GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

SAINTS ROLEPLAY - Bir süre ara

Başlatan Eolo(Kullanım Dışı), 14 Nisan 2018, 15:17:48

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dreamz

On numara beş yıldız, buradayız

TalhaB

Eolo(Kullanım Dışı)

Yorumlar ve görüşler için teşekkürler, forum bakıma alındı.

kwrazz

Ben de geliyorum, güzel bir sunucuya benziyor. Başarılar diliyorum.

Okyanusa akan zehirli unsurlar, bir bölgeyi bitirebilir. Bize akan zehirli unsurlar, sizi sokabilir.

Hermaphros

Umarım diğer sunucular gibi uğraşlar verip projeye son vermezsiniz. Ekipte yer alan herkese kolay gelsin, bol şans.

Allen

Eolo(Kullanım Dışı)

Forumumuz bir dönem bakımdaydı, hala da bakımda, yarın veya diğer gün açmayı planlıyoruz, hostumuzun bitmesiyle birlikte tekrardan uzattık ve hostingerda çıkan problemden dolayı forum patladı, yedeklerimizi ise geri çekerken problemli şekilde aldık, elimizden geldiğince hataları düzelteceğiz, düzeltememe durumumuzda sizlere bilgi verilecek, bizlere ulaşan kişilerin açtığı konuları geri iade edilecektir. Bu kısa süreli aradan dolayı sizlere özür dilemeyi borç bilirim, sizden bu konuda özür diliyorum, önerilerinizi forum açılana kadar forumdaki AR-GE bölümü yerine buradan bildirebilirsiniz.

Not: Forum kapalı durumdayken kadroda, oyun modumuzda geliştirmelere gittik, yakın bir tarih içerisinde görüntüler paylaşılacaktır.
Son düzenlenme: 11 Mayıs 2018, 17:41:31 Eolo

batista

Viality

Birkaç gün forumun aktif olmadığını duyurmuştuk. Bu süreçte de gelişmelerden haberdar olmak için Facebook sayfasını takip etmeyi ve gruba katılmayı unutmayın.

Gruba gitmek için buraya, sayfaya gitmek için ise buraya tıklayın.

Allen

Forum aktif hale getirildi. Gün içerisinde kapalı beta ile ilgili açıklama forum adresinden yayınlanacak.

www.saints-roleplay.com

Viality

Meslekler tanıtılarak oyunculara gösterime açık hale getirildi, sistem tanıtımlarına bir süre sonra devam edilecek. Detaylı bilgi için buraya tıklayın.
Son düzenlenme: 18 Mayıs 2018, 20:22:06 Viality

Allen

Sunucu açılış tarihi belirlendi, bu konu ile ilgili detaylı bilgi ve çekilişe katılabilmek için ilgili konuya tıklayın.

https://saints-roleplay.com/forum/index.php/topic,163.msg532.html#msg532

CanTheKilla

Discord davet linki geçersiz. Güncelleyebilir misin? Linki paylaştığın bölümden sınırsız yapmak için bir tuş olacak. Ona tıklayıp öyle paylaşman daha iyi. @Eolo

Viality

Alıntı yapılan: xEmrullahTR - 20 Mayıs 2018, 15:51:13

Discord davet linki geçersiz. Güncelleyebilir misin? Linki paylaştığın bölümden sınırsız yapmak için bir tuş olacak. Ona tıklayıp öyle paylaşman daha iyi. @Eolo

https://discord.gg/kTcXmf8
Bağlantı sona ermemeye ayarlandı.