntı yapılan: theNMVAU - 08 Temmuz 2018, 22:15:53

Tutmaz, resmen her şey çalıntı. Logo ve mod. Anladığım kadarıyla teamspeak 3'de free.

Emre boş yapma kardeşim bir hafta önce sende bunların ekibindeydin ve free tsdı ozmn laf etmedin şimdi laf ediyorsun fakat şuanki ekibindeki ts de free napicaz ? Dur daha bitmedi silver roleplaya editleyip pawnocuyum diye gezinirsin sıkıntı yokta alıntı mod diyorsun sende alıntı mod kullanıyorsun kardeşim biraz biseyler yazarken düşün. :@ :hayir: :kahkaha: :kahkaha: :kahkaha:
Son düzenlenme: 09 Temmuz 2018, 00:40:25 OmerReis

hinbo24

TS Free olabilir Fakat sizinki gibi bedavats3.com'dan açılmış bir ts Değildir. Sizin yapamadıklarınız bizim onurumuzdur TeamSpeak3 adresimiz free olduğu halde sizinkinden daha güzel diğer konu emreye pawnerim diye geçiniyorsun diyorsun niye ozaman pawner olarak aldın sunucuna yüzsüzlükte bu kadar yani
Yaşınız 14 15 Güldürmeyin bizi sizin yaşınızdayken biz mahallede top koşturuyorduk, Abinizin babanızın parasına yazık Serverı tutmayınca 4 tane konsept değiştiren insanların yorumları....  İyi günler
Son düzenlenme: 09 Temmuz 2018, 00:54:44 hinbo24

Jizzy

Alıntı yapılan: hinbo24 - 09 Temmuz 2018, 00:52:19

TS Free olabilir Fakat sizinki gibi bedavats3.com'dan açılmış bir ts Değildir. Sizin yapamadıklarınız bizim onurumuzdur TeamSpeak3 adresimiz free olduğu halde sizinkinden daha güzel diğer konu emreye pawnerim diye geçiniyorsun diyorsun niye ozaman pawner olarak aldın sunucuna yüzsüzlükte bu kadar yani
Yaşınız 14 15 Güldürmeyin bizi sizin yaşınızdayken biz mahallede top koşturuyorduk, Abinizin babanızın parasına yazık Serverı tutmayın 4 tane konsept değiştiren insanların yorumları....  İyi günler

Kardeşim eğer bana 14 15 diyorsan yarın sana teamspeak 3 adresi aticam oraya gelmeni tavsiye ediyorum. :kahkaha: :kahkaha:

hinbo24

Ömerreis denen arkadaş neye güveniyor bilmiyorum, sunucumuza gelip yetki istediğinde Başbuğ arkadaşımız tarafından reddedildi, onun kuyruk acısı olabilir XDDDD
Son düzenlenme: 09 Temmuz 2018, 01:02:35 hinbo24

Jizzy

Alıntı yapılan: hinbo24 - 09 Temmuz 2018, 00:58:15

Ömerreis denen arkadaş neye güveniyor bilmiyorum, sunucumuza gelip yetki istediğinde Başbuğ arkadaşımız tarafından reddedildi, onun kuyruk acısı olabilir XDDDD

Kesin öyledir canım benim yarın görüşürüz.

RaideNN

Turk Serverlerinde 0.3.7 surumu kullanılmıor 0.3dl cıkmanızı öneririm.
başarılar. #ar-rp

hinbo24

Alıntı yapılan: OmerReis - 09 Temmuz 2018, 01:16:21

Dostum bize kötülediğin adamı önceden kendin aldın
Sunucuna işine gelince Abi şunu yap abi bunu yap verirsiniz a6 a7 göz boyamalık işiniz bitince yalla kı.ına tekme indirirsin a1 e  işiniz görülsün diye. Adam almayın bence biz size güvendik emeklerim sizin sadakanız olsun emek hırsızlığı sizin en iyi yaptınız şey böyle arkadan konuşursun yok öyle yok böyle. Siz 4 ünüz dersinize iyi çalışmışsınız ama birşeyide unutmuşsunuz benim etkimde kalmışsınız yetki için havlayanlara kemiğini biz veririz

(Abi rol back Abi )   
Son düzenlenme: 09 Temmuz 2018, 02:42:36 hinbo24

Jizzy

Alıntı yapılan: hinbo24 - 09 Temmuz 2018, 02:17:51

Sunucuna işine gelince Abi şunu yap abi bunu yap verirsiniz a6 a7 göz boyamalık işiniz bitince yalla kı.ına tekme indirirsin a1 e  işiniz görülsün diye. Adam almayın bence biz size güvendik emeklerim sizin sadakanız olsun emek hırsızlığı sizin en iyi yaptınız şey böyle arkadan konuşursun yok öyle yok böyle. Siz 4 ünüz dersinize iyi çalışmışsınız ama birşeyide unutmuşsunuz benim etkimde kalmışsınız yetki için havlayanlara kemiğini biz veririz

(Abi rol back Abi )

:kahkaha: :kahkaha: Kardeşim herhalde anlamıyorsun ben senle hiçbir zaman konuşmadım yalan söylemeye gerek yok Ö.M Den bana ts3 ip at gelicem
Son düzenlenme: 09 Temmuz 2018, 08:18:27 OmerReis

hinbo24

Alıntı yapılan: OmerReis - 09 Temmuz 2018, 08:03:30

(Abi rol back Abi )

:kahkaha: :kahkaha: Kardeşim herhalde anlamıyorsun ben senle hiçbir zaman konuşmadım yalan söylemeye gerek yok Ö.M Den bana ts3 ip at gelicem

Atıcam zaten

Jizzy

Alıntı yapılan: hinbo24 - 09 Temmuz 2018, 10:16:10

Alıntı yapılan: OmerReis - 09 Temmuz 2018, 08:03:30

(Abi rol back Abi )

Atıcam zaten

Teamspeak 3 Adresinde bekliyorum yoksun be kardeşim heralde yanında annen var müsait değilsin ?  :kahkaha: :kahkaha: :kahkaha:

Jizzy

Keşke gerçek isminle pawnoturk'e kayıt olsaydın hinbo24 pardon Doruk :D

Xray

Alıntı yapılan: RaideNN - 09 Temmuz 2018, 02:16:04

Turk Serverlerinde 0.3.7 surumu kullanılmıor 0.3dl cıkmanızı öneririm.
başarılar. #ar-rp

Sürüm yakında değiştirilecektir yorumunuz için teşekkür ederiz  :helal:

hinbo24

Bizde Öyle Şey olmaz Ömer reis hangi ismi yapıp yapmayacağım seni lgilendirmez. Bizim TeamSpeak3'e Ahmet İsmiyle Gelen ben değildim zaten... Mapper olursam a kaç verirsiniz Diyen Ömerdin demi Doğru ??

Xray

Kavgaya gerek yok olan olmuş Ömer sizden yetki istemiş vermemişsiniz başka bir sorun yoksa kapatalım konuyu?