GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rina Roleplay ~ make rina great again

Başlatan Hera, 03 Aralık 2017, 12:54:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Nehir BULUT

Medium yerine Hard-RP olsaydı bu kadar sistem ve çalışmayla, emekle bir yerlere varılabilirdi ama oynayacak aktif oyuncu sayısının tatmin edebileceğini düşünmüyorum, ya da role play kalitesi düşük olacaktır medium-rp olduğundan.

Medium olmasına çok üzüldüm kısaca, emeğe yazık edilmez umarım. Sa:mp platformuna yeni başlayan kişiler ve artık Hard-RP oynamak istemeyen kişiler bu sunucuya başlarsa pişman olmayacaktır yine de.

Umarım istediklerinizi elde eder, emeğinizin karşılığını alırsınız.

Hera

21:00'da rina sizlerle! Client ve modelleri indirmeyenler için son uyarım! Rina Roleplay'da modelleri indiremeyen arkadaşlar veya kota sorunu yaşayanlar Model Paketini elle indirip kurabilir.

https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?action=p;sayfa=indir

Ayrıca bugün açılışa özel, özel skinler bincoda $500 yerine $50 olacak. Fabrika sistemi gece 01:00'da aktif edilecek silahlarınızı hazırlayın ayrıca sunucu açılmasına yakın 1 saat önceden teamspeak adresinden bize katılabilirsiniz."

bozy

Alıntı yapılan: Nehir BULUT - 22 Aralık 2017, 17:57:45

Medium yerine Hard-RP olsaydı bu kadar sistem ve çalışmayla, emekle bir yerlere varılabilirdi ama oynayacak aktif oyuncu sayısının tatmin edebileceğini düşünmüyorum, ya da role play kalitesi düşük olacaktır medium-rp olduğundan.

Medium olmasına çok üzüldüm kısaca, emeğe yazık edilmez umarım. Sa:mp platformuna yeni başlayan kişiler ve artık Hard-RP oynamak istemeyen kişiler bu sunucuya başlarsa pişman olmayacaktır yine de.

Umarım istediklerinizi elde eder, emeğinizin karşılığını alırsınız.

Önceki yorumlarda bu konu hakkında yaptığımız yorumları bulabilirsiniz. Kime göre Medium kime göre Hard.

Boxing, Weaving, Sneaking, Shooting. The four niggas lived together in harmony until the sneaking nation attack. Only the bozy of all four elements could stop him. Will bozy mark be able to restore balance to the hood?

bozy

Açılışa son 5 DAKİKA kaldı. Açılıyoruz!

Eğer Client indiremezseniz ts.rina-roleplay.com
Son düzenlenme: 22 Aralık 2017, 20:55:57 bozy
Boxing, Weaving, Sneaking, Shooting. The four niggas lived together in harmony until the sneaking nation attack. Only the bozy of all four elements could stop him. Will bozy mark be able to restore balance to the hood?

Gogh

Alıntı yapılan: bozy - 22 Aralık 2017, 20:53:34

Açılışa son 5 DAKİKA kaldı. Açılıyoruz!

Siteye giriş yapamıyorum saldırı mı yapıyorlar yoksa bendemi sorun var?

Hera

Gogh

Sunucuda yarım saat oynama vaktim oldu güzel bir sunucu başarılarınızın devamını dilerim. :)

Hera

Alıntı yapılan: TheRealistic - 22 Aralık 2017, 21:55:46

Sunucuda yarım saat oynama vaktim oldu güzel bir sunucu başarılarınızın devamını dilerim. :)

Geleceğe yönelik bir sunucuyuz bundan emin olabilirsin. :)

Hera

Açılışımız sıkıntısız şekilde gerçekleşti, oyunda herşey yolunda ilerlemekte. Emin olun Rina Roleplay'da ortam ve eğlencenin dibine vuracaksınız. Hâla oynamıyorsanız büyük kayıp yaşıyorsunuz.

Client: https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?action=p;sayfa=indir
Teamspeak: ts.rina-roleplay.com

kraliyetuyesi

.
Son düzenlenme: 29 Nisan 2020, 01:24:14 Mustafa

Hera

Hera

Hâla Rina Roleplay sunucusuna girip bir bakmadıysanız büyük kayıp yaşıyorsunuz. Burada çok değişik olaylar dönüyor.

Sunucuya giriş için Client zorunludur; https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?action=p;sayfa=indir

Client konusunda sorun yaşayan arkadaşlar ts.rina-roleplay.com teamspeak adresine gelebilirler.