GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Revolution Roleplay | V1 (www.rv-roleplay.com) - Forum AKTİF!

Başlatan neastroncan, 09 Haziran 2020, 18:24:11

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

neastroncan

Alıntı yapılan: Daxy - 13 Temmuz 2020, 19:23:43
Sıfır kodluyoruz diye insanları kandırma çabalarınızda güzelmiş, 1 haftada 10-15 sistem yapmakda güzel, (Kopyalayalım Almakta) İyi günler dilerim ;)
Biz insanları hiçbir zaman kandırmadık.1 haftada 10 15 sistem diyorsun hepsi kolay ve temel az değişkenli sistemler şuan farkındaysan 10 gündür güncelleme paylaşmıyoruz,acaba neden? Ben söyleyeyim büyük sistemlere geçiş yapıldı merak etme insanları boş yere umutlandırmayız.İnsanlara hera modunda olan sistemleri kendimiz yaptık diye tanıtımımıza yazmadık en azından Daxy.

Alıntı yapılan: Xchatt - 13 Temmuz 2020, 20:13:00
İlk konu açıldığında çok acemi bir sunucuya benziyordu tutmaz diye düşünüyordum gitgide sunucuya çeki düzen verildi, başarılar.
Yorumunuz ve desteğiniz için teşekkürler.
Son düzenlenme: 15 Temmuz 2020, 00:33:11 Sypnosis. Sebep: Flood ileti yasaktır.

Utherz

Alıntı yapılan: Neastron! - 14 Temmuz 2020, 13:30:34
Sıfır kodluyoruz diye insanları kandırma çabalarınızda güzelmiş, 1 haftada 10-15 sistem yapmakda güzel, (Kopyalayalım Almakta) İyi günler dilerim ;)
Biz insanları hiçbir zaman kandırmadık.1 haftada 10 15 sistem diyorsun hepsi kolay ve temel az değişkenli sistemler şuan farkındaysan 10 gündür güncelleme paylaşmıyoruz,acaba neden? Ben söyleyeyim büyük sistemlere geçiş yapıldı merak etme insanları boş yere umutlandırmayız.İnsanlara hera modunda olan sistemleri kendimiz yaptık diye tanıtımımıza yazmadık en azından Daxy.
İşyeri sistemi, araç sistemi vs. bunlar basit sistemler değil. Üst düzey gelmiş araç sisteminizi ve işyeri sisteminizi yaklaşık 4-5 saatte yaptınız. Bunlar az fonksiyonlu şeyler değil Can.

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

Daxy

Alıntı yapılan: Neastron! - 14 Temmuz 2020, 13:30:34
Hera modumu? Güldürme beni, en azından normal bir modu geliştirdiğimizi oyuncularmıza belirttik. Sizin gibi başka modlardan sistem çalıp sunucumun moduna eklemedim, İyi günler ;)
Son düzenlenme: 14 Temmuz 2020, 18:14:50 Daxy
Milli Savunma Üniversitesi

keroo

neastroncan

Spontane Roleplay ile birleşmemizden dolayı K/A, herkese teşekkürler.