GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rivero Roleplay - the return of the past

Başlatan Rivero, 22 Haziran 2018, 00:02:03

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rivero

06 Temmuz 2018 - 21:00

Herkese merhaba,

6 Eylül 2016'dan bu yana projemiz devam etmekte. Bir süre açıldıktan sonra güzel bir kitleye ulaşmıştık fakat bazı DDOS saldırıları ve kişisel hayatlarımız yüzünden bir süre rafa kaldırmış bulunduk.
2 yılın ardından yeniden projemize kemik ekibimiz ile yeniden projemizi yürürlüğe girmesine karar vermiş bulunmaktayız. Bu kararımızı vermemizde ki sebepler oldukça fazla fakat en büyük etkenimiz SAMP sunucusunda Role Play oynayan kişilerin daha kaliteli bir ortama ihtiyaç duyduğunu görmekteyiz. Ve ailesel içtenliğimiz ve yönetim kadromuz ile bu işin altından kalkabileceğimize inanıyoruz.
2016 tarihinde yeni skinler eklemek için uğraşırken bu veriyi gerçekleştiremiyorduk fakat şuan SAMP sürümlerinin güncellenmesi ile birlikte bu olayı hayata geçirebiliriyouz.

Peki bu sunucun diğer sunuculardan farkı nedir?

Açık konuşmak gerekirse tek farkımız anlayışlı birer yönetim olmamızdan kaynaklanıyor. Sunucumuzda oynayacak kitlenin hiç bir zaman sıkılmaması için yönetim olarak çalışacağız. Kimse sürekli meslek kasmak ile uğraşmayarak etkinlikler ve çekilişler ile oyunu zevkli bir şekilde oynayacaklar. TeamSpeak adresimizde Admin bekleyen oyuncularımızın anında işi çözülmesi için oldukça fazla bir çaba sarf edilecektir. Ayriyetten kemik kadroda olan arkadaşlarımıza adminlik verilmeyecek bunun sebebi sürekli admin karakterlerin de durup rapor bakmak değil oyun içerisinde oyuncuların ne istediğini öğrenmek olacaktır.

Los Santos'un kirli sokaklarında yaşamaya ne dersin? 2000'lerin başında, Los Santos'un gelişen ekonomisinin sayesinde şehirde çeteleşme ve örgütleşme fazlasıyla arttı. Bu şehirde hayatta kalıp yaşamak için, ya kendini şehirde göstereceksin, ya da sırtını sağlam bir kayaya yaslayacaksın. Kendi kurduğun örgütle, silah ve uy****rucu trafiğini eline alabilir, ya da büyük örgütlerin ayak işlerini yaparak hızlıca büyüyebilirsin. Herkesin illegal bir yaşantısı olacak değil tabii. Şehrini korumak istiyorsan, vatandaşlara yardım etmek istiyorsan Polis departmanı ve Medical departmanı mevcut durumda. Şehrin nabzını tutmak isteyen meraklı bir insan isen haberciliğe atanabilrsin, yada şehirimizde ki Üniversitemizde, Hukuk bölümü okuyup, Avukat olabilirsin. Hiç bir şey yapmak istemiyor musun? Kendine bir adet mağaza kafe veya bunlara benzer mekanlar satın alıp kazandığın paraların keyfini sürebilirsin. Ben doğuştan yetenekliyim, sesim çok güzel dersen plak şirketlerine uğramayı unutma. Bu ve bunun gibi bir çok şeyi sende yaşamak istiyorsan, durma aramıza sende katıl.

Forum Adresi
Sunucu Adresi
Teamspeak3 Adresi
Facebook Sayfası
Facebook Grubu
Instagram Sayfası

Tony
Anka

Tex

Poine

x

x

Sunucu açılışında hediye filan olacak mı?
Sunucu ilk açıldığında o güne özel bir çekilişimiz olacaktır. Çekilişlerimiz 1 hafta veya 2 haftada bir devam edecektir. Ek olarak sunucu açıldığında belirli bir zaman dilimi arasında veya sunucuya başladığınız zaman sizlere verilecek ihtiyaçlar ekstra olarak sizlere dönüş yapacak. Bu ekstraları ilerleyen zamanlarda sizlere daha eğlenceli yollarla vereceğiz.

Sunucu rol düzeyi ne olacak?
Sunucumuz ne Medium RP ne de Hard RP olacak, farklılık olarak istediğimiz olay birazda bu aslında. O kavramlar içinde kalıp sizlerin rollerini etkilemek istemiyoruz bu yüzden sunucumuz "High" olarak sizlere hizmet verecektir.

Sunucuda OOC Satışlar olacak mı?
OOC satışlarımız olacak fakat hiçbir şekilde OOC parayla satın alınan şeyler IC'de etkileme göstermeyecek.

Sunucunun ilerleyen zamanlarda hedefi nedir?
Sunucuyu sizlerin eğlenmesi ve güzel roller çıkarması için açıyoruz bu yüzden ilerleyen zamanlarda ki hedefimiz eğlenceli ve kimsenin sıkılmadığı bir sunucu olmak.

Sunucu yönetiminin önceden deneyimleri var mı?
Sunucu yönetimin deneyimi var ve oyuncuların ne istediğini kavrayan bir yönetime sahibiz.

Sunucuda farklı sistemler görecek miyiz?
Farklı sistemlerimiz olacak elbet ama bizim için önemli olan oyuncuların istedikleri sistemi hayata geçirmek olacaktır.

Sunucunun ekonomi durumu ne olacak?
Ekonomimiz ne çok basit ne çok zor aynı High RP düzeninde. Oyuncularımızı ne çok sıkmak ne de çok yormak istiyoruz.

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."
Son düzenlenme: 25 Haziran 2018, 14:43:17 Rivero

Rivero

kutsi

Carmin

Poine

666

Anka

LookieS

Yıllar önce de olan bu server'ın adminliğini yapıyordum :D  :kro:
Bakalım bu seferde nasip olucak mı :D

Goddeww

Yusuf varsa, Pay2win tutmaz kesinlikle başarılar bile demeyeceğim.

MehmetC

Kadrodaki Anka en son Vatan RPG'nin SO'su idi. Parayı ödemeyince tüm emeklerimiz gitmişti, sunucu kapanmıştı. Umarım bir daha olmaz. başarılar.

Bliss

Alıntı yapılan: tjex - 22 Haziran 2018, 09:22:00

Kadrodaki Anka en son Vatan RPG'nin SO'su idi. Parayı ödemeyince tüm emeklerimiz gitmişti, sunucu kapanmıştı. Umarım bir daha olmaz. başarılar.

Sunucu parasını ödemek o kadar kolay değil her ay cuzzi bir miktar ödemek biraz zor.

Bliss

MehmetC

Alıntı yapılan: lostmode - 22 Haziran 2018, 09:59:27

Sunucu parasını ödemek o kadar kolay değil her ay cuzzi bir miktar ödemek biraz zor.

Şu an ödeyeceğini nereden bilelim? Emeklerimiz yine boşa giderse?

Poine

Alıntı yapılan: tjex - 22 Haziran 2018, 10:05:06

Alıntı yapılan: lostmode - 22 Haziran 2018, 09:59:27

Şu an ödeyeceğini nereden bilelim? Emeklerimiz yine boşa giderse?

Gerekli açıklamayı, akşam üzeri yönetim olarak yapacağız, kişisel meseleler sunucuyu kirletmemeli.