GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rina Roleplay ~ make rina great again

Başlatan Hera, 03 Aralık 2017, 12:54:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pag

Sunucuda aktif olarak oynuyorum,birkaç problem var,onun dışında herşey mükemmel:
1- LSPD üyeleri çok fazla badcop rolleri yapıyor ve bazen aşırıya kaçıyor.
2- Oyuncular sadece 1 meslek para kazanıyor,onun dışında para kazanılacak başka bir meslek yok gibi bişey.
3- Haritada  çok fazla obje olduğu için bazı oyuncular lag-fps sıkıntısı yaşıyor(bende dahil)
Bu saydıklarım dışında sunucunun eksiği yok,gönül rahatlığıyla girip takılabilirsiniz.

Paddon34

Cidden, serverin her şeyi güzel ama LSPD tek başına güzel olan her şeyi bok etmeyi beceriyor  :polis:

kraliyetuyesi

.
Son düzenlenme: 29 Nisan 2020, 01:23:59 Mustafa

Jetta

DaNGer..

OMEYGAT sunucuya girdim medium rp ama gerçekten rol yapmak isteyen insanlar ile dolu. Hele şu birliklerin ooc mülakat gibi bir saçmalık yapmayıp tamamen İC alım alması beni bitirdi.. Başarılar Rina Roleplay.

Hera

Rina açılmıştır, https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php... sayfasından yeni clienti indirip direk giriş yapabilirsiniz.

Yeni makina bilgileri:

pag

Sunucuda rol yapmak isteyenlere tavsiye;
LSPD denen oluşumdan uzak durun,rol filan çevirmeyin,onun dışında herkesle rol yapabilirsiniz.

TheLife

Hera

Paddon34

Herkes bir değişik ve basite indirgenmiş, medium rp diye mi bilmiyorum. Benim bildiğim zenciler sopayla kavga eder İdlewood'a gidiyorsun deagle'ı ak47 si olan zenciler var. Latinler ile zenciler arkadaş olmuş takılıyorlar... :D Artık karakter başvurularının açılması lazım.
4 yıldır roleplay yapıyorum ve bunlara rağmen gördüğüm en kaliteli serverlardan birisi.

Jetta

gerçekten bir karakter başvurusu şart. önüne gelen giriyor servere rol zevkim düşüyor.

kraliyetuyesi

.
Son düzenlenme: 29 Nisan 2020, 01:23:54 Mustafa

Hera

Karakter başvurusu misyonumuzda yok. Böyle devam edecek kitleyi eğitmek daha önemli. Eğitilmiş kitle istemiyoruz.

Tao

Bir yenilik yapacaksanız, daima yanlış anlaşılmaya hazır olmalısınız.

kraliyetuyesi

.
Son düzenlenme: 29 Nisan 2020, 01:23:47 Mustafa