GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Sanal Roleplay - www.sanal-roleplay.com - Sponsored: www.ddostech.com

Başlatan LogMane, 04 Ekim 2020, 18:45:39

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

LogMane

Sanal Roleplay eğlence odaklı bir SAMP sunucusudur. Tamamen bağımsız olup, roleplay kültüründe tecrübeli yönetim ekibini barındırır. İstanbul hayatını temel alan bir konseptte daha önce atılmak istenip, atılamamış bir adımı Sanal Roleplay sizler için attı. Sizde İstanbul'un karanlık veya aydınlık tarafında yer almak istiyorsanız Sanal Roleplay dünyasına katılın! Sakin bir hayat sürmek isteyenler için oluşturulan ekonomi ve ticaret sistemi, İstanbul hazzını sonuna kadar yaşatacaktır. Bu hazzın bir parçası olmak istiyorsan doğru yerdesin.

Ekipte ki üyeler alınırken bu platformda ki saygınlıklarından önce işlerine olan bağlılıklarına ve işlerine verdikleri önem test edilir.Daha sonrasında saygınlığa bakılır tabi bu her zaman 2.plandadır.Yeni bir rol ortamı ve yeni sistemlerle sizleri bambaşka bir ortama katıyoruz.

Kaliteli, seviyeli ve en önemlisi bunların yanında eğlenceli olacak bir ortam

Son zamanlarda ekibimizle beraber 'klon' adıyla tabir edilen yapmacık sunucuların arttığını gördük. 0'dan mod yazmadık fakat sistemlerin çoğu sıfırdan kodlandı ayriyetten tamamen sıfırdan bir mod ortaya çıkardığımızı düşünüyoruz.

[Konsept oyuncular belirleyecektir discord da oylama bulunmaktadir] haritasında geçiyor. Sunucu versiyonu S:RP 1.0.1 olarak beta sürümünde. İlk olarak sunucumuzda'ki bugları tespit edip, bugları gidermek ve geliştirmek amacıyla beta sürüm olarak aktif edeceğiz.

Website: https://sanal-roleplay.com/
Discord Davet: https://discord.gg/8W97nDK
Samp IP : [BAKIM]
TeamSpeak3 Adresi : ts3server://ts.sanal-roleplay.com
Son düzenlenme: 05 Kasım 2020, 15:55:54 LogMane
Sanal & Arcenia Roleplay...

LogMane

LogMane

Sunucu benim tarafımdan domain ve tüm herşeyi ile satın alınmıştır.

Rodri

Alıntı yapılan: LogMane - 04 Ekim 2020, 18:49:54

Başarılar, mtada ve sa-mp'de aktif olarak oynadığım sunucuydu, en son mehmetdmr ve hakan açmıştı hayırlı olsun projeyi siz satın aldıysanız umarım eskisi gibi tutar.
Son düzenlenme: 04 Ekim 2020, 18:55:21 Racklesh

Discord: l7bp
Full Stack Developer. - Network Manager.

LogMane

Alıntı yapılan: Racklesh - 04 Ekim 2020, 18:50:48
Alıntı yapılan: LogMane - 04 Ekim 2020, 18:49:54

Başarılar, mtada aktif olarak oynadığım sunucuydu.
Teşekkürler.

RaideNN

lilzeysamp

LogMane

Alıntı yapılan: RaideNN - 05 Ekim 2020, 01:58:41
Hala domain westleye gidiyor

Merhaba, bende biliyorum ama domain şuan benim üzerine hosting bağlanmadığı için gün içerisinde bağlanacaktır.

LogMane

deust

Tutucağını sanmıyorum eski sunucularda vardım kurucu sunucudan ayrılıyor :D

Tutmaz.

dad

Ska

Hakan adlı rezil bir insanın açtığı sunucuyu yeniden açmaya çalışmak hayatımda gördüğüm en büyük yanlış, hakan denilen arkadaşın sampta bir tane bile seveni yok. Sen ise onun açtığı sunucuyu yeniden açmaya kalkıyorsun. Üstelik tanıtım konunuz çok vasat. Okuduğumda 9-10 yaşlarında çocuk yazmış sandım. Cidden eğer bir sunucu açıcaksanız özgün olun, başkasının sunucusunu yeniden açıpda tutmasını beklemek saçmalık sadece. Yinede başarılar dilerim, yerinizde olsam olamyacak hayaller uğruna zamanımı harcamazdım.

LogMane

Alıntı yapılan: deust - 05 Ekim 2020, 10:47:56
Tutucağını sanmıyorum eski sunucularda vardım kurucu sunucudan ayrılıyor :D

Tutmaz.
Peki, teşekkürler.

LogMane

Alıntı yapılan: Ska - 05 Ekim 2020, 11:10:48
Hakan adlı rezil bir insanın açtığı sunucuyu yeniden açmaya çalışmak hayatımda gördüğüm en büyük yanlış, hakan denilen arkadaşın sampta bir tane bile seveni yok. Sen ise onun açtığı sunucuyu yeniden açmaya kalkıyorsun. Üstelik tanıtım konunuz çok vasat. Okuduğumda 9-10 yaşlarında çocuk yazmış sandım. Cidden eğer bir sunucu açıcaksanız özgün olun, başkasının sunucusunu yeniden açıpda tutmasını beklemek saçmalık sadece. Yinede başarılar dilerim, yerinizde olsam olamyacak hayaller uğruna zamanımı harcamazdım.
sizin aranızdaki sorun bizi ilgilendirmez, projeyi  biz satın aldık böyle olacağını bilseydik almazdık
Son düzenlenme: 05 Ekim 2020, 11:58:29 LogMane

NikolaiS

Konu tasarımı baştan sağma, yazım ve imla kurallarına uyulmamış, ne vaat ettiği belli değil, yapılmak için yapılmış. Tutacağını sanmıyorum, yol yakınken vazgeçin.

LogMane

Alıntı yapılan: NikolaiS - 05 Ekim 2020, 11:34:36
Konu tasarımı baştan sağma, yazım ve imla kurallarına uyulmamış, ne vaat ettiği belli değil, yapılmak için yapılmış. Tutacağını sanmıyorum, yol yakınken vazgeçin.
Genede yorum için sağolun,konu düzenlenecektir.