GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Retro Roleplay | www.retro-rp.com (Karakter Başvuruları Aktif)

Başlatan Trisha, 18 Mayıs 2018, 20:09:06

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pawnwhite

Eğer bu Trisha eski Trisha ise tutar, başarılar.

Umut Furkan Sancaktar
attcaksaw
PawnWhite
Agent 47

blaze

önyargı olarak algılıyorsanız önyargı olsun, luna dediğiniz adam jiaxe ve şu samp denen illeti bırakamayan, sunucu açma sevdasından vazgeçmeyen sevdiğimiz bir arkadaşımız. sunucunun gerek yönetimi olsun, gerek platformun durumu olsun direk kendini olumsuz yönüyle ortaya çıkarıyor. bol şans hepinize.

designed by blaze

Trisha

Burayı fazla takip edemiyorum, forum açılışı bu akşam 19:00'da. İlgili duyuru metnine forumdan ulaşabilirsiniz.

credits: Gundalf
15-20 saniyelik bir kesit ekipteki bir arkadaşımızın eski sunucusunun tanıtımından alıntı, devamı Gundalf'ın çekimi. Zamanımız olmadığı için elimizden bu kadarı geldi, ileride sunucu senaryosuyla alakalı bir tanıtım videomuz daha olacak ve daha kaliteli olacak. Bu sadece bu yazın küçük bir fragmanı. :helal:

Alıntı yapılan: Lndycn - 29 Mayıs 2018, 16:20:08

Uzun zaman sonra SAMP oynama sebebim olacak.

Alıntı yapılan: pawnwhite - 29 Mayıs 2018, 17:07:07

Eğer bu Trisha eski Trisha ise tutar, başarılar.

Teşekkürler.

Alıntı yapılan: blaze - 30 Mayıs 2018, 22:59:30

önyargı olarak algılıyorsanız önyargı olsun, luna dediğiniz adam jiaxe ve şu samp denen illeti bırakamayan, sunucu açma sevdasından vazgeçmeyen sevdiğimiz bir arkadaşımız. sunucunun gerek yönetimi olsun, gerek platformun durumu olsun direk kendini olumsuz yönüyle ortaya çıkarıyor. bol şans hepinize.

Öncelikle şans dileklerin için teşekkürler.
Mustafa zaten aylardır bu kullanıcı adını kullanıyor, hatırladığım kadarıyla seninle olan projelerinde de bu kullanıcı adını kullandı ve benim ricam üzerine aylardır oynamadığı SA-MP'a tekrar başladı. Sunucuyu geliştirmemde katkıda bulunuyor, sunucuda ek bir yetkisi yok. Tecrübeli olduğu için bizim yanımızda bize destek olması ve fikir belirtmesi gayet hoş ve sistemi başka oyun kaldırmıyor. :yaramaz2:

Alıntı yapılan: Eren S. - 30 Mayıs 2018, 23:01:04

Alıntı yapılan: blaze - 30 Mayıs 2018, 22:59:30

Size diyecek bir şey bulamıyorum, bu yorumunuzu sadece spam ve baltalama amaçlı bir ileti olarak değerlendiriyorum. Başkalarını tanımadan sırf baltalama amaçlı yorum atmayın, zaten yorumunuzun içeriği bile alıntı, kendi görüşünüz yok. Kişisel yorumum kendi sunucunuzla ilgilenin, başkalarına köstek olmayın biraz. Bu size düşman kazandırmaktan başka bir işe yaramaz.

Herkese iyi forumlar.

Trisha

Forum kurallarına uygun tüm üyelikler 19:00'da onaylandı ve forum aktif edildi.
Üyelik sistemi yönetici onayı yerine artık e-posta onaylı.

Flavor

Marvellous

evol

Mod genel olarak Vendetta'nın çakması denebilir, textlerin ve renk kodların hepsi Vendettaya ait. Her yaz gelip hüsran ile dönen ekiplerden bir tanesi. Başarılar.
Son düzenlenme: 01 Haziran 2018, 06:13:21 matchless

Trisha

Alıntı yapılan: Flavor - 01 Haziran 2018, 00:50:06

Ekip hoş, başarılar.

Alıntı yapılan: Pei - 01 Haziran 2018, 03:36:17

Alıntı yapılan: Flavor - 01 Haziran 2018, 00:50:06

Ekip hoş, başarılar.

Yorumlar için teşekkürler.

Alıntı yapılan: matchless - 01 Haziran 2018, 06:12:07

Mod genel olarak Vendetta'nın çakması denebilir, textlerin ve renk kodların hepsi Vendettaya ait. Her yaz gelip hüsran ile dönen ekiplerden bir tanesi. Başarılar.

Öncelikle başarı dileklerin için teşekkürler. Yazdığın yorum benim elimdeki bilgilere göre ön yargı içeriyor, ekipte Luna hariç kimse 2017'den bu yana sunucu açma ya da bir sunucunun yönetiminde bulunma girişiminde bulunmadı buna bende dahilim. bhdryldz, What A Lovely Day ile birlikte 8 aydır Vendetta ekibinde Helper statüsünde bulunuyorduk. Bu süreçte nasıl sunucu açmayı denemişiz anlamış değilim. Moda olması gereken sistemleri ekledik. Yangın sistemi, Hasar Sistemi, Eşya/Dekor sistemi gibi bir çok sistemde buna dahil, bahsettiğin yer bu sistemleri henüz tamamlamamıştı sanırım? Renk kodlarına gelirsek çoğu renk kodu benziyor evet göz aşinalığı olduğu için bizzat ben ayarladım bunları, tescilli değiller sonuçta.

2017 öncesine dönersek 2 sunucunun yönetiminde bulundum ve bundan farklı 2 sunucunun açılması için destek oldum fakat hepsi hüsranla bitti. Bu doğru fakat yönetiminde bulunduğum sunucularda sırf adım geçsin diye arkadaşlarımı kırmamak için ekibe alındım ve uzaktan gözlemlemek haricinde hiçbir şey yapmadım. Ön yargın kırılsın diye savunmaya benzedi bu iletim, Vendetta'dan yasaklanmam konusuna da birileri abuk subuk ithamlar yapmadan açıklık getireyim ileride hata yapıp sunucuya tekrar başlamamak için bizzat ben kendimi yasaklattım.

1 Nisan 2018'den bu yana ara vermeden çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Önümüzde az bir süreç kaldı.

LSPA başvuruları > https://retro-rp.com/forum/viewtopic.php?f=46&t=93

Rhea

Hoş görünüyor başarılar dilerim :)

wang.rekt.killa

Sırf Mert diye birisiyle sürekli sövüşüp atışıyorum diye Discord'da #genel kanalını kapatan, adam gibi adam. (: Aç artık #genel kanalını ya, çok uzun zaman oldu. Her neyse, başarılar bize. Kesinlikle oynayacağım pusudayım.

Trisha

LSPA başvuruları kapandı ve incelendi, kapalı beta katılım başvuruları kapandı.
Karakter başvurularıyla birlikte kapalı beta süreci yakın tarihte başlayacaktır, takipte kalınız.

Edit: Kapalı beta katılımcıları belli oldu! https://retro-rp.com/forum/viewtopic.php?f=11&p=441#p441

Alıntı yapılan: wang.rekt.killa - 01 Haziran 2018, 15:05:06

Sırf Mert diye birisiyle sürekli sövüşüp atışıyorum diye Discord'da #genel kanalını kapatan, adam gibi adam. (: Aç artık #genel kanalını ya, çok uzun zaman oldu. Her neyse, başarılar bize. Kesinlikle oynayacağım pusudayım.

Genel kanalı tekrar aktif, kanalın kullanımı için sunucuya kayıtlı olmak gerekiyor. Hakaret, reklam gibi durumlar için ek önlemlerde alacağız.

Alıntı yapılan: Eren S. - 01 Haziran 2018, 12:01:08

Hoş görünüyor başarılar dilerim :)

Görüşünün değişmesine sevindim fakat baltalama girişimin halen aklımda, yorumunu silmen kişisel görüşümü de maalesef değiştirmiyor.
Son düzenlenme: 06 Haziran 2018, 13:08:37 Trisha

OnPlayerExitVehicle

beatandfresh

Merhabalar, başarılar dilerim. Kötü yorum olarak algılamayın fakat forum içeriklerinizden tasarıma kadar herşeyi birebir Breeze Roleplay'den almışsınız, bunun sebebi nedir?