GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[AKTIF!] San Andreas Survival - server.sa-survival.com

Başlatan _Code, 24 Mayıs 2019, 17:51:55

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spetsnaz!

Leviathan

Harika ötesi görünüyor. Başarılar tekrardan.

Okuyabilirseniz her insan bir kitaptır.

Athena Roleplay - Roleplay'da Yeni Bir Çağ!
Discord: https://discord.gg/yx3w4fx
Forum: www.athena-roleplay.com

Raporsuz_Deli

● Ne mutlu Türküm diyene!

_Code

Server tam anlamıyla açık şu anda iyi oyunlar dileriz!

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

BasBasParalariMiralaya

şu s*ktuğumun cache paketini lütfen atın bana delireceğim sonuncusu yüklenirken crash yiyom

Tunahan

En az 15 kere mükemmel teçhizatlanıp öldüm heralde, bu kadar ölmeme rağmen acayip eğlenceli. Arınma gecesi gibi :D

DracDonix

Sunucu gayet başarılı bir şekilde devam ediyor mapperiniz sorunlu sanırım onun dısında problem yok
Son düzenlenme: 28 Temmuz 2019, 20:07:00 DracDonix
İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

BasBasParalariMiralaya

bu unkown denen admin ilgisiz insanın teki itemlerim bugun 2 kere buga girdi 2 sindede öldüm bildirdiğimde pm - diyor ve resmen bizi kışkırtıyor tüm itemlerim gitti oynama hevesimi unkown denen admın soğuttu

miya

Alıntı yapılan: DracDonix - 28 Temmuz 2019, 19:36:30
Sunucu gayet başarılı bir şekilde devam ediyor mapperiniz sorunlu sanırım onun dısında problem yok

Merak etmeyin, o sorunlar da çözülecek.

Alıntı yapılan: BasBasParalariMiralaya - 28 Temmuz 2019, 20:29:12
bu unkown denen admin ilgisiz insanın teki itemlerim bugun 2 kere buga girdi 2 sindede öldüm bildirdiğimde pm - diyor ve resmen bizi kışkırtıyor tüm itemlerim gitti oynama hevesimi unkown denen admın soğuttu
Discord üzerinden bildirim yaparsanız çözüme kavuşabilirsiniz.
Son düzenlenme: 29 Temmuz 2019, 02:53:07 miya

[R]ussell_Savrinn

Server güzel beğendim.Fakat sunucuda büyük bi saçmalık var.

Kuzenimle başladık zorla araba bulduk benzin bulduk çoğu kez öldük ama tam toparlandık loot bulduk derken adamın biri sniple hs attı hile mi hile değil ni belirsiz öldük herşey gitti yeniden başladık.Bu ne saçmalık? Zombiler saldrırmış dünyaya ama insanlar birbirini öldürüyor ne kadar mantıklı sizce? İnsanların birbirine vurması kapatılmalı.Bazıları PUBG felan oynuyor zannediyor almış silah bulmnuş mermi anca millete saldırıyor zombiyle bi alakası kalmamış serverin.

Sunucu dm'Ye kesinlikle kapatılmalı, zombimi oynuyoruz DM'mi atıyoruz bu ne saçmalık?

DracDonix

Aynı kamp takiler vurulmasın ya da dm tamami ile kapatılsın

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

rekcahml

BasBasParalariMiralaya

Sunucu hak yiyiyor hileleri şikayet ettiğim icin. Arge diye banladilar hileden ban yiyenlerin banini kaldirdilar arkadaşlarının hile kullanmasina izin verdiler sslerim var yarin atacağım
Legolas

Brother

Herkes hak yiyor hile dolu sunucu ayrıca herşey buglu kırk kere itemlerimi kaybettim adminler çok ilgisiz joker diye birisi yetkili ama hic cevap vermiyo kirk kere oldum bu ne ya hic oynanmiyo ek olarak asiri derece bug var ve hileciler cok herkes biribirin vuruyo cok sacma  :hayir: