GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[AKTIF!] San Andreas Survival - server.sa-survival.com

Başlatan _Code, 24 Mayıs 2019, 17:51:55

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Unknown

Anonim

emrorem

Selamlar. Açıkçası SA:MP platformunda 7 yıldır DayZ oynuyorum ama hiç türk sunucusu görmedim. Eğer bu sunucu açılır ise kalpten gideceğim. Tam bir DayZ manyağıyım. Sunucuda planlamış olduğunuz sistemler beni benden aldı. Crafting sistemi, tarım sistemi, çöp karıştırma sistemi gibi şeyler eklenirse efsane olacaktır. Sadece bir forum açın ve sunucunuzu AR-GE'lerim ile şenlendireyim. Sunucu harika gözüküyor ancak tam olarak anlamadım. Sunucunuz diğer bildiğimiz DayZ sunucularındaki gibi standart mı olacak? (8 kapasitelik bir çanta ile başlayıp, evlerin önünden lootlanıp hayatta kalma konseptinden bahsediyorum.) Yoksa daha farklı olacak mı? Umarım bu yaz açılır. Sunucunuz için elimden geldiğince tavsiyelerde bulunacağım. NPC askerler falan filan demişsiniz. Sanırım bu sunucu alışılagelmiş SA:MP DayZ sunucularından çok farklı olacak. Sistemsel olarak diğer DayZ sunucularından kopya çekebilirsiniz. Çok gelişmiş sunucular bulunmakta. Başarılar.

_Code

Yorumlarınız için teşekkürler.

https://www.pawnoturk.com/forum/genel-bilgi-paylasimi/san-andreas-survival-oneri-ve-elestiri-konusu

Henüz forumumuz olmadığı için linkteki konu altına görüşlerinizi belirtebilir ve anketimize katılabilirsiniz.

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

_Code

Alıntı yapılan: emrorem - 13 Haziran 2019, 20:20:25

Selamlar. Açıkçası SA:MP platformunda 7 yıldır DayZ oynuyorum ama hiç türk sunucusu görmedim. Eğer bu sunucu açılır ise kalpten gideceğim. Tam bir DayZ manyağıyım. Sunucuda planlamış olduğunuz sistemler beni benden aldı. Crafting sistemi, tarım sistemi, çöp karıştırma sistemi gibi şeyler eklenirse efsane olacaktır. Sadece bir forum açın ve sunucunuzu AR-GE'lerim ile şenlendireyim. Sunucu harika gözüküyor ancak tam olarak anlamadım. Sunucunuz diğer bildiğimiz DayZ sunucularındaki gibi standart mı olacak? (8 kapasitelik bir çanta ile başlayıp, evlerin önünden lootlanıp hayatta kalma konseptinden bahsediyorum.) Yoksa daha farklı olacak mı? Umarım bu yaz açılır. Sunucunuz için elimden geldiğince tavsiyelerde bulunacağım. NPC askerler falan filan demişsiniz. Sanırım bu sunucu alışılagelmiş SA:MP DayZ sunucularından çok farklı olacak. Sistemsel olarak diğer DayZ sunucularından kopya çekebilirsiniz. Çok gelişmiş sunucular bulunmakta. Başarılar.

Basit bir DayZ sunucusu olmayacak yani etrafı gezinip loot yapmak tek bir amaç haline gelmeyecek.
Görevler olacak ve bu görevler 10 zombi öldür gibi görevler olmayacak.
Örnek vermek gerekirse bazı bölgelerde rehineler bulunacak ve bu rehineleri kurtarmak görev olacak.
Veya hastalıkla ilgili araştırma yapmak gibi görevler olacak.

Bazenleri seçim yapmanız gerekecek karaborsa'dan halka ilaç, su temin ederek kasaba halkına dağıtabileceksiniz, bu sizi halkın gözünde iyi birisi yapacak ancak etrafta haydutlar dolaşıp sizi rahatsız edecek.

emrorem

Alıntı yapılan: 2PAC_ - 13 Haziran 2019, 21:33:49

Alıntı yapılan: emrorem - 13 Haziran 2019, 20:20:25

Basit bir DayZ sunucusu olmayacak yani etrafı gezinip loot yapmak tek bir amaç haline gelmeyecek.
Görevler olacak ve bu görevler 10 zombi öldür gibi görevler olmayacak.
Örnek vermek gerekirse bazı bölgelerde rehineler bulunacak ve bu rehineleri kurtarmak görev olacak.
Veya hastalıkla ilgili araştırma yapmak gibi görevler olacak.

Bazenleri seçim yapmanız gerekecek karaborsa'dan halka ilaç, su temin ederek kasaba halkına dağıtabileceksiniz, bu sizi halkın gözünde iyi birisi yapacak ancak etrafta haydutlar dolaşıp sizi rahatsız edecek.
Hikaye tabanlı bir oyun gibi geliyor kulağa. SA:MP platformunda böyle bir şey olacaksa ben varım. Efsane olacağa benziyor. Bekleyip göreceğiz. Sunucu ne zaman açılır?

_Code

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

_Code

emrorem

Sunucu için çok heyecanlıyım. Umarım haziran sonunda açılır. Oynamak istiyorum.  :dans:

_Code

Emorem AR-GE olarak, DracDonix mapper olarak ekibe dahil olmuştur.

DracDonix

Sunucu mapleri kısa süre içinde tanıtılacaktır.

Medcezir

_Code

Bazı map çalışmalarını Facebook sayfamız üzerinden yayınladık.
Yakın zamanda web sitemiz aktif olacak.

DracDonix