GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Python Roleplay Comming Soon | Yeniden Aktif! |İP Paylaşıldı

Başlatan darkshadow, 01 Ekim 2018, 18:49:40

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

darkshadow

Selamlar PawnoTürk Ailesi, Yaklaşık 4 Ay Önceki Sunucumuzu Tekrar Aktif hale getiriyorum. Önceki Sistemlerimizle aynı olucak, yalnız Sistemleri geliştiremiceğimiz anlamına gelmiyor! sistemlerimizi geliştirmeye devam ediyoruz!

Gelelim Admin Power, biz AdminPower Yapıcak kadar düşmeyecek bir yönetim kadrosu değiliz ve olmayacağızda! Eğer AdminPower Yapan adminimiz olursa kendisine direk olarak sınırsız yasaklandırma atarak, ve direk yönetim kadrosundan çıkartılıcaktır,

Biz Neden Varız? Biz oyuncularımız için varız, sunucu açma fikrimiz hem Eğlence Hemde, Hayallerimize Ulaşma Bizlerden En ufak bir şikayet etmiyeceksiniz :) Sizler için varız.

Sistemlerimiz
Meslek Sistemi
Bagaj Sistemi
Kelepçe Sistemi
Pet Sistemi (Pasif)
Siren Sistemi

Sunucu Adresi: 176.98.42.72:7777

Yönetim Kadrosu

Server Owner :Leopar

Managament :Buse
,
Head Admin :Yağız

Senior Admin :Batuhan

Sunucu tanıtım konusunda "Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."

Son düzenlenme: 02 Ekim 2018, 16:20:08 Leopar.

darkshadow

Alıntı yapılan: Neody - 01 Ekim 2018, 18:52:06

Aynı konudan birden fazla açamazsınız.

yanlışlıkla açıldı konu kilit yazdım zaten.

Sweet_Morrison

yali

!Adrogos

Bence artık bu işi bırak , bir modu alıp sadece editliyorsunuz ve fs ler ile modu geliştirdik diyorsunuz , şuan ne yapacağınızı tam bilmiyorum ama büyük ihtimalle değişen bir şey olmayacak.

Son düzenlenme: 01 Ekim 2018, 21:13:08 !Adrogos

erdem77

YETERRRRRRRRR AÇMA ARTIK BENCE TUTMUYO İŞTE ANLAMIYONMU KARDEŞİM

No-Name

5 bin defa açılıp-kapandı ve yine açılıyor. Neden açıyorsunuz anlamış değilim, hadi o "yaz ayının hevesi" ama, şimdi neden açıyorsunuz? Ayrıca, konu bir şey vaat etmiyor. Oyuncuları sunucunuza çekmek için çok çaba sarf etmeli, işinizi profesyonellik ile yapmalısınız, fakat ben bu saydığım iki özelliklerden hiçbirini tanıtımınızda görmedim. "Hazır bir modu alıp editleyerek, sürekli kapatıp açarak nereye varacaksınız?" diye size soruyorum.

Ayrıca, Discord davet linki geçersiz.
Son düzenlenme: 02 Ekim 2018, 11:50:09 No-Name

darkshadow

[T.R]BuRaK

Serverde başarılar dilerim alper abi <3 umarım gelişir sizle birlikteyim herzaman <<<<

Allah İzin Verirse Bu Server Tutacak!

Dc ye davet et abi özelden geçersiz davet diyor :)
Son düzenlenme: 02 Ekim 2018, 16:34:36 [T.R]BuRaK
Hayat Buysa...

[T.R]BuRaK

Alıntı yapılan: !Adrogos - 01 Ekim 2018, 20:49:47

Bence artık bu işi bırak , bir modu alıp sadece editliyorsunuz ve fs ler ile modu geliştirdik diyorsunuz , şuan ne yapacağınızı tam bilmiyorum ama büyük ihtimalle değişen bir şey olmayacak.

Birincisi arkadaşlar eğer server tutmuyorsa bu tanıtımına yorum atmayın tamamı eğer tutmuyorsa gidin kardeşim Allah izin verirse herşey olur siz görüyormusunuz kardeşim geleceği?

Hayat Buysa...

[T.R]BuRaK

Alıntı yapılan: No-Name - 01 Ekim 2018, 21:37:05

5 bin defa açılıp-kapandı ve yine açılıyor. Neden açıyorsunuz anlamış değilim, hadi o "yaz ayının hevesi" ama, şimdi neden açıyorsunuz? Ayrıca, konu bir şey vaat etmiyor. Oyuncuları sunucunuza çekmek için çok çaba sarf etmeli, işinizi profesyonellik ile yapmalısınız, fakat ben bu saydığım iki özelliklerden hiçbirini tanıtımınızda görmedim. "Hazır bir modu alıp editleyerek, sürekli kapatıp açarak nereye varacaksınız?" diye size soruyorum.

Ayrıca, Discord davet linki geçersiz.

Demekki discord geçersiz davet demişki gelecekmişsin servere eğer tutmuyorsa uza git kardeşim seni burda zorla tutan yok tamamı eğer burda yazlık server diyorsan uğraşma yorumunuda atma buraya.

Hayat Buysa...

[T.R]BuRaK

Alıntı yapılan: erdem77 - 01 Ekim 2018, 21:29:56

YETERRRRRRRRR AÇMA ARTIK BENCE TUTMUYO İŞTE ANLAMIYONMU KARDEŞİM

Kısacası konuşmak gerekirse tutmuyorsa yorumunuzu atmayınız tamamı?

Hayat Buysa...

!Adrogos

Alıntı yapılan: [T.R]BuRaK - 02 Ekim 2018, 16:36:01

Alıntı yapılan: !Adrogos - 01 Ekim 2018, 20:49:47

Birincisi arkadaşlar eğer server tutmuyorsa bu tanıtımına yorum atmayın tamamı eğer tutmuyorsa gidin kardeşim Allah izin verirse herşey olur siz görüyormusunuz kardeşim geleceği?

Ben sadece kendisine bu işleri bırakıp hayalindeki mesleğin peşinde koşturmasını belirtmek istedim

Herkes kuralları aşmadığı sürece istediği gibi yorum yazabilir buna karışamazsın!
Son düzenlenme: 02 Ekim 2018, 17:12:45 !Adrogos

darkshadow

darkshadow