GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Sanal Gaming Roleplay - www.sanal-roleplay.com - Yeni Bir İstanbul Hayatı

Başlatan Rodriquez, 17 Temmuz 2019, 01:57:59

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

iCrystal

Özkan

Alıntı yapılan: niko.berno - 21 Temmuz 2019, 13:37:46
Alıntı yapılan: Elysion - 21 Temmuz 2019, 11:07:56
Kolay değil, bence tutmaz.

Ya kardeşim ne biliyorsun tutup tutmayacağını?, Allah mısın sen geleceği falanmı görüyorsun?. Arkadaşlar tutup tutmayacağını hepimiz sunucu açıldığında göreceğiz ben bu sunucunun yetkilisi falan değilim ama artık tutmaz gibi yorumları saçma buluyorum sen geleceği göremezsin. Bu adamlar gidip ingiliz modlarını kopyalayıp türkleçeleştirmiyor.
Hahaha, kendini baya yormuşsun. Sakin ol biraz!

Rodriquez

Alıntı yapılan: Elysion - 21 Temmuz 2019, 13:42:16

Ya kardeşim ne biliyorsun tutup tutmayacağını?, Allah mısın sen geleceği falanmı görüyorsun?. Arkadaşlar tutup tutmayacağını hepimiz sunucu açıldığında göreceğiz ben bu sunucunun yetkilisi falan değilim ama artık tutmaz gibi yorumları saçma buluyorum sen geleceği göremezsin. Bu adamlar gidip ingiliz modlarını kopyalayıp türkleçeleştirmiyor.
Hahaha, kendini baya yormuşsun. Sakin ol biraz!

Niko Kardeşim katılıyorum bunlar kendilerini allah sanıyor ama bilmiyorki allah benim adamın amacı zaten konuyu baltalamak.
Son düzenlenme: 21 Temmuz 2019, 14:07:52 Rodriquez

Xchatt

Ya kardeşim ne biliyorsun tutup tutmayacağını?, Allah mısın sen geleceği falanmı görüyorsun?. Arkadaşlar tutup tutmayacağını hepimiz sunucu açıldığında göreceğiz ben bu sunucunun yetkilisi falan değilim ama artık tutmaz gibi yorumları saçma buluyorum sen geleceği göremezsin. Bu adamlar gidip ingiliz modlarını kopyalayıp türkleçeleştirmiyor. Eleştirini yapabilirsin böyle yaptılar şöyle yaptılar diye ama gelip tutmaz falan deme. İyi forumlar.

Adam "bence" demiş sakin ol rocky

Sa-Mp 2014-2020

oguzhan545419

Tutar tutmaz diyenlere ne bu tepkiler he diyip geçin ne bu şiddet? Aslan parçası falan yapmayın ya  :(

Jarveus

Daha fazla tartışmaya mahal verilmemeli. Başarılar diyip geçin sevmediğiniz bir sunucu veyahutta sunucu sahibi ise.

Kraus

Konuyla alakasız iletiler temizlenmiştir. Kişisel tartışmaları başka yerde yapınız.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Krater

Bu şahsın Hakan Keskin olduğu bilmiyorsunuz sanırsam, bu platformda konu ve hesap açması yasak, önceden gönderdiğim ileti neden silindi?

Rodriquez

Alıntı yapılan: AlqoliK - 21 Temmuz 2019, 22:48:57
Bu şahsın Hakan Keskin olduğu bilmiyorsunuz sanırsam, bu platformda konu ve hesap açması yasak, önceden gönderdiğim ileti neden silindi?

Biliyorlar biliyorlar merak etme.

Krater

Şimdi size kanıtta lazımdır atayım hemen ayıp ediyorsun senimi kıracağım.

SS-4) https://hizliresim.com/QPQ3nj [ Rodriques İsmini TeamSpeak3 Adresinde Hakan olarak kendi ismiyle görün.
SS-5) https://hizliresim.com/RgQZzn [ Westley Discordunu görebilirsiniz ve orda Eldrich'in Proje ortağı olduğunuda açıkca görebilirsiniz.

Burda bir çoğu insan boşuna konuşmuyor haksız yere milletin serverini vuruyor ben kanıt için şunu vur bunu vur diye öyleşeyler dedim ve kendiside gerçekleştirdi,inşallah Gerekli platform yetkilileri bunları görüp şahısları yasaklarlar.
Son düzenlenme: 21 Temmuz 2019, 23:55:53 Joker

Eldrithc

Alıntı yapılan: AlqoliK - 21 Temmuz 2019, 23:08:31
Şimdi size kanıtta lazımdır atayım hemen ayıp ediyorsun senimi kıracağım.

SS-4) https://hizliresim.com/QPQ3nj [ Rodriques İsmini TeamSpeak3 Adresinde Hakan olarak kendi ismiyle görün.
SS-5) https://hizliresim.com/RgQZzn [ Westley Discordunu görebilirsiniz ve orda Eldrich'in Proje ortağı olduğunuda açıkca görebilirsiniz.

Burda bir çoğu insan boşuna konuşmuyor haksız yere milletin serverini vuruyor ben kanıt için şunu vur bunu vur diye öyleşeyler dedim ve kendiside gerçekleştirdi,inşallah Gerekli platform yetkilileri bunları görüp şahısları yasaklarlar.

Neyin kuyruk acisi bu canım daha geçen haftaya kadar abi çektiğin kişilerin karşısına gelip din ırk aile bırakmadan söven kişisin. Sana bir şey de yazmak istemiyorum. Bu arada Hakan kara listede değil. Biz kimsenin sunucusuna vurmayız. Sen gelipte adam vur dediğinde Tamam desem o an haberde benim oturduğum şehirde 1 kişinin öldüğü haberini görsen benmi öldürmüş oluyorum. Geçin bu ayakları laf kalabalığı yapmayın daha fazla bizimde bir sınırımız var. Baltalamak için bir yerlerinizi yırtıyorsunuz.
Son düzenlenme: 21 Temmuz 2019, 23:56:02 Joker
Sanal Role Play ~ www.sanal-roleplay.com / www.sanalgaming.com | S-RP Sosyal Medya
Dystopian - NietszcheTR - Friedrich - Beastly © 2010-2019 - Tüm hakları mahfuzdur, mahfuz acı verir.

Joker

Özel mesaj paylaşımı, gizliliği ihlal edecek türden iletiler yasaktır. Tekrarı halinde ceza alacaksınız.
Ayrıca aşağılayıcı tarzda konuşmalar yapmamalısınız.

open.mp Turkey Department Manager

Krater

Abi mi? Bu kadar sinirlendiğinize göre demeki zorunuza gitti doğruları söylüyorum burda bu kadar insan boşuna konuşmuyor Siz allaha kitaba küfür eden insanlarsınız milletin, din,ırk bırakmadan ahlaksız şekilde küfür eden kişilersiniz, Milletin onca emek verip açtığı sunucular tuttuğu için zorunuza gidip DDOS atıyordunuz bide kalkmış Fotoshop diyor, orjina lhalini'de atabilirim, inşallah bu yorumları gören oyuncuları ders alıp serverinize girip emek harcamazlar.

Rodriquez

Alıntı yapılan: AlqoliK - 21 Temmuz 2019, 23:57:15
Abi mi? Bu kadar sinirlendiğinize göre demeki zorunuza gitti doğruları söylüyorum burda bu kadar insan boşuna konuşmuyor Siz allaha kitaba küfür eden insanlarsınız milletin, din,ırk bırakmadan ahlaksız şekilde küfür eden kişilersiniz, Milletin onca emek verip açtığı sunucular tuttuğu için zorunuza gidip DDOS atıyordunuz bide kalkmış Fotoshop diyor, orjina lhalini'de atabilirim, inşallah bu yorumları gören oyuncuları ders alıp serverinize girip emek harcamazlar.

Orjinali varsa orjinalini at hatta video çekebilirsin.

Rodriquez

Web Sitemize erişilmeme sorunu düzeltimiştir. Tekrardan aktif edildi ve tasarım güncellemesi yapıldı.

www.sanal-roleplay.com & www.sanalroleplay.com & www.sanalgaming.com

Son düzenlenme: 22 Temmuz 2019, 03:36:04 Rodriquez