GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

RCRP.tr — town life is here

Başlatan nydia back in business, 15 Aralık 2021, 14:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Feick

Alıntı yapılan: geowicgang - 16 Aralık 2021, 04:38:58
Uzun süredir hiçbir sunucunun discorduna girmemiştim. Gerekl uslübünüz gerek yapılanmanız nedeni ile Discord sunucunuza girdim. Büyük bir heyecanım vardı denebilir...
Gel gör ki TR sunucuları şaşırtmıyor. Uzun sürmez.

Öncelikle hayırlı sabahlar Geowic, kötü anlaşılma için özür dileriz, böyle olmasını bizde istemedik. O anlık sinir ile " Zihinsel Engel " gibi bir tavır aldık. Bu yanlış anlaşılma için sizden ve oyuncularımızdan özür dileriz.

Talhq1.

Başarılar, güzel gözüküyor. Feick varsa bu iş tamamdır.
Son düzenlenme: 16 Aralık 2021, 09:13:28 Talhq1.

nydia back in business

Alıntı yapılan: geowicgang - 16 Aralık 2021, 04:38:58
Uzun süredir hiçbir sunucunun discorduna girmemiştim. Gerekl uslübünüz gerek yapılanmanız nedeni ile Discord sunucunuza girdim. Büyük bir heyecanım vardı denebilir...
Gel gör ki TR sunucuları şaşırtmıyor. Uzun sürmez.

Sana hak veriyorum, fakat ki hayatın üç temel maddesi vardır. "Doğ, yaşa, öl" bu maddeler içerisinde insanların ailesine, annesine, babasına küfür edilmesi ve Troll şeklinde davranılması, bildiğin gibi kötü bir davranış. Kişi hakkında ben "ccq" proje sahibi olarak bizzat kendim ilgilendim. Fakat, böyle bir davranış olması fazlası ile kötü, davranış göstermeni beklerim.  :uzgun:

Discord: ccq#2298
Youtube: ccq
I love you baaby

Rodri

Discord: rodriqu3z
Full Stack Developer. - Network Manager.

nydia back in business

I love you baaby

nydia back in business

İlegal FM ait, illegal oluşum üyelerinin ve illegal olan oyuncuların bilgilendirmeleri alacağı medya sunucusu;

-- İlgili Link

--
İllegal FM Komuta Sahip(ler)i: feick, squirextacy

I love you baaby

nydia back in business

I love you baaby

haroldjackson

forumunuz yok, tasarımlarınız çok kötü ve eski sahiplerinden izin alınmamış. fiyaskodan farksız :kahkaha:

imza kalemle atılır

nydia back in business

Alıntı yapılan: haroldjackson - 17 Aralık 2021, 20:03:17
forumunuz yok, tasarımlarınız çok kötü ve eski sahiplerinden izin alınmamış. fiyaskodan farksız :kahkaha:
Hey, selam. Demek isterdim, demeyeceğim, daha bizleri tanımadan böyle bir yorum yapman fazlası ile saçma. Forum sunucu açılışına yakın bir süre içerisinden açılacak, ismini dahi görmediğin dünyaca ünlü bir VDS şirketinden alındı. İzin alma konusu, kendim Üniversite okuyorum ve senin dahi bilmediğin İngilizce ile *Red County* sunucusunda 1 yıllık tecrübe ile bulundum. Proje sahipleri tarafından bizzat izin aldım, has RCRP tadını yapmaktan kaçınmayacağız. Bu şekilde bir daha başka bir konuya yorum yapmaman dileği ile, görüşmemek üzere.

I love you baaby

nydia back in business

I love you baaby

nydia back in business

I love you baaby

hennesy

Trigger

Alıntı
ismini dahi görmediğin dünyaca ünlü bir VDS şirketinden alındı.
Alıntı
senin dahi bilmediğin İngilizce ile *Red County* sunucusunda 1 yıllık tecrübe ile bulundum.

ne kadar egoist bir herifsin.

nydia back in business

Alıntı yapılan: Trigger - 18 Aralık 2021, 15:41:34
Alıntı
ismini dahi görmediğin dünyaca ünlü bir VDS şirketinden alındı.
Alıntı
senin dahi bilmediğin İngilizce ile *Red County* sunucusunda 1 yıllık tecrübe ile bulundum.

ne kadar egoist bir herifsin.
hak edene öyle davranıyoruz.

I love you baaby

jawzthelord