GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Red County Roleplay Turkiye

Başlatan Red County Türkiye, 25 Ağustos 2020, 21:44:56

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Red County Türkiye

2010 yılında SA:MP platformuna giriş sağlayan Red County Roleplay, global konsept ile günümüze kadar çeşitli geliştirmeler, modifikasyonlar ve eklentiler ile gelmeyi başarmış nadir sunuculardan birisi olarak ismini duyurmuştur. Yıllarca TR platformu oyuncularının oraya bakıp, bir şekilde oynamak istediğini biliyoruz. Bu yüzden, çoğu denenmiş kasaba konseptli sunucular yanında daha garantili ve geçmiş temeller ile ileriye gelmiş Red County Turkiye platformunu sizlere sunuyoruz.

Çeşitli yenilikler, bizim kendi kattıklarımız ve oluşturduğumuz bu platformun genel amacı, gerçekten o özlenilen samimi ve gerçekçi kasaba atmosferini daha çok sizlere hissettirmekten geçiyor. Bunun için izlediğimiz ve baz aldığımız politikalar, tamamen Red County haznesinde çeşitli oyuncu grup ve toplulukları arasından geçerek onaylanmış stildedir ve en ideal haldedir.2020 yılında, alınan izinler doğrultusunda TR platformuna tanıtılan bu sunucu, tamamen Türkçe dil destekli bir şekilde sizlere sunulacaktır.

Red County modülleri, bunun üzerine Developer ekibi tarafından eklentiler ile daha ileriye dönük sistem ve işleyişin temelleri atılmıştır ve işleyişe sunulmuştur. Red County çizgisi bozulmadan, oyuncu yandaşı bir topluluk olarak kendimizi değerlendiriyoruz.

[/color]

**EKLENECEK**
Tanıtım kurallarını okudum, kabul ediyorum.
sponsored by oyunbilisim.net
Son düzenlenme: 02 Eylül 2020, 21:27:18 Red County Türkiye

Red County Türkiye

Tanıtım içeriği açılışa kadar ve açılıştan sonra doldurulmaya devam edilecek.

https://discord.gg/mXTrXVW üzerinden platform ek bilgilerine erişebilir, yöneticiler ile irtibat oluşturabilirsiniz.

S W E S T

southhcoa

Stech

Tao

Bir yenilik yapacaksanız, daima yanlış anlaşılmaya hazır olmalısınız.

Ralduber-Halil

Snake

Tanıtım çok karışık ve gözü rahatsız ediyor, başarılar.

BerkeYvS!

With great power comes great responsibility.

wolfusta

Alpmg

Red County Roleplay Turkey I Management I

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Trigger

Şuana kadar kasaba rolünde tutunabilen bir sunucu göremedim, tutunacağız diyip kapattılar sizde böyle olmazsınız umarım başarılar.

Falcon

Siz sadece bir sunucu açmıyorsunuz. Türkiye'yi kasaba rolleri konseptli bir Roleplay sunucusu olarak temsil ediyorsunuz. Umarım sunucuyu low-rp yığmadan, korkusuz illegaller olmadan, adaletsiz admin kadrosu olmadan ve 7/24 pc afk bırakıp para kasıp silah alıp herkese DM atanlar olmadan yönetebilirsiniz ne diyeyim. Sonuna kadar başarılar, özgün tanıtım ve Türkiye'ye özel özgün konsept için teşekkürler. Bazı sunucu sahipleri bu şartların içinden geçiyor da :D

Maestro

Başarılar umarım istediğiniz kitleyi elde edersiniz kasaba rolleri güzeldir.