GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Sanal Roleplay - www.sanal-roleplay.com

Başlatan pag, 18 Nisan 2018, 23:28:29

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pag

Merhaba,sunucu dünden beri bakımdaydı,bugün bakım bitti ve yeni bir güncelleme ile birlikte sunucu aktif edildi.
Alıntı

» Hız radarı sistemi güncellendi,artık radar cezası alınca üzerinizden parası kesiliyor
çok fazla ceza yerseniz otamatik olarak arananlar listesine ekleniyorsunuz.
» Sahip olduğunuz işyerlerini artık yarı fiyata devlete satabilirsiniz.
» Artık silahınızın mermisi bitince otomatik envanterinize eklenecek.
» Araçların patlayınca modifiyelerinin silinmesine sebep olan hata düzeltildi.
» Açlık&Susuzluk sisteminde ufak güncellemeler yapıldı.
» Artık maaş aldığınızda devlete borcunuz varsa otomatik olarak +1 yıldız ekleniyor.
» Silahçıdan silah alma seviyesi 5 olarak yükseltildi.
» Silah ruhsatı alma seviyesi 5 olarak yükseltildi.
» Düz kontak & kilit kırma komutlarının şartı 4 level olarak değiştirildi.
» Telefon sisteminde ufak düzenlemeler yapıldı.
» /modifiye komutu düzenlendi.
» Tamirhane çalışanları artık araçların modifiyesini silebilecek.
» Tamirhane çalışanları artık araçları boyayabilecek.
» Restorantlardan alınan yemeklerin verdiği susuzluk&açlık oranları güncellendi.
» /ustunuara komutu eklendi.
» 22 adet yeni skin eklendi.
» 2 adet çocuk skini eklendi.(1 erkek, 1 kız)
» Altyapı düzenlemeleri yapıldı.
» Birlik kasası sistemi eklendi.
» Maske sistemi aktif edildi.
» Yeni Meslek Fiyatları: Çimento Taşıyıcısı - 1500$ , Kamyon Şöförü - 1000$, Temizlikçi - 750$, Balıkçı - Balık başı 15$

IP: samp.sanal-roleplay.com // 193.164.7.222

DarkBlue

furkyy19

MehmetDmr

Sevkiyat Sistemi

Düz Kontak Sistemi

Silah Şarjör Sistemi

Kilit Kırma Sistemi

MehmetC

Başka sunuculara gelerek, sunucu yönetimine küfür edip reklam yapma amacınızı anlamadım.

pag

Alıntı yapılan: MehmetC - 26 Haziran 2018, 22:42:01

Başka sunuculara gelerek, sunucu yönetimine küfür edip reklam yapma amacınızı anlamadım.

Mahmut denen kişilik yoksunu kişiyi yaklaşık 2 hafta önce admin ekibinden çıkarttık, aklınca her tarafta bizim sunucunun reklamını yaparak bizi kötü göstermeye çalışıyor.

MehmetC

Alıntı yapılan: ReDDooM - 26 Haziran 2018, 22:53:37

Alıntı yapılan: MehmetC - 26 Haziran 2018, 22:42:01

Mahmut denen kişilik yoksunu kişiyi yaklaşık 2 hafta önce admin ekibinden çıkarttık, aklınca her tarafta bizim sunucunun reklamını yaparak bizi kötü göstermeye çalışıyor.

Tahmin etmiştim zaten. Sizin gerek admin kadronuzu, gerek de ilginizi seviyordum. Başarılar dilerim.

Kronos

pag

Merhabalar, 1 hafta önce başladığımız Bone Country haritasına geçiş çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor, yakın zamanda sunucumuzu bomba bir konsept ile aktif edeceğiz.Yeni konsept hakkında ufak ipuçları:

Tunahan

Kasaba konsepti. Bakalım kolay gelsin.

batuhanyrd

Voov- işte aranan kan bulundu. Birçok sunucu denedi ama tutturamadı bu konsepti, sizin tutturacağınızdan eminim. Başarılar  :helal:  :evet:

pag

Alıntı yapılan: Kronos - 04 Temmuz 2018, 17:50:52

Başarılar kardeşim.

Teşekkürler.

Alıntı yapılan: Tunahann - 04 Temmuz 2018, 20:13:40

Kasaba konsepti. Bakalım kolay gelsin.

Tam olarak kasaba konsepti denilemez, sunucu hikayesini paylaştıktan sonra ne demek istediğimi anlayacaksınız :)

Alıntı yapılan: batuhanyrd - 04 Temmuz 2018, 20:29:24

Voov- işte aranan kan bulundu. Birçok sunucu denedi ama tutturamadı bu konsepti, sizin tutturacağınızdan eminim. Başarılar  :helal:  :evet:

Teşekkürler.

darkshadow

Teamspeak version indir :D TS giriş yapamadığımdam sunucuya giriş hevesim yok başlıyacağım diyorum bu sunucuya ts giremiyorum bilgisayar XP olduğundan version yetmezliği :D napalım rica ediyorum indir ReDDom! :D

kelly

Alıntı yapılan: Leopar. - 04 Temmuz 2018, 23:48:23

Teamspeak version indir :D TS giriş yapamadığımdam sunucuya giriş hevesim yok başlıyacağım diyorum bu sunucuya ts giremiyorum bilgisayar XP olduğundan version yetmezliği :D napalım rica ediyorum indir ReDDom! :D

Herkes girebiliyor, biran önce 7'ye yükselt.

I want everything

HytReX

Sunucuya giriş sağlanmıyor/kapalı, Ne zaman açılır? Neden kapalı?
Ayrıca sunucu bilgileri bile gözükmüyor bende/böyle bir sunucu yok..