GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Sanal Roleplay - www.sanal-roleplay.com

Başlatan pag, 18 Nisan 2018, 23:28:29

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

oguzhan545419

pag

Merhabalar,bilindiği üzere 2 gün önce makinemizde çıkan arızalardan dolayı sunucu bakıma alınmıştı,bugün ise yeni makineye geçiş sağladık ve sunucumuz aktif edildi.Ayrıca yeni bir güncelleme getirildi.
Alıntı

» Forum indexi güncellendi.
» Maaş sistemindeki hatayı telafi etmek için 2X payday aktif edildi.(1 hafta geçerli)
» Meslek oranları 2X arttırıldı.(1 hafta geçerli)
» Bilinen çoğu hata fixlendi.
» Ping sorunu düzeltildi.
» Model yükleme hızı arttırıldı.
» Araç bagaj & envanter sistemi eklendi.
» Adminler işbaşından çıkınca işbaşı yaptıkları noktada spawnlanacaklar.
» Adminler için araçların sahibini öğrenme komutu eklendi.
» 40'a yakın yeni skin eklendi.
» Yoğun istek üzerine İsim Labeli kaldırıldı.
» Artık işbaşındaki adminlerin isimleri TAB ekranında görünecek.
» Artık uy****rucu bitkisini toplarken animasyon çıkıyor.
» Legal Şirket tipi "Diğer Tip Birlikler" olarak değiştirildi.

IP: samp.sanal-roleplay.com // 193.164.7.222
Model Linki: https://sanal-roleplay.com/forum/index.php?topic=119.0
Son düzenlenme: 04 Haziran 2018, 23:33:53 ReDDooM

pag

v0.0.3:b Güncellemesi yayınlandı.
Alıntı

» Bilinen hataların çoğu fixlendi.
» sGuard Hile Koruması geliştirildi.
» OOC Market sistemi eklendi.
» Kaykay sistemi eklendi.
» Birliğe araç atama sorunu düzeltildi.
» Reklam sistemi güncellendi
» Anti AFK sistemi eklendi.
» Üzerinizdeki silahlar obje olarak sırtınızda veya belinizde görünecek.
» Soyunma sistemi eklendi.(/soyun)
» Artık rozet açıkken oyundan ayrılıp tekrar sunucuya giriş yaptığınızda rozetiniz açık olarak spawn olacaksınız.
» Rozet kapalı olduğu halde kişinin üzerinde rütbesinin yazmasına sebep olan hata düzeltildi.
» Artık LSPD/GOV üyeleri başkalarına silah veremeyecek.

IP: samp.sanal-roleplay.com // 193.164.7.222

Roleplayer

Herkesin aklında bir sunucu hayali vardır.Herkes bir sunucu açıp çok tutmasını ve kendisinin de tanınmasını çok ister.Ama bunu hayal eden hem SA:MP platformunda olsun hem diğer platformlarda olsun çok.

Belki de siz kendinizi farklı kılmaya çalışıyorsunuz ve buna da saygı duyarım fakat unutmayın ki şu anda çoğu oyuncu yaz tatilini fırsat bilip klasik sunucularda mal varlığı kasmış ve kasmaya devam ediyor.Oradan sizin sunucunuza sadece trollemeye veya bir göz atmaya gelenler olucaktır.Sunucunuz eğer açtığınızdan itibaren " bu sunucu tuttu" denecek anlamda oyuncu kazandıysa ne mutlu fakat dediğim gibi önünüzde milyon tane sunucu var.Sunucu bir zamanlar yükselir, bir zamanlar düşer fakat işiniz oldukça zor ve her ne deseniz de sizin "trend" sunuculara ulaşmanız zor olucak.

Ben yine de size başarılar diliyorum, göz atmaya çalışıcağım.

MehmetDmr

Alıntı yapılan: Roleplayer - 12 Haziran 2018, 17:39:54

Herkesin aklında bir sunucu hayali vardır.Herkes bir sunucu açıp çok tutmasını ve kendisinin de tanınmasını çok ister.Ama bunu hayal eden hem SA:MP platformunda olsun hem diğer platformlarda olsun çok.

Belki de siz kendinizi farklı kılmaya çalışıyorsunuz ve buna da saygı duyarım fakat unutmayın ki şu anda çoğu oyuncu yaz tatilini fırsat bilip klasik sunucularda mal varlığı kasmış ve kasmaya devam ediyor.Oradan sizin sunucunuza sadece trollemeye veya bir göz atmaya gelenler olucaktır.Sunucunuz eğer açtığınızdan itibaren " bu sunucu tuttu" denecek anlamda oyuncu kazandıysa ne mutlu fakat dediğim gibi önünüzde milyon tane sunucu var.Sunucu bir zamanlar yükselir, bir zamanlar düşer fakat işiniz oldukça zor ve her ne deseniz de sizin "trend" sunuculara ulaşmanız zor olucak.

Ben yine de size başarılar diliyorum, göz atmaya çalışıcağım.

Zaman ayırıp yazdığın için teşekkürler, her oyuncumuz gibi senide sunucumuza bekleriz.
Kış aylarında görüşmek dileği ile.

MehmetDmr

Çekilişe katılmak için linkte bulunan görevleri yerine getirmeniz yeterli olacaktır!
Diğer şartlar çekiliş sitesinde yazmakta, herkese bol şans!
Çekilişe Katılım için: https://www.cekilisyap.com/sanal-roleplay-bayram-cekilisi

www.sanal-roleplay.com
samp.sanal-roleplay.com (193.164.7.222)
ts.sanal-roleplay.com
Son düzenlenme: 14 Haziran 2018, 20:31:41 MehmetDmr

batuhanyrd

MehmetDmr

Sunucu firma kaynaklı genel bakıma alınmıştı, tekrardan hizmetinize açılmıştır.

yali

Servere girdim oynadım sistemler çok güzel, rol dönüyor server arıyor iseniz öneririm.

Jarveus

Alıntı yapılan: batuhanyrd - 16 Haziran 2018, 18:11:42

Bu sunucu tutar. #Rez

Sistem , görünüş olarak iyi ama eksik yanları var ömürlük diye tabir ettiğimiz sunucular arasına girerse tutar.

MehmetDmr

Alıntı yapılan: Jarveus - 18 Haziran 2018, 17:41:12

Bu sunucu tutar. #Rez

Sistem , görünüş olarak iyi ama eksik yanları var ömürlük diye tabir ettiğimiz sunucular arasına girerse tutar.

İki tarafın yorumları için teşekkürler, Jarveus bilindiği üzere [BETA] sürecindeyiz bu süreçte siz oyuncularımızdan beklentilerimiz sunucuda gördüğünüz açıkları bizlere iletmeniz ve eklenmesini düşündüğünüz şeyleri bizlere yansıtmanız eğer vereceğiniz sistemler ar-ge, developer ve yüksek yönetim tarafından (Talibiniz üzere sizlerde katılabilirsiniz) tartışılıp eksisi ve artısı düşünüldükten sonra sunucuya eklenir ve dediğim gibi bu süreçte bizlere hatalarımızı ve yapılması gerektiğini düşündüklerinizi bizlere iletmeniz.
Yazımı okuyan tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi iletiyorum.

Jarveus

Alıntı yapılan: MehmetDmr - 18 Haziran 2018, 21:14:01

Alıntı yapılan: Jarveus - 18 Haziran 2018, 17:41:12

Bu sunucu tutar. #Rez

İki tarafın yorumları için teşekkürler, Jarveus bilindiği üzere [BETA] sürecindeyiz bu süreçte siz oyuncularımızdan beklentilerimiz sunucuda gördüğünüz açıkları bizlere iletmeniz ve eklenmesini düşündüğünüz şeyleri bizlere yansıtmanız eğer vereceğiniz sistemler ar-ge, developer ve yüksek yönetim tarafından (Talibiniz üzere sizlerde katılabilirsiniz) tartışılıp eksisi ve artısı düşünüldükten sonra sunucuya eklenir ve dediğim gibi bu süreçte bizlere hatalarımızı ve yapılması gerektiğini düşündüklerinizi bizlere iletmeniz.
Yazımı okuyan tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi iletiyorum.

Ar-Ge , feedback , ölçme ve değerlendirme üzerinden yapılan sunucu sistemleri/politikaları/kuralları hakkında uzun süredir her sunucuda hüsrana uğratıldığım için uğraşmıyorum. Ayrıca önemli açıklarının olduğunu fark ettiğim bir sunucu burası. Bu açıklar sistemsel filan değil (onlara bakmadım) genellikle somut olmayan şeylerden kaynaklı dikkat ediniz lütfen.

batuhanyrd

Birçok sunucudan daha zevkli, oynanabilir olduğu aşikar. Tebrikler, başarılar..  :D :helal: