GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Kapanış: San Andreas Survival | 37.123.98.94 | www.sanandreashp-s.com

Başlatan _Code, 09 Ekim 2017, 20:38:32

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dyternal

Ne kadar pingli olsamda çok keyif aldım. Çok iyi bir sunucu tavsiye ederim. Anti ping sistemini MAX 500 yapar mısınız? Bugün internetimde sıkıntı vardı 400 altına inmiyordu atip duruyordu.

_Code

Alıntı yapılan: Dyternal - 17 Ocak 2019, 16:13:31

Ne kadar pingli olsamda çok keyif aldım. Çok iyi bir sunucu tavsiye ederim. Anti ping sistemini MAX 500 yapar mısınız? Bugün internetimde sıkıntı vardı 400 altına inmiyordu atip duruyordu.

Ayarlanacaktır.

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

VegasCommunity

Ziyaret etme fırsatı buldum, oldukça özgün, sürekli birşeyler bulup olabildiğince temkinli ilerlemeye çalışıyorsunuz oyun ile adeta özleşiyorsunuz desem yeridir, başarılar diliyorum.  :helal:

DracDonix

Alıntı yapılan: MertSarigullu - 17 Ocak 2019, 18:39:24

Ziyaret etme fırsatı buldum, oldukça özgün, sürekli birşeyler bulup olabildiğince temkinli ilerlemeye çalışıyorsunuz oyun ile adeta özleşiyorsunuz desem yeridir, başarılar diliyorum.  :helal:

Bende teşekür ediyorum.İyi kovalanmalar   :helal:

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

_Code

İşaret Fişeği: Bu eşyayı kullandığınızda size doğru airdrop düşecektir.
Haydutlar: Eğer bir haydut görürseniz paniklemenize gerek yok, haydutlar sadece onlara bulaşanları hedef almakta.
Yapay Zeka Güncellemesi: Bu güncellemeyle beraber artık herhangi bir askere veya hayduta zarar verdiğinizde diğer haydutlar veya askerler'de size doğru gelecektir (bazıları).
Son düzenlenme: 18 Ocak 2019, 12:28:21 2PAC_

taliskaan

Sunucuya girip oynama fırsatı buldum, az hata/bug olsa da sunucu harika.. Ben samp dayzı oynadım yabancılarla ingilizcemi geliştirmeme yardımcı olmuştu, orada italyan amerikan ve doğu avrupadan arkadaşlarım olmuştu. Fakat türk oyuncu bulamamak beni üzüyordu çünkü yabancı oldukları için fazla anlaşamıyorduk. Bu sunucunun türkiyeden olması çok güzel.. Başlayacaklara/oynayacaklara tavsiyem; oyunu tek başınıza oynamayın arkadaş bulup oynarsanız daha keyifli olacaktır. Teşekkürler, oynamaya değer bir sunucu zombilerin hareketlerindeki hatalar/buglar haricinde.
Son düzenlenme: 18 Ocak 2019, 23:54:51 KraLKaan
imza elle atılır

Dyternal

Sunucuda 2 gündür oynuyorum çok zevkli fakat insanlar yüzünden zevkim bozuluyor.

2 saat loot yaptım dizdim kendimi. Gece olunca motorla ava çıkıyorum. Fakat 2 tane çocuk gelip mermini alcaz diyip öldürüyorlar. Sonra gel itemlerini almadık diyorlar. Haritasız bir şekilde zar zor gittim öldürdüler tüm loot boşa gitti.

SF'den LS'ye 2 saat yürüyerek gittim. Loot yaparken Bomber gelip patladı öldüm. SF'ye ışınlandım.

_Code

HELLBOY

Zamanla İyi Yerlere Geleceğinize İnanıyorum Bildiginiz Yolda ilerleyip Kimsenin Yorumlarına Bakmadan Devam Etmelisiniz. Başarıya Giden Yoldasınız Tebrikler.

[R]ussell_Savrinn

Sunucuda insanların birbirine vurması çok saçma.Userlerin birbirini öldürmesi olayı kaldırılana kadar sunucuda oynamayacağım.Çünkü bi emek veriyorsun loot yapıyorsun zombi avına çıkıcaksın takk biri sana hs atıyor ve ölüyorsun.Umarım bu soruna çare bulunur.
Ayrıca bazı yerlere 10-20 tane grup zombiler çıkmalı.Biraz zorlayıcı olsun :)

Dyternal

Alıntı yapılan: NovaCrawlS. - 29 Ocak 2019, 03:24:29

Sunucuda insanların birbirine vurması çok saçma.Userlerin birbirini öldürmesi olayı kaldırılana kadar sunucuda oynamayacağım.Çünkü bi emek veriyorsun loot yapıyorsun zombi avına çıkıcaksın takk biri sana hs atıyor ve ölüyorsun.Umarım bu soruna çare bulunur.

Aynısını bende yaşadım. Bende bayadir oynamıyorum.

_Code

Alıntı yapılan: Dyternal - 29 Ocak 2019, 18:16:44

Alıntı yapılan: NovaCrawlS. - 29 Ocak 2019, 03:24:29

Aynısını bende yaşadım. Bende bayadir oynamıyorum.

Konseptte yardımlaşma gibi bir şey eklemedik, burası survival her şartta hayatta kalmak en büyük amacınız.
Eğer istediğinizi yapsaydık bunu başlarda yapardık dediğimiz gibi böyle bir şey olmayacak.
Eğer böyle bir şeyi yapsaydık grup sistemini boşuna yapmış olurduk.

B2 Güncellemesi: Birçok hatayı giderdik.
Son düzenlenme: 30 Ocak 2019, 14:23:13 2PAC_

_Code

B3 Güncellemesi:
-Grup envanteri slotu 10'a çıkartıldı.
-Artık deniz suyunu /kaynat komutuyla kaynatabilirsiniz.
-Artık VIP oyuncular /g komutundan konuşursa tagları görünecek.
-Artık patlayan araçlar kullanılamaz hale gelecek ve araç parçaları düşecek.
-Yapay zeka'da küçük iyileştirmeler yapıldı.
-Birçok hata giderildi.

_Code

PascheN

Each#7401