GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
23 Nisan 2026, 14:33:03

Silindi

Başlatan Xray, 08 Temmuz 2018, 22:05:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Xray

Konsept Hapishane'ye dönmüştür, Şuanlık alıntı mod kullanıyoruz, İngilizce bir modu Türkçeye çeviriyoruz İyi Roller dilerim(z)

Zeta

Dostum bu iş alıntı modu çevirip şöyle böyle yaparım demekle olmuyor.Ortada bir emek olduğunu düşünmüyorum açıkçası.Bunca insan aptal mı sıfırdan kodlayarak veya farklı şeyler kodlayarak sunucu açıyor.Sunucunun boşa vakit kaybı olduğunu düşünüyorum ve size göre olan emeklerinizin boşa gideceğini düşünüyorum.Yine de başarılar dilerim.

Dystopian

Roleplay / Askeri / Hapishane , yakında island ve kasaba'da der bunlar. Kafalarına göre konsept değiştiriyorlar. Kesinlikle tutmayacak bir sunucu olacağını şimdi'den belirtiyim böyle giderse.

Xray

Alıntı yapılan: Zeta - 09 Temmuz 2018, 19:31:44

Dostum bu iş alıntı modu çevirip şöyle böyle yaparım demekle olmuyor.Ortada bir emek olduğunu düşünmüyorum açıkçası.Bunca insan aptal mı sıfırdan kodlayarak veya farklı şeyler kodlayarak sunucu açıyor.Sunucunun boşa vakit kaybı olduğunu düşünüyorum ve size göre olan emeklerinizin boşa gideceğini düşünüyorum.Yine de başarılar dilerim.

Yabancı modu türkçeye çeviriyorum bro yeni modda görüşeceğiz  :helal:

Jarveus

Alıntı yapılan: kelly - 09 Temmuz 2018, 18:52:02

Alıntı yapılan: Jarveus - 09 Temmuz 2018, 17:31:13

Şu web siteleri hep yapım aşamasında kalıyor ya çok gülüyorum artık :))

sizin sunucuda bakım aşamasında kaldı.

Keşke yakından takip etseydin. Bu kadar saldırı alıp hala o mod ile uğraşmak bile bizim insanlara verdiğimiz değerin göstergesidir. Saldırı aldığımız gün saldırıların scriptlerine ve güçlerine karşılık önlemler alıyoruz. Yine de buna dikkat çekip bana açıklama şansı verdiğin için teşekkürler. Her saldırı mod içinde buglara sebep oldu harita,obje,interior olmak üzere. Farklı sistemler ile bizi bakımdan sonra tekrar eleştirirseniz mutlu olurum :)) -SA/T RP yönetim.

Begetloo

Xray

Arkadaşlar 1 veya 2 haftaya yeni modumuz hazır olacaktır,allahın izniyle artık sorunsuz oynayabileceğiz.

hinbo24

Alıntı yapılan: Jarveus - 09 Temmuz 2018, 21:02:04

Alıntı yapılan: kelly - 09 Temmuz 2018, 18:52:02

Alıntı yapılan: Jarveus - 09 Temmuz 2018, 17:31:13

Şu web siteleri hep yapım aşamasında kalıyor ya çok gülüyorum artık :))

sizin sunucuda bakım aşamasında kaldı.

Keşke yakından takip etseydin. Bu kadar saldırı alıp hala o mod ile uğraşmak bile bizim insanlara verdiğimiz değerin göstergesidir. Saldırı aldığımız gün saldırıların scriptlerine ve güçlerine karşılık önlemler alıyoruz. Yine de buna dikkat çekip bana açıklama şansı verdiğin için teşekkürler. Her saldırı mod içinde buglara sebep oldu harita,obje,interior olmak üzere. Farklı sistemler ile bizi bakımdan sonra tekrar eleştirirseniz mutlu olurum :)) -SA/T RP yönetim.

Başarılar..

nikobernoo

Sunucu VDS değil port sanırım, ve ikidebir saldırı yiyip sunucu çöküyor bu kadar kötü bir sunucu olamaz.

Xray

Alıntı yapılan: Panars - 10 Temmuz 2018, 10:17:34

Sunucu VDS değil port sanırım, ve ikidebir saldırı yiyip sunucu çöküyor bu kadar kötü bir sunucu olamaz.

Bizi çekemeyenler saldırı yapıyor.
Sunucu port değil VDS

darkshadow

Alıntı yapılan: Panars - 10 Temmuz 2018, 10:17:34

Aslında, şöyle belirtebilirim, bazı kişiler yüzünden saldırı yiyoruz., Pawn'da bir kaç hata var, bunları düzeltmekteyiz, 1-2 hafta sonra çok güzel bir mod'a geçiyoruz.

onuv

Sunucunuzda çok eskiden 3-4 saatte olsa oynadım. Şimdi ilk olarak Leopar adlı arkadaşımız bana aynen böyle yaptı, yetkisi ile 1m attı ve bak bu benim param dedi. Arthur Regs adlı bir arkadaşa karşı, çatışma çıkmıştı spec atarak anca öldürebilmişti. Paranıza yazık, tutmayacağını bildiğiniz halde açıyorsunuz. AP kısmına bir kahkaha attım zaten. Görkem, başka sunucularda oyun için "HAYATIMDAN SİLDİM SİZİ" diye ağlamamalısın.

Xray

Arkadaşlar sunucu IP adresi değişti ve sunucu 1-2 gün kapalı duracak yani makine değiştireceğiz herşey geri verilecektir.

Xray

darkshadow

Yeni VDS satın aldık İP'miz değişti İyi Roller. 185.207.37.30:7777