GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Kapanış: San Andreas Survival | 37.123.98.94 | www.sanandreashp-s.com

Başlatan _Code, 09 Ekim 2017, 20:38:32

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DracDonix

Alıntı yapılan: Lesath - 14 Ocak 2019, 17:08:30

Ortalama 4-5 saattir oyundayız, zamanın nasıl geçtiği anlaşılmıyor. Konsept çok güzel gerçekten, sürekli bir arayış içinde olmak istemeyenler için muazzam bir proje, henüz beta sürümü olduğu için, ufak tefek buglar mevcut bunları /bugrapor komutu ile kurucu ve ekibine iletebiliyorsunuz. Benim düşüncem online sayısının az yada fazla olması, oyun zevkinizden birşey kaybettirmiyor  :D ön yargılı olan arkadaşlar için mutlaka gelip bu keyfi yaşayın. Tekrar tekrar 2PAC_ ve yönetim ekibinin ellerine sağlık diyorum. Umarım hakettiği konuma ulaşır bu sunucu

Yorumunuz için teşekür eder iyi kovalanmalar dileriz  :helal:

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

[T.R]BuRaK

Gerçekten gayet güzel sunucu ama bug bulunmakta örnek**bir cephanesi olan silahı kullanıp çıkardığımızda kullan bastığında cephane yok diyor ama ginede başarılar büyürsünüz
Son düzenlenme: 15 Ocak 2019, 00:25:43 Prisonero
Hayat Buysa...

[R]ussell_Savrinn

Sunucuya girip oynamazsanız çok şey kaybedersiniz.Denemek amacıyla girdim ve 3-4 saat boyunca çıkamadım.Gerçekten çok akıcı ve heycanlı.Sunucu BETA aşamasında iken bu kadar güzel ise, güncellemeleri düşünemiyorum bile.Sunucuya kesinlikle girmeniz ve oynamanız lazım.
Sunucuda hâlâ eksik şeyler var ama çok güzel.Eksikler giderildiği zaman, buglar fixlendiği zaman ve güncellemeler geldiği zaman sunucu daha da güzel olucaktır.Sunucuda en sevdiğim olay ise tek başına oynayabilmen.Mesela Hırsız Polis sunucularında kimse yok iken sıkılırsın ama bunda sunucuda sadece sen olsan bile çok efsane olur.
Sunucuda emeği geçen herkesin ellerine sağlık, sunucu kesinlikle tutacaktır.Sunucunun reklamını yapıcam ve sunucuya elimden geldiğince user çağırmaya çalışacağım.

Ellerinize sağlık, başarılar  :helal:

PhenoMapping

TS-AutoCAD-SolidWorks-Fusion360-CATİA

DracDonix

Güzel yorumlarınız için teşekür eder iyi kovalanmalar dileriz.

Hiç alışılmadık güncellemeler çok yakında  :helal:

seleramo

Gruplar için özel base sistemi getirilirse efsane olur.  Parayla alınabilir. Bunun dışında BETA olmasına rağmen harika bir sunucu. İngilizc dil desteği eklenirse diğer ülkelerde bile oynanabilir. Bir tane çevirmen bulun derim.
Son düzenlenme: 15 Ocak 2019, 09:13:34 seleramo

TheHunter

Bazıları gelip krallık ilan etmiş....

Unutma sen kısa paçalı don ile gezerken, biz piyasada Tanrıydık, sen yokkende biz vardık, sen gittikten sonrada burada olacağız.

-TheVeKToRs

_Code

Alıntı yapılan: Proton Expert - 15 Ocak 2019, 13:04:11

Başarılar dilerim

Alıntı yapılan: [T.R]BuRaK - 14 Ocak 2019, 19:26:49

Gerçekten gayet güzel sunucu ama bug bulunmakta örnek**bir cephanesi olan silahı kullanıp çıkardığımızda kullan bastığında cephane yok diyor ama ginede başarılar büyürsünüz

Alıntı yapılan: NovaCrawlS. - 14 Ocak 2019, 19:27:16

Sunucuya girip oynamazsanız çok şey kaybedersiniz.Denemek amacıyla girdim ve 3-4 saat boyunca çıkamadım.Gerçekten çok akıcı ve heycanlı.Sunucu BETA aşamasında iken bu kadar güzel ise, güncellemeleri düşünemiyorum bile.Sunucuya kesinlikle girmeniz ve oynamanız lazım.
Sunucuda hâlâ eksik şeyler var ama çok güzel.Eksikler giderildiği zaman, buglar fixlendiği zaman ve güncellemeler geldiği zaman sunucu daha da güzel olucaktır.Sunucuda en sevdiğim olay ise tek başına oynayabilmen.Mesela Hırsız Polis sunucularında kimse yok iken sıkılırsın ama bunda sunucuda sadece sen olsan bile çok efsane olur.
Sunucuda emeği geçen herkesin ellerine sağlık, sunucu kesinlikle tutacaktır.Sunucunun reklamını yapıcam ve sunucuya elimden geldiğince user çağırmaya çalışacağım.

Ellerinize sağlık, başarılar  :helal:

Teşekkür ederiz.

Güncelleme:
-Zombiler artık bıçağa çabuk ölüyor.
-Zombilerin zorlugu indirildi.
-Zombiler artık sizi yüzerken göremiyor.
-Birçok yere kesilebilir ağaç eklendi.
-Mayın sistemi eklendi, artık oyuncular mayınları craft edebilir.
-Y tuşundaki bekleme süresi kaldırıldı.
-İtemlerdeki mermi oranı yükseltildi.
-Anti hile koruması geliştirildi.
-Artık Y tuşuyla istediğiniz objeyi alabileceksiniz.
-Birçok hata giderildi.

Son düzenlenme: 15 Ocak 2019, 13:29:05 2PAC_

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

EgoMeyiN

İngilizce dil desteği ekle. Emeklerin boşa gitmesin. Başarılar.  :helal:

Levi

uzun zamandır sa-mp'dan bu kadar haz almamıştım. biraz buglar var fakat çok göze batmıyor, beta sürecinde olduğu için göz ardı edilebilirler. güzel sunucu, uğramanızı tavsiye ederim. :helal:

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

Harun

Mod iyi.
Yalnız oyunda yardım komutunu biraz daha açmalısın.
Bide bug olarakda yerden eşya alırken yanında araba varsa araba menüsü geliyor.

𝓶edcezir

İnş Emeklernin Karşılıgını Alırsın Başarılar.

Medcezir

37.59.88.84:7777

[T.R]BuRaK

Sunucunuza biraz bagıs yapsam iyi olur izin verirseniz? :evet:

Hayat Buysa...

Codes.

DracDonix

Alıntı yapılan: meliodas - 15 Ocak 2019, 23:29:51

uzun zamandır sa-mp'dan bu kadar haz almamıştım. biraz buglar var fakat çok göze batmıyor, beta sürecinde olduğu için göz ardı edilebilirler. güzel sunucu, uğramanızı tavsiye ederim. :helal:

Güzel yorumunuz için teşekürler ve iyi kovalanmalar  :helal:
Alıntı yapılan: Patron - 16 Ocak 2019, 01:37:43

İnş Emeklernin Karşılıgını Alırsın Başarılar.

Teşekürler
Alıntı yapılan: Harun - 16 Ocak 2019, 01:32:58

Mod iyi.
Yalnız oyunda yardım komutunu biraz daha açmalısın.
Bide bug olarakda yerden eşya alırken yanında araba varsa araba menüsü geliyor.

İtem alma tamamı ile değiştirildi artık item alırken istediğiniz itemi alabileceksiniz.
Alıntı yapılan: TAKTAK26 - 17 Ocak 2019, 14:32:51

Farklı bir deneyim, Başarılar!  :helal:

:helal:
Alıntı yapılan: [T.R]BuRaK - 16 Ocak 2019, 10:30:50

Sunucunuza biraz bagıs yapsam iyi olur izin verirseniz? :evet:

Her zaman oyun içi /market komutunu kullanarak ininal barkod numarasını görebilirsiniz  :helal: