GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
23 Nisan 2026, 08:31:31

Silindi

Başlatan darkshadow, 01 Temmuz 2018, 17:22:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

wonderx

Keşke olduğu gibi Silver Roleplay'dan alıp koymasaydınız.

Jarveus

AlpAkabey

Sunucu sahibinin yaşı 15 , eminim ki sağlam VDS niz yoktur ve sunucu açıldığında en ufak saldırı sonrası cokecektir. Henüz forum açmamışsiniz , belirttiğiniz sistemler bütün sunucularda bulunuyor , kadroyu hiç görmedim duymadım ve güzel şeyler basaracağinizi düşünmüyorum , bunun maddi sıkıntilari var en iyi VDS ovh 400 TL , madem en iyi ve. Başarılı bir sunucu olcaz diyorsunuz önce bunları duzeltmeniz gerek , malesef herşey sistem değil. Kadronun yaşı çok küçük dediğim gibi guzel. Bir sunucu yapmak istiyorsanız aklınızda. 350 400 TL yı çıkarmanız gerek , ve bu sadece aylık :)
Konu düzensiz , ekibe güvenmiyorum , pek birşey olcaginida sanmıyorum büyük ihtimalle 3 4 hafta içinde kapanir

Akabey

darkshadow

darkshadow

Alıntı yapılan: wonderx - 02 Temmuz 2018, 00:41:05

Keşke olduğu gibi Silver Roleplay'dan alıp koymasaydınız.

PawnCoder'imiz bunları editledi yeni sistemlerle uğraşmakta. :)

darkshadow

darkshadow

darkshadow

kelly

I want everything

Jizzy

Jarveus

Alıntı yapılan: AlpAkabey - 02 Temmuz 2018, 03:08:15

Sunucu sahibinin yaşı 15 , eminim ki sağlam VDS niz yoktur ve sunucu açıldığında en ufak saldırı sonrası cokecektir. Henüz forum açmamışsiniz , belirttiğiniz sistemler bütün sunucularda bulunuyor , kadroyu hiç görmedim duymadım ve güzel şeyler basaracağinizi düşünmüyorum , bunun maddi sıkıntilari var en iyi VDS ovh 400 TL , madem en iyi ve. Başarılı bir sunucu olcaz diyorsunuz önce bunları duzeltmeniz gerek , malesef herşey sistem değil. Kadronun yaşı çok küçük dediğim gibi guzel. Bir sunucu yapmak istiyorsanız aklınızda. 350 400 TL yı çıkarmanız gerek , ve bu sadece aylık :)
Konu düzensiz , ekibe güvenmiyorum , pek birşey olcaginida sanmıyorum büyük ihtimalle 3 4 hafta içinde kapanir

Acı gerçekler.

Düzenleme ; ovh , 59€ ben çarpmaya üşendim sizde beyler. :/

DarkRoll

Yazlık sunucu olduğunu düşünüyorum eğer gerçekten bu işi ciddiye alıp profosyonel olarak devam etmek istiyorsanız ilk önce kendinize bir forum açmanız gerekiyor daha sonra modu indirip sunucunun ismini değiştirip açmamanız gerekiyor mod üzerinde sistemleri geliştirmeniz, yeni sistemler yapmanız gerekiyor.

Başarılar.

Buğra

Lork

Lork

Benimle dalga geçen codderiniz bakıyorum direk silver roleplay diye açmış neowhemwımebw

Erkan1702

Oradaki A8 Admin Erkan olarak konuşuyorum kadrodan kendi isteğim ile ayrıldım.
TS'ye giren oyuncuların hepsine admin,helper,oluşum verdiği doğrudur admin sorumlusu SO'ya kafa tutuyor Silver Roleplay'ın modu alınmış sadece silver yazan yerler Python olarak değiştirilmiş ve 0 mod diye gelip milleti kandırıyorlar VDS leri maksimum 40-20 tl arası birşey,forum ile ilgili konuşulduğunda SO çok pahalı ben forum açmayacağım herşey TS üzerinden olacak gibi şeyler söylüyor yani sunucu yazlık bile değil maksimum 2 bilemedum 3 haftalık sonra ise açıklamaları şu olur kadroda çıkan sorunlar yüzünden sunucyu kapatmış buluyoruz