GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

samp.albayrak-rp.com / Albayrak Roleplay / AKTİF ! ! ! !

Başlatan Glyph, 17 Temmuz 2019, 22:13:18

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Glyph

Alıntı yapılan: Spetsnaz! - 19 Temmuz 2019, 16:26:56
Forum teması ve admin isimleri yıllar önceki Blue-RP'yi hatırlattı, bir ilginiz var mı?
İşiniz zor, türkçe konseptle ilgilenmediğim için yorum yapmak istemiyorum o konuda.

Teşekkür ederiz Blue-RP ile bir ilgimiz yok tema SMF'in paylaşılan BÖRÜ teması. Yorumunuz için teşekkürler.

Palm Roleplay | Level 5 Admin
Grafik Tasarım
Glyph"Kadir"

nikobernoo

Glyph

Doğrudur fakat bizim düşüncemiz Türkiye de yaşıyoruz ve yaşantımızda ukte kalanları role dökerek devam ettirmek. Yanıtınız için teşekkürler.  :tr:

Grafik Tasarım
Glyph"Kadir"

Glyph

Alıntı yapılan: ZaferR. - 19 Temmuz 2019, 21:36:46
Ben Albayrağın eski A1 admini sunucuları açıldığı andan itibaren ddos yemeye başladılar ve sunucu düşüp durdu, sunucuya ddos atan adamlar ts ye geldiğinde ise  Allah'a ailevi küfür etmeye başladılar ve ts3 sunucusundan banladım kişileri  1-2 saat sonra Adamların banını açtılar ve hiçbirşey olmamış gibi devam ettiler, inanamıyorum.

Gerçekten yazık. sırf sunucunuza ddos atılmasın diye ağlıyıp adamların banını açanda ne biliyim yani

:D :D Gerçekten yetki için karakterinizi satıyorsunuz ya pes diyorum başkada birşey demiyorum :D

Grafik Tasarım
Glyph"Kadir"

ZaferR.

Yetki benim şeyimde bile değil banane sizin 3 kuruşluk sunucunuzdan açıldığı an 30 kere ddos yediniz pert oldunuz xd

Utherz

Ben Albayrağın eski A1 admini sunucuları açıldığı andan itibaren ddos yemeye başladılar ve sunucu düşüp durdu, sunucuya ddos atan adamlar ts ye geldiğinde ise  Allah'a ailevi küfür etmeye başladılar ve ts3 sunucusundan banladım kişileri  1-2 saat sonra Adamların banını açtılar ve hiçbirşey olmamış gibi devam ettiler, inanamıyorum.

Gerçekten yazık. sırf sunucunuza ddos atılmasın diye ağlıyıp adamların banını açanda ne biliyim yani

adamları gereksiz yere banlayanda ne biliyim

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

Spetsnaz!

ALLAHA AİLEVİ KÜFÜR OĞAJSKDPJASIPDJASOIDKAPSDJOIASJDOAJSDOASODQWE
ÇILDIRMALIK

miru

Glyph

Alıntı yapılan: Spetsnaz! - 19 Temmuz 2019, 22:05:20

ALLAHA AİLEVİ KÜFÜR OĞAJSKDPJASIPDJASOIDKAPSDJOIASJDOAJSDOASODQWE
ÇILDIRMALIK

Ahahhahaha 😂😂

Grafik Tasarım
Glyph"Kadir"

hinbo24

Alıntı yapılan: AlphaCode - 19 Temmuz 2019, 21:48:27

:D :D Gerçekten yetki için karakterinizi satıyorsunuz ya pes diyorum başkada birşey demiyorum :D

Sen çok komiksin valla Yetki için buraya gelirsin, sonra ağlıyorlar diyorsun biz kimseye boyun eğmedik bu güne kadar eğmeyizde sen rahat ol ha hani sen yediremeyip beni şikayet edeceksin ya zeta'ya falan acele et bence. (Ormanda aslanlar tatile çıkarsa maymunlar kendilerini kral ilan ederlermiş)

Eldrithc

Başarılar dilerim kardeşim, iyi yerlere gelmeniz dileğiyle.  :serefe:

Sanal Role Play ~ www.sanal-roleplay.com / www.sanalgaming.com | S-RP Sosyal Medya
Dystopian - NietszcheTR - Friedrich - Beastly © 2010-2019 - Tüm hakları mahfuzdur, mahfuz acı verir.

TheLucifer

Glyph

Alıntı yapılan: Eldrithc - 20 Temmuz 2019, 11:03:41
Başarılar dilerim kardeşim, iyi yerlere gelmeniz dileğiyle.  :serefe:

Eyvallah Nuromm umarım sizde başarılı yerlere gelirsiniz.

Grafik Tasarım
Glyph"Kadir"

Glyph

Grafik Tasarım
Glyph"Kadir"

trabzon

PAWN Kodu: Seç
The platf0rm did not deserve it..👎🏽